קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיווח לוהט]WWE מנסים לרכוש את סטינג!
    על ידי Motkot בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 25-11-2005, 13:42
  2. [דיווח]כריסטיאן חתם בTNA
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-11-2005, 16:46
  3. [דיווח]בראט הארט חוזר לWWE!
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 05-11-2005, 17:56
  4. [דיווח]לם-כריסטיאן התפטר
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 01-11-2005, 08:44
  5. [דיווח+ספויילר}חדשות היום בWWE
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 31-10-2005, 22:46
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

דיווח קצרצר מאתמול ;)

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל דיווח קצרצר מאתמול ;)

אז הייתה מסיבה, לא מועדון - אלא מקלט ענק של חברים ..
    באתי למסיבה שעה וחצי אחרי שהיא התחילה ,כולם כבר הגיעו הסתדרו , באתי באנרגיות מטורפות [ אולי בגלל הסאטלה שהייתה לי - כי שתינו לפני זה ] . באתי באנרגיות קטלניות , לא היה אחד/אחת שלא ראו אותי במסיבה הזאת , רקדתי עם ידידות וחברים בהתחלה , ואז זרמתי לבנות אחרות ..

•רקדתי עם אקסית - HB6.5 [היא בסדר סה'כ ] , רקדנו צמוד והתנשקנו קצת - DHV בטירוף ,כולם הסתכלו והכל היה נחמד .

•אחרי זה רקדתי עם HB8 [ צמוד כמובן , שהרגל שלי בין הרגליים שלה וזזים ביחד כזה , לא יודע איך להסביר ] , התחלתי ללחוש לה באוזן , לתת לה נשיקות קטנות על הצוואר , ואז עברתי ללחי , קרוב לשפתיים - והיא עצרה אותי , בסדר . לא קרה כלום , המשכנו לרקוד עוד קצת , ואז הלכתי , כי ראיתי שאין מה לעשות פה . [כנראה שבגלל שחשבה שאני שיכור ולא מתכון לזה או משהו ..]

•רקדתי עם HB10 צמוד והכל ,זרמה יופי [דיברנו בפייסבוק לפני - היא ידידה , ואמרתי לה שאם היא תיהיי ילדה טובה, אני מבטיח לה ריקוד ] , אין דברים יפים כמוהה , בלונדה רוסייה , 1.70 , חמודה , אין דברים כאלה .. והיא זרמה איתי , היה לי ביטחון עצמי בשמיים , לא פחדתי מכלום , באתי לדפוק לה נשיקה , ומשהו עצר אותי לא יודע למה - והיא כבר הייתה מוכנה.. קיצר ביאסתי את עצמי רצח .

•בסוף המסיבה ראיתי ידידה שלי שמזמן לא ראיתי , והתחלנו לדבר , עשיתי לה את 5השאלות , והיא דיברה המון , אמרתי לה 'את יודעת ? לדבר- זה הדבר השני שאת עושה הכי טוב עם השפתיים - אני מקווה .' חייכתי , ודפקתי לה נשיקה.
    ישבנו שעה התחרמנו

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

מה דיווחים פה אני לא מבין?
    כל מה שאנשים עושים בזמן האחרון זה להשוויץ בסגירות שלהם אבל לא מספרים איך הם קרו
    תפרטו מה קרה? מה אמרתם?..

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rix125 צפיה בהודעה
    דיברנו בכללי , השיחה זרמה .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rix125 צפיה בהודעה
    מה הבעיה? מאוד פשוט! אני כרגע מתחיל להכנס חזק למשחק ביום ,אבל בלילה זה משו שאני יותר רגיל אליו אז אני ינסה להסביר את מה שהוא
    התכוון אבל חסך טיפה [הערה לפותח: תנסה פעם הבאה טיפה יותר לפרט איך פיתחת ערך, אני לא עובד אצלך והח'ברה רוצים ללמוד מזה] ...

שלב ראשון : הגעה באנרגיות שמתאימות למסיבה -הוא בא ל-ה-נ-ו-ת לא שם על אפאחד שם, נכנס הראה אנרגיות אנישים נמשכו לזה.
    שלב שני : פיתח SP דיבר עם אנשים ישנים , ידידות חברים יזיזות Xיות ואנשים שהוא כבר מכיר , = אנשים חדשים רצו להכיר אותו ובטח גם זה קרה - כולם רצו לדבר איתו ולהנות כמו שהוא נהנה משם כבר הדרך לרחבה פנויה ואף אחת לא תסרב לו .
    שלב שלישי : ברחבה רקד עם בחורות ישנות שהוא מכיר ועם כאלה שהוא תכנן כבר להתקדם לאנשהו איתן .
    שלב רביעי : אחרי שהוא בחר מטרה והראה לה שיש לו ערך הוא מושך אותה משם לצד , ואז מפעיל עליה גיים => ומה שאתה רואה שהוא כתב מלמעלה זה כבר הנסיונות לסגירה [הערה לפותח : לגבי הסגירה אם יש לך הזדמנות לך על זה, היית בכיף יכול להגיע לנשיקה עם הרוסייה -עם הבנתי נכון תמצב , מצד שני אני לא יכול להאשים אותך כי זו בעיה שגם אני עובד עליה עכשיו אז בהצלחה לשנינו ...]

אם ננסה לסכם בכמה מילים: הבנאדם נהנה אנשים נמשכו לאנרגיות האלה, בנות גם,הראה ערך, מצא מטרות,משך אותם לצד,עשה גיים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

חח , בדיוק מה שהתכוונתי -רק בשפה מקצועית ..
    תודה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 21:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,488 | הודעות: 8,151,070 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect