שלום
אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת
אני רוצה לצרוב דיסק כמו דיסק מקורי
אם יש אפשרות כזאת אז אני אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי
יש לי נרו 6 אם זה חשוב
אני רוצה ליצרוב שירים על דיסק cd אם זה משנה
שלום
אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת
אני רוצה לצרוב דיסק כמו דיסק מקורי
אם יש אפשרות כזאת אז אני אשמח לקבל תשובה לשאלה שלי
יש לי נרו 6 אם זה חשוב
אני רוצה ליצרוב שירים על דיסק cd אם זה משנה
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
את רוב הדיסקים ניתן לשכפל בקלות באמצעות תוכנות צריבה, כמו נרו.
אני לא יודע אם האופציה קיימת בגרסה 6, אבל בגרסאות הבאות ניתן להכנס לנרו אקספרס ולבחור באופציה האחרונה (אימג', פרוג'קט, קופי) וללחוץ על האופציה הראשונה ל-CD או על האופציה השניה ל-DVD.
אם תרצה, אביא לך תוכנה קטנה וחינמית שתשכפל לך.
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 20-02-2011 בשעה 19:28.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
"כמו דיסק מקורי" - תסביר את עצמך.
דיסק מקורי של אלבום מסויים מגיע אלייך כמו כל דיסק אחר שתצרוב רק עם הגדרות מסויימות: צריבה של Audio CD (את זה אפשר לבחור בנרו),אגב זה מגביל את הדיסק עד משהו כמו 70 מגה. וגם בנוסף יש הרבה דיסקים שמגיעים עם הגנה של זכויות יוצרים (מיותר להשתמש בזה אלא אם כן אתה רוצה למנוע העתקות).
אם אתה רוצה להעתיק תוכן של דיסק מקורי למחשב תשתמש במדיה פלייר יש לך אפשרות שמה לקרוע (rip) את הדיסק.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 21-02-2011 בשעה 06:00.
בברכה, therider1 מנהל פורום תמיכה טכנית וחומרה.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
http://www.pro-pc.co.il
טוב דבר ראשון תודה רבה
דבר שני אם אני אצרוב עם audio-cd זה ישמע גם באיכות יותר טובה???
מ א ו ש ר
ממש לא.
איכות סאונד תלויה בקובץ עצמו ובסוג הקידוד שלו, לא משנה איך תצרוב אותו. ובכלל, נרו ממירה את קבצי האודיו לwma בצריבת audio cd כך שיכול להיות שבהמרה איכויות מסויימות יאבדו.
הצריבה audio cd מייעודת לנגנים מאוד מאוד עתיקים שלא מסוגלים לנגן דיסק עם קבצי mp3 . פעם היינו קוראים להם נגנים שלא קוראים "צרובים". אבל לפי ההסברים שלי כבר יכולת להבין שגם דיסק "מקורי" הוא בעצם דיסק שנצרב רק עם תכונות מיוחדות.
ואם אתה מדבר על איכות סאונד, אז ברור שדיסק מקורי יגיע עם איכות של אולפן הקלטה שזאת איכות גבוהה. אבל אם אתה לוקח את הדיסק המקורי הזה וקורע אותו צריבה שלו מחדש לא תפגום באיכות האודיו.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 21-02-2011 בשעה 21:44.
משתמש יקר, לפני שאתה פותח נושא חדש בתמיכה טכנית-עבור על הפרטים שהנושא צריך להכיל.
קישורים שימושיים: Loader Win 7 | TeamViewerQS | CPUZ | ATITool | לינקיית תמיכה טכנית |
האתר שלי
מ א ו ש ר
חגי, למה אתה הורס לו את האיכות ולא משתמש פשוט ביצירת קופי בנרו וכדומה?
מ א ו ש ר
דבר ראשון יש הגנות מסויימות שלא יתנו לעשות קופי, ודבר שני אני לא הבנתי מהדברים שלו שהוא רוצה לצרוב דיסק מקורי.
ובכל אופן הדרך הנכונה לעשות את זה לדעתי היא כמו שאמרתי, לקרוע קודם את השירים מהדיסק באמצעות ווינאמפ\מדיה פלייר ואז לצרוב אותם.
נערך לאחרונה על ידי therider1; 23-02-2011 בשעה 00:35.
האתר שלי