קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [קומדיה]הוא פשוט לא בקטע שלך/Hes Just Not That Into You
    על ידי -OmeR- בפורום סיקורי סרטים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-07-2009, 21:39
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-02-2009, 17:09
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-02-2009, 16:11
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

בחורה שהיא "לא בקטע שלך"

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

ברירת מחדל בחורה שהיא "לא בקטע שלך"

אהלן ,
    יש ידידה שהכרתי דרך כמה ידידות לפני כמה ימים . כשישבנו הייתי די שקט כי לא היה לי מצב רוח כל כך .
    חבר שלה שישב איתנו לא התייחס אליה וזה ואחרי זה שיצאנו היא אמרה שהיא מתכננת להיפרד ממנו .
    ניסיתי לברר עם אחת הידידות אם היא באמת נפרדה ממנו , אמרה לי שלא . אמרתי לה שאם יהיה מצב שכן שתדבר איתי ,
    היא אומרת לי היא לא בקטע שלך וזה , וגם כי אתה נמוך וכאלה (1.60) , אם אתה רוצה פדיחות - לך על זה .
    הורידה לי את כל הביטחון . מה לעשות במצב כזה , ללכת על זה בכל אופן ? לנסות ואולי לקבל לא ולאכול פדיחות מכל הידידות האלה ?
    ובדרך אגב , איך להתייחס לכל העניין הזה של הגובה... סתם בתור דעה או ייעוץ או משהו .
    תודה

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד
    Maccabi FaNtic-Aatraf Lover
    האוואטר של xSellize
    לייקים
    1035
    נקודות
    4,574
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    "ניצחון אוהב הכנה מוקדמת." "האמת נמדדת על פי התוצאות."

ציטוט נכתב במקור על ידי ShiloDesign צפיה בהודעה
    אהלן ,
    יש ידידה שהכרתי דרך כמה ידידות לפני כמה ימים . כשישבנו הייתי די שקט כי לא היה לי מצב רוח כל כך .
    חבר שלה שישב איתנו לא התייחס אליה וזה ואחרי זה שיצאנו היא אמרה שהיא מתכננת להיפרד ממנו .
    ניסיתי לברר עם אחת הידידות אם היא באמת נפרדה ממנו , אמרה לי שלא . אמרתי לה שאם יהיה מצב שכן שתדבר איתי ,
    היא אומרת לי היא לא בקטע שלך וזה , וגם כי אתה נמוך וכאלה (1.60) , אם אתה רוצה פדיחות - לך על זה .
    הורידה לי את כל הביטחון . מה לעשות במצב כזה , ללכת על זה בכל אופן ? לנסות ואולי לקבל לא ולאכול פדיחות מכל הידידות האלה ?
    ובדרך אגב , איך להתייחס לכל העניין הזה של הגובה... סתם בתור דעה או ייעוץ או משהו .
    תודה
    קודם כל אל תייחס חשיבות כל כך גדולה לגורמים חיצוניים, דבר שני החרטה על זה שלא ניסית תמיד תהיה יותר גדולה מהחרטה על שנכשלת. דבר נוסף "לא בקטע שלך" אומר לא נמשכת אליך, מה שניתן לשינוי ואתה צריך לעבוד על משיכה.

עכשיו תסביר לי מה פאדיחה בלעשות מהלך על בחורה, שיותר גדול מפאדיחה של להיות אפס פחדן שלא מעיז? לא הלך לך? לא קרה כלום. חיוך.. ויחסים כרגיל.

http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

[QUOTE=Maccabi FaNatic;6589333] דבר שני החרטה על זה שלא ניסית תמיד תהיה יותר גדולה מהחרטה על שנכשלת. /QUOTE]

פאקינג אחד המשפטים הכי חכמים שאמרת בעשור האחרון ידידי
    משפט כל כך נכון,שזה עצוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    55
    נקודות
    50

"היא אומרת לי היא לא בקטע שלך וזה , וגם כי אתה נמוך וכאלה (1.60) , אם אתה רוצה פדיחות - לך על זה ."

אולי זאת שאמרה לך את זה רוצה אותך ?

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

אהלן ,
    תודה
    הידידה שאמרה לך את זה - מקנא.

דבר אחד שלמדתי במהלך החיים - אנשים תמיד יאמרו לך, למה לא לעשות דברים.
    דוגמא עדכנית מהחיים שלי - אני רוצה להתחיל ליחצן, דיברתי על זה עם כמה ידידם וחברות... רובם ענו תשובות בסגנון " מהה למה הכאב ראש הזה? עזוב..." "זה קשה" "זה מסובך" "לא יהיה לך זמן "
    ברור שחלק פרגנו, ולאו דווקא מדובר בזה שהם לא חברים טובים או לא יודע מה. גם חברים טובים שאני שואל עונים ככה, זה לא קשור. פשוט אנשים תמיד חושבים למה לא לעשות ,במקום למה כן לעשות. זה נוראי.

אין לי מושג למה אנשים כל כך לא מפרגנים לפעמים, אבל מה שכן, תמיד תעשה מה שאתה חושב ורוצה לעשות.

תעשה מה שאתה רוצה לא מה שאחרים אומרים.
    תאמין לי, אחרים טועים, מניסיון.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

אני מקווה שיצאת על החברה המפגרת הזאת שלה... אני הייתי צוחק לה בפנים והולך לתפוס את חברה שלה.
    שיהיה לך ברור, גובה לא משפיע. יש לי חבר מטר 65, בן 18, נמוך מאוד לגילו. יש לו חברה HB9 פצצת על שגבוהה ממנו בראש.

אחרי שטיפלנו בקטע של הגובה, והחברה המפגרת שלה, כדאי שתזכור שיש לבחורה חבר כרגע... תחליט אתה אם זה מוסרי מבחינתך לגנוב אותה או לא. אני אישית הייתי משיג את החברה המפגרת, גם יהיה יותר קל איתה וגם בשביל שאני יוכל לזרוק אותה אחרי זה כי היא מעצבנת.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אהלן ,
    תודה
    ההודעה שלך צועקת 'הצילו' אחי
    אתה מאוד תלוי במה שהסביבה חושבת עלייך , ומייחס לזה יותר מדי חשיבות.
    אתה צריך להיות יותר בטוח בעצמך , בדעות שלך , ברצונות שלך ובמחשבות שלך.
    אתה רוצה לקדם איתה עניינים? שום דבר בעולם לא אמור לעצור אותך !
    ואם הידידה אומרת לך ש"אם תנסה סתם תעשה פדיחות לעצמך" - או שהיא דלוקה לך על התחת והיא רוצה אותך לעצמה
    או שהיא סתם ילדה בת 8
    אם תנסה - לא תעשה לעצמך פדיחות ! לעולם !
    אם המטרה שלך היא "ללכת עד הסוף" , "לנצל הזדמנויות" , "לסיים את היום כשאני יודע שהבאתי 101% מעצמי"
    לא תתפדח. לא תצטער על זה. לא תרגיש פספוס.
    לא תהיה לך את ההרגשה הזאת של "אם הייתי מנסה , יכול להיות שזה אני הייתי עכשיו ,- במקומו" - כשתראה אותה עם החבר הבא שלה.

שורה תחתונה - לך עם הלב עד הסוף. רוצה אותה? לך תשיג אותה !

דרך אגב , בקשר לגובה - תאהב את עצמך כמו שאתה. יש דברים שאי אפשר לשנות.
    מה , תקשור את עצמך עכשיו למיטה ותמתח את הרגליים והידיים עד שתגבה?
    מה מה תעשה , תגיד לי?
    תלך על עקבים מהיום , בשביל להיות 1.65 ולא 1.60 ?
    אתה 1.60 קבל את זה כמו שזה. תאהב את עצמך.

אחד הדברים החשובים ביותר זה לאהוב את עצמך כמו שאתה.
    אל תתחיל יום בלי שתסתכל על עצמך במראה , חייך ותאמר לעצמך 'מי זה הבחור הסקסי הזה ?!'
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 23-02-2011 בשעה 18:31.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תעשה מה שבזין שלך,ואל תקשיב לידידה.

מורחקים
    שם פרטי
    אבי
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    My Dick Is My Trick .

אל תתיחס לידידה הזאת אחי,היא מקנאה,ובאמת אתה תתחרט יותר אם לא תיגש מאשר תתחרט מכישלון

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

בלוג מעולה,נהנהתי לקרוא!
    קבל ח"ח

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

הסתובבתי עם איזה בחור טבעי לפני כשנתיים, הבנאדם תותח אחושרמוטה+נראה אחלה עם סטייל סבבה.
    סגר ויצא עם הרבה שוות, אחת מהן אפילו הכרתי אישית וסגרתי בעצמי פעמיים. חח

אבל מה? הוא בעצמו גמד גינה עם כל הכבוד...נראה לי בגובה שלך אפילו.

קיצר די לדבר שטויות עלק נמוך מדי חחח נראה לי זאתי דלוקה עליך ומקנאית בחברה שלה או משו כזה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שילה
    לייקים
    1
    נקודות
    155

תודה , באמת עזרתם .
    עד עכשיו קצת חשבתי שהידידה דלוקה עלי , עכשיו כשהיא ביקשה ממני לבוא לסרט עם חבר שלי , והוצאתי ממנה שהוא יכול לבוא גם בלעדי , אני כבר לא כל כך בטוח
    תודה שוב

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect