קודם כל שלום לכולם אני חדש בפורום .עדין מחפש בנרות את השיטה האולטימטיבית להרוויח כסף באנרטנט אבל בסוף אני ימצא בע"ה!.
נתחיל ככה,כל מה שניסיתי עד היום תאמינו לי הכל חרטה ועבודה בעינים. אמרתי אין מצב שאנשים מרוויחים כסף באנרנט בלי להמציא איזה פטנט או לשווק לאנשים איזה מוצר פלאים ולהמציא את הגלגל מחדש אלא שחבר שלי שלח לי את האתר הזה:
http://tinyurl.com/6djsb2l
ואני אישית מאוד התרשמתי.
למי שעוד לא שמע על אתר קליקים מנהל אותה רן ארוסי אחד התותחים! נותנים לכם בהתחלה קורס חינם אתם ממלאים תפרטים באתר אימיל וכו'(אתם צריכים להגיד שאתם בני 21 ומעלה כדי שזה ישלח), אתם לא משלמים עליו שום דבר והוא מסביר בקורס הזה על אחד הדרכים הטובות ביותר להרוויח כסף באנרנט וזה נקרא תוכניות שותפים. אפשר להרוויח בשיטה הזאת הון טועפות. אחר כך אפשר לראות עוד 2 קורסים בנושאים אחרים גם טובים לא עולים לכם שקל.מכירים את תומר חן?(לא הזמר XD) שמעתם עליו? הבנתי שהוא למד שם...
הבאנדם בן 16 נרא לי ומרוויח מה שאמא ואבא שלי ביחד לא מרוויחים בשנה.אין לכם מושג כמה כסף פוטנציאלי ניתן לעשות באנטרנט. ממליץ לכם לראות את הסרטון אחד הטובים אם לא הההה!
תגובות אם אפשר יתקבלו בברכה!אני מציע להנהלה פה לנעוץ באמת 3 מדריכים מפורטים שיסגרו לכם את כל הפינות.