באים אלי בערב הביתה ויש לי בעיה במחשב הראשי - אני הולך להוריד טראנסים למחשב נייד!
אוקיי, אז ככה - אני יודע שיש פה מלא תותחים בפורום שמכירים הורדות וסגנונות והרבה דברים יפים. אני צריך את העזרה שלכם!
אני צריך שתראו לי או שתשלחו לי הורדות של טראנסים הכי יפים שיש (אני מכיר לא מעט) וחשוב שיהיה באיכות גבוהה מאוד עד סבירה כי אני שם את זה במערכת של ארבע אלף שקל.
אני יודע שיכול להיות שאני מבקש יותר מדי אבל תבינו, אתם התקווה היחידה להצלת המסיבה
אז בבקשה ממכם: (אני צריך לאסוף בערך 25 - 40 טראנסים מובחרים - הכי הכי הכי יפים ותותחים שיש, ממש רק הטופ של הטופ) טראקים בקצב של 140 - 150 בערך שיהיו בעיקר מלודיות (הרבה מנגינות - לא חופרות אלא יפות) בשילוב של כמה שיותר אפקטים מגניבים (זה למסיבה עם חבר'ה בעלי דרישות גבוהות ואני רוצה לעשות רושם של מבין עניין) - כל מני עלייות וירידות, כניסות מגניבות, חילופי מלודיות, באס קטלני, לופים ממכרים (לא חופרים) משהו בסגנון INDRA או אינטליג'נט לייף של יהל (אבל לא את INDRA ולא את יהל כי יש לי אותם כבר).
אז מי שמכיר הורדות של טראקים מלודיות יפות וקטלניות שישלח לפרטי או שיפרסם איכשהו - תעזרו לי תותחחחחחים! אוהב אותכם באמת שאוהב.
תודהה אחים שלי - אני מקווה שניצלתי...

ציטוט ההודעה