|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
בד"כ באמצעות אשף 'הוספה או הסרה של תוכניות' בלוח הבקרה או באמצעות התוכנה המעולה Revo Uninstaller (עם עברית).
אם אתה כ"כ אוהב תוכנה מסויימת, הסר אותה לגמרי (ממליץ באמצעות התוכנה) והתקן מחדש.
להורדת Revo Uninstaller לחץ כאן
נערך לאחרונה על ידי פראגער; 22-02-2011 בשעה 19:33. סיבה: לינק
פעם אחרת תפרט איזה מערכת הפעלה, אורי צודק כמו הבעיה עכשיו היא נפתרה יכול להיות עוד הרבה בעיות אחרות שיצוצו בגלל שהמערכת לא נמצאת באותו כונן C ואתה אומר שהוא משוכפלאוי לו מי שעשה ככה צריך לעיף לו בעיטה בתחת.
עם אתה לא רוצה למחוק אם התוכנה שהביא לך אלי אז תמחוק רגיל בלי להסתבך יתר על המידע.
התחל > לוח בקרה > הוספה או הסרה > תחפש את השם שלה, תסמן ותמחוק, אחר כך תעשה הפעלה מחדש של ה XP
נערך לאחרונה על ידי -HAIM-; 22-02-2011 בשעה 19:50.
אני לא יודע מה השם שלה..
לא הבנתם אותי יש לי את המערכת הפעלה בC אבל לפני שהוא היה בתיקון זה היה יעני בE (יעני שE זה כונן C ) כשהמחשב חזר הוא אמר לי שהוא העביר לי את המערכת הפעלה לC הוא השיר לי בE את זה כדי שאני אוכל להעביר את הדברים שהיו לי בוינדוס הקודם (הוא שיכפל לי אותו) ואז הוא אמר לי שאני אסיים להעביר את כל הדברים שהיו בשולחן עבודה (תוכנות וכו'... אני יכול למחוק את זה) אז סימתי להעביר ומחקתי
יש לי כבר מערכת הפעלה בכונן C...
וכמו שאמרתי במדיה VLC הזה הסרט כן עבד לי.
E
האאא סבבה... לרגע התבלבלתי והיתי בטוח שהוא בתקייה של system חחח
בקיצור חוץ מהמדיה פלייר שעושה לי בעיות ר-ק על סרטים הכל בסדר...
וגם בד"כ אני לא רואה סרטים במדיה ככה שאני לא יודע אם זה היה עושה לי את זה, כי אני רואה רק בBS player מוזיקה אני שומע בWMP וזה עובד סבבה.
אמממ לדעתי הבעיה נפתרה תודה רבה רבה עזרתם לי מאוד.. אפשר לנעול