קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [סרטון] איש הרובוט מכה שנית.!
    על ידי Silver בפורום סרטונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-07-2008, 19:54
  2. הבאג מכה שנית
    על ידי ilanwow בפורום שיתוף קבצים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 17-01-2008, 19:54
  3. [דמות] Here2KilI Lv 6x Lowdex Sin - מכה שנית :X
    על ידי PozZA בפורום Maple Story
    תגובות: 24
    הודעה אחרונה: 03-10-2007, 01:07
  4. צדיקי לילה מכה שנית:]
    על ידי The Mask בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 28-08-2006, 23:36
  5. הנאב מכה שנית
    על ידי Proman בפורום דיבורים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 00:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

הורד הכחול מכה שנית

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל הורד הכחול מכה שנית

הבטחתי דיווח גם היום, ואני מקיים.

היום ידידי, שוב יצאתי לאותו הקניון כמו אתמול, רק שהפעם קבעתי להפגש עם בחור חמוד מהפורום שביקש להצתרף אליי.

נפגשנו, והיה ממש נחמד, אני תמיד בראש של להכיר אנשים חדשים, וזה הבסיס של הפיק אפ, אם רוצים להצליח צריכים לדעת איך להכיר אנשים חדשים. זה חשוב, וזה מאד מפתח את כולם.

בדוח היום אני הולך להדגיש שוב, שלא השתמשתי בשום רוטינה, בשום מפשט פתיחה מיוחד, ואני לא עשיתי כלום, ועדיין זה יצר משיכה, מכיוון שאני יודע להיות מושך בצורה טבעית, ובצורה נכונה, ולא בצורה מזוייפת.
    אני מאמין שכדי לבנות ביטחון אמיתי, ובאמת לדעת איך להיות מישהו מושך גם אחרי שנגמרות כל הרוטינות, צריך להראות אישיות אמיתית, ולהיות בנאדם נחמד. תראו לבד מהדיווח, שבו אני אדגיש את הדברים החשובים.

ראשית, כדי להוכיח נקודה מאד מסויימת, רציתי להבהיר למישהו שאנחנו לא אמורים להסתיר את זה שאנחנו מתחילים עם בחורות. כל השיטה של הפתיח העדיף היא דבר נהדר, אבל זה גם דבר שיכול לבזבז זמן יקר עד שתבינו שהיא לא מעוניינת. אז החלתי לפתוח בצורה מאד פשוטה:
    ניגשתי למוכרת בחנות של השוקולדים בקניון, והשיחה התנהלה בערך כך:
    מידן: "היי, את חמודה. איך קוראים לך?"
    מוכרת: "ש***" (אני לא מתכוון לגלות את שמה כי זה לא ראוי)
    מידן: "ש***, שימי לב. אני הולך להתחיל איתך עכשיו. אבל זה הולך להיות מדהים! בצורה שבה אף אחד עדיין לא עשה בעבר!! את מוכנה?!"
    מוכרת: "אוקיי."
    מידן: "זה כאב שאבא שלך גנן?" - בצורה מובכת, כאילו מפתה, ומאד צינית

היא צחקה אבל אמרה שהיא לא מעוניינת, אז אמרתי לה שלום והלכתי.

כעט, טיילנו מעט בקניון. לא ראיתי הרבה בחורות מעניינות (אני מרשה לעצמי להיות בררן כי יש לי מספיק ניסיון בשטח כדי לא לבזבז זמן).
    לבסוף, שמתי לב למוכרת בדוכן של גלידות, שנראתה קצת משועממת, ויצרה איתי קשר עין לשניה. במקום לעלות במדרגות הנעות, פשוט ניגשתי אליה, עם חיוך:
    מידן: "היי, אני נמצא פה במשימה מאד חשובה!"
    מוכרת: "איזו?"
    מידן: "אני מנסה לעזור לבחור לידי לפתח כישורי שיחה, אז דברו"

כמובן שהיא צחקה, וניסתה איכשהו להזרים שיחה, אבל היא נראתה ממש טוב, והשיחה לא ממש זרמה, אז הייתי צריך להציל את המצב. התחלתי לדבר איתה, בצורה נכונה. לא סיפרתי שום סיפור DHV, כי לא היה שום טעם לעשות דבר כזה. לא הבאתי לה נאג, כי אין טעם להוריד לה את הערך, כשברגע שהתחלתי לדבר איתה הערך שלי בעיניה ממש עלה. אנא הבינו, שרוב האנשים, לא יודעים לדבר נכון, אז הם מנהלים ראיון עבודה, אגב זה בדיוק מה שהסברתי לה, ומפה התחילה להתנהל שיחה נכונה.
    מידן: "בת כמה את?"
    מוכרת: "18"
    מידן: "לפני צבא, לא?"
    מוכרת: "נכון, עכשיו אני בי"ב."
    מידן: "וואלה? מה המקצוע האהוב עלייך?"
    מוכרת: "בבצפר כאילו? אמ...היסטוריה?"
    מידן: "וואי! נשמע אדיר, אז את כנראה מהבחורות האלו שאוהבות יצירתיות, את מאד הומנית, זה דבר נהדר!"

מכאן אני אפילו לא זוכר איך זה המשיך, אבל זה הגיע לנקודה שהיא שאלה אותי איזו מוסיקה אני אוהב. ברגע שהיא עשתה את זה, יידעתי שהיא מעוניינת, ושאחרי הנקודה הזו אני יכול לסגור מספר טלפון. הסברתי את זה לבחור לידי. כמובן שהיו כמה נסיונות לקינו, כי בכל זאת היא בדוכן וזה ממש קשה להגיע אליה, אבל היה קינו, לחצתי לה את היד, הבאתי לה כיפים. אגב, ברגע שהיא שואלת איזו מוסיקה אני אוהב, אני יכול להבין שמוסיקה זה משהו שהיא מתעניינת בו, ואכן היא בלהקה ומנגנת בגיטרה, דבר שגיליתי מיד אחרי שהיא שאלה אותי.

פיתחנו שיחה ממש נהדרת, רציתי לקחת מספר אך היא אמרה שאין לה טלפון, ושאני יכול לחפש אותה בפייסבוק (אגב, הוספתי). היא נשמע אמינה ואני ממש לא חושב שזה היה תירוץ כי היו סימני התעניינות, היא נשענה קדימה כשדיברתי, היא פתחה אליי את שפת הגוף שלה, וכשהיא הייתה עם לקוחות, ואמרתי לה שאני אלך, היא ביקשה ממני לחכות שהיא תסיים.

לסט הבא.

אחרי כמה דקות של סיבובים ב2 הקניונים באשדוד, ראיתי שזה לא כל כך מתקדם, והבחור היה צריך ללכת. אגב, פתחתי עוד כמה סטים, אחד הלך מאד טוב, אבל אני לא חושב שיש עוד משהו שאפשר ללמוד ממנו כי דווקא בסט ההוא השתמשתי בקסם כדי לפתוח, וזה לא משהו שאני עושה, עשיתי את זה רק כדי להדגים קסם מסויים לבחור שהיה איתי, ולכן אני לא הולך לפרסם את הפרטים. בנוסף היה סט שממש זרק אותי משם בצורה ברוטלית:
    מידן: "היי"
    בחורה: "ביי."

וזה לא דבר שהעציב אותי, אלא גרם לי לחייך, כי ברגע שמישהי אומרת לי את הלא המפורש הזה בצורה כזו בוטה זה רק כי היא חושבת שאני מסוגל להתמודד עם זה ולכן היא עושה את זה.

ובכן, ראיתי שהגיע הזמן לפרד מידידי החדש, אז הגענו לצומת, הוא פנה לכיוון אחד, ואני פניתי לכיוון אחר. בצומת עמדה בחורה ממש מהממת. שיער שחור בקוקו, חולצה אדומה, וג'ינס אופנתי. היא הייתה רזה עם פנים יפות, בדיוק הטיפוס שלי, אז נכנסתי.
    מידן: "היי, את נראית נחמדה" - אגב זו מסגרת מאד נחמדה להכניס לבחורה
    בחורה: "לא הרבה יאמרו כך..."
    מידן: "מדוע? את דווקא נראית בסדר. תני לי לנחש! קבעת שופינג מטורף עם חברות שלך, הן הבריזו לך ובגלל זה את ככה?"
    בחורה: "לא ממש, חזרתי מסטאז'"

היא כמובן צחקה על הניסיון הפתתי שלי לנחש מה היא עשתה, אבל זה היה בסדר, היא סיפרה לי מה היא עשתה בקניון, וזה כבר התחיל להתפתח לכיוון של שיחה ממש טובה.
    המשכתי לדבר איתה, היא אמרה לי שהיא פונה לכיוון אחר ממני, ואמרה לי שאני מוזמן להצתרף, אם זה לא סימן התעניינות שיכה בי ברק פה במקום. הלכתי איתה כמובן, כי יש לי זמן, והיא בחורה שאוהבת שמשקיעים בה. היא שאלה אותי למה אני פשוט ניגש לבחורה שאני לא מכיר ומתחיל לדבר איתה. ואני בטוח שגם הרבה מכם כנראה נתקלו או ייתקלו בשאלה הזו, ואתם צריכים להבין, שלא צריך להסתיר שאתם מתחילים עם בחורה. התגובה שלי הייתה כזו:
    מידן: "תראי, נראית לי ממש חמודה, אז החלטתי להכיר אותך."
    בחורה: "כן, אבל ככה סתם להתחיל עם מישהי מבלי שאתה מכיר אותה?"
    מידן: "את לגמרי צודקת, ובגלל זה אני פה איתך מנהל את השיחה הזו. אתמול פגשתי כמה בחורות שלא מצאו חן בעיני, אבל את, ממש ההפך."

היא כמובן חייכה, ושמחה. בנות אוהבות שמתחילים איתן, אבל לא אוהבות כשעושים את זה בצורה לא נכונה. - נקודה למחשבה.

ליוויתי אותה עד הבית שלה, כמובן שבדרך היה קצת קינו, הבאתי לה חיבוק, ופשוט דיברתי איתה. אפילו דיברנו על איך צריך להתחיל עם בנות נכון, וזה הגיע לנקודה שהיא שאלה אותי איזה סרטים אני אוהב, וזו הייתה נקודת מפנה. כי היא מתעניינת בי, רוצה לדעת עליי, ולראות מי אני ומה אני, וזה דבר מאד חשוב, ומאד רציני.
    כשהגענו אליה עד הבית, אמרתי לה שתביא לי חיבוק ונשיקה על הלחי. היא הביאה, ואז ביקשתי מספר נייד. היא אמרה שבשביל טלפון אני צריך לעבוד קצת יותר, והביאה לי את הפייסבוק שלה. (אגב, בזמן שאני כותב את זה היא כבר אישרה אותי ואנחנו מנהלים שיחה.)
    חשוב לי לציין שבזמן שדיברתי איתה גם קבעתי תוכניות לראות איתה סרט מסויים. זו נקודה שאני חושב שכולם צריכים ללמוד ממנה. בחורות בדרך כלל רוצות לראות שמשקיעים בהן, אז אם קובעים תוכניות, הן רואות שמוכנים להשקיע בהן.

ולקינוח, עוד משהו.

בדרך חזרה מהבחורה, דיברתי בטלפון עם חבר טוב שלי, והתלהבתי שהכרתי מישהי בדיוק בטעם שלי. אבל בזמן שהלכתי, ראיתי בצד ימין בחורה ממש ממש שווה מדברת בטלפון שלה גם כן. היא הייתה רוסיה, בטוח, בסביבות הגיל שלי.
    כדי לפתוח מישהי כזו שווה, חייכתי ונופפתי לה. זה משהו דיי קריטי כי אני יכול לבדוק אם היא מנופפת חזרה או לא. היא נופפה חזרה אז ניגשתי:
    מידן: "את נראית חמודה. איך קוראים לך?"

היא ענתה, ומיד הייתי צריך לסיים את השיחה, שוב כדי להראות לה שאני משקיע בה. היא ניתקה גם כן, כי היא דיברה בנייד. שוב, ניסיתי לנחש מה היא עושה:
    מידן: "תני לי לנחש! קבעת פגישה עיוורת עם מישהו והוא צריך ללבוש חולצה אדומה!"
    בחורה: "לא, אני מחכה לחברות שלי לנסוע למסיבה."

מכן התייחסתי לזה שהיא נוסעת למסיבה, ולא רציתי לגזול לה את הזמן אז פשוט אמרתי לה:
    מידן: "את בחורה מאד מתוקה, מה המספר שלך?"

היא הביאה לי אותו. לא הלכתי, כי זה לא מכובד, זה כאילו שלקחתי את מה שרציתי, והלכתי. - לא הרושם שאני רוצה להשאיר.
    אז נשארתי עוד קצת, שאלתי אותה אם היא אוהבת גלידה, ואמרתי לה שאני לוקח אותה למקום מסויים באשדוד, והיא אמרה לי "טוב, אז תתקשר אליי, סבבה?" - סימן התעניינות.
    בסופו של דבר הבאתי לה חיבוק, כיף והלכתי לי הביתה.

לסיכום, סגרתי היום 2 פייסבוקים, ומספר טלפון.
    שלוש סגירות איכותיות, שאני יודע שייצא לי מזה משהו.

מקווה שלמדתם מזה משהו.

שאלות, טענות, מענות? :)
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אהבתי את הזאתי בצומת [ לא נשמע טוב ] , למדתי מזה כמה נקודות .
    אחלה סגירות (:

משתמש מתקדם
    לייקים
    22
    נקודות
    73
    משפט מחץ
    אנשים חיים את החיים כאילו מעולם לא ימותו, ומתים כאילו מעולם לא חיו.

חחחחחח גם עם בחורות אתה מדבר בשפה כלכך גבוהה
    אם כן זה בטח קורע מצחוק

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי PHASE צפיה בהודעה
    חחחחחח גם עם בחורות אתה מדבר בשפה כלכך גבוהה
    אם כן זה בטח קורע מצחוק
    כמובן,
    אני משתדל לשמור על שפה טובה. כמובן שאני משתמש בביטויים מהרחוב כמו "כפרעליך" ודברים בסגנון, אבל אני בדרך כלל משדר יותר בגרות ככה, דבר המאפשר לי לצאת עם בחורות מבוגרות ממני בהרבה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

השיטה של גמבלר, אתה לא משתמש ברוטינות אבל קצת העתקת מהדוגמאות של גמבלר שזה מעולה כי השתמשת בזה נכון.
    קיבלת לייק.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:57.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,704 | הודעות: 8,151,286 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect