|
|
חסר לך מקודדי סרטים .
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...A7%D7%99%D7%9D
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 22-02-2011 בשעה 19:01.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
באיזה נגן אתה משתמש?
ועל הדרך תנסה לפתוח משתמש חדש ולבדוק אם איתו אתה מצליח לפתוח את הסרט
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
נסה להתקין את הנגן VLC (מכאן) ואת חבילת המקודדים Klite (מכאן)
תבדוק האם הם מציגים לך את הסרטים.
(שים לב: כשאתה מתקין את חבילת המקודדים עליך לבדוק שאין לך חבילה אחרת מותקנת (למשל זו של חיים), ואם יש לך - עליך להסירה, אחרת יתכנו בעיות).
מחכה לתגובך.
bs player
אבל בוינדוס מדיה פלייר זה לא עובד לי גם
האמת שהיתה לי בעיה בוינדוס בגלל הפסקת חשמל והתכנאי פתח לי עוד וינדוס (שבהתחלה אני צריך לבחור איזה וינדוס להיכנס) והוא שינה לי את הסדר כי קניתי כונן קשיח 1TB ואת כל הוינדוס הוא שם בכונן של 500GB אז כשהמחשב היה בתיקון הוא העביר לי את הוינדוס לC חזרה ואז הוא אמר לי שכשאני אסיים להעביר את הדברים מה"וינדוס" הקודם אני יכול למחוק את כל הוינדוס,פרוגרם פילס וכו'.. כי יש לי את זה כבר אבל אני לא יודע אם זה מה שגורם לבעיה.
יש לי וינדוס XP חיים
מ א ו ש ר
מי מכשיר את הטכנאים המפגרים האלו?!
אחינו היקר אתה צריך לפרמט את המחשב שלך כי גם אם תפתור את הבעיה הזאת בעיות אחרות יצוצו..
מהסיבה הפשוטה שכל ערכי הרישום שלך כרגע בבלאגן מטורף..
עצה ככה חינם שלא תעלה לך כסף תתבע את הטכנאי המטומטם הזה על טיפשות יתר ותמצא טכנאי שאשכרה מבין משהו מהחיים שלו
כלים שימושיים: AIDA64 | CPU-Z | Java | Flash Player | Windows Loader | Microsoft Antivirus | חלוקת הדיסק הקשיח | Windows Update
מ א ו ש ר
כן רציני אפילו רציני מאוד...
זה מה שקורה שנותנים לאיזה דביל לעשות לך שמות במחשב מי המפגר שמעביר את הווינדוס לדיסק אחר ואחר כך מחזיר אותו?
מי שמע על שטות כזאת?!
תעשה לעצמך טובה בפעם הבאה אל תתן לאף דביל בלי תעודת של טכנאי PC מוסמך לשים ל אצבע על המחשב כי אתה תגמור בדיוק באותו מקום