קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 16-02-2008, 17:45
  2. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 07:55
  3. עזרה | איך מתחילים עם בת נכון אה?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 26-12-2007, 16:02
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

איך כדאי לי לפעול נכון בשביל להגיע למטרות שלי בצבא, שאני רוצה ושמתאימות לי.

Exclamation איך כדאי לי לפעול נכון בשביל להגיע למטרות שלי בצבא, שאני רוצה ושמתאימות לי.

איך כדאי לי לפעול נכון בשביל להגיע למטרות שלי בצבא, שאני רוצה ושמתאימות לי, ושלא סתם ישימו אותי בקרבי (כי אני לא רוצה) וזה לא מתאים לאישיות שלי.
    אני לומד בכיתה י"א בן 17 (נשארתי שנה בגן), אני עושה בגרות מלאה + הרחבה מחשבים, כימיה. (כל מה שצריך לבגרות + מחשבים 5 יח' C# ואקסס, + כימיה 5 יח'). אני ממש טוב בלימודים ויש לי ראש לזה וציונים גבוהים בהכל. אני אחד התלמידים המצטיינים ביותר בשכבה מבחינת ציונים, למעשה השני בכל השכבה. ממוצע מעל 95 בתעודה. אני מאוד אוהב מחשבים ואני גם ממש טוב במחשבים.
    לצערי במתמטיקה אני עושה 3 יח' בגלל שבחטיבה לא כל כך למדתי והחסרתי חומר. מבחינת יכולת אני בטוח יכול 4/5 יח'. בגלל שאין לי ידע קודם במתמטיקה בגלל החטיבה אני לא יכולתי לעשות מעל 3 יח' מתמטיקה.
    אני רוצה בעתיד לעסוק בתחום המחשבים וההייטק ואני בטוח שיש לי מלא מה לתרום גם לצבא בתחום.
    החששות שלי הן: יש לי פרופיל 97, סעיף 1 (ליקוי ראייה קל) שמונע ממני רק את 669 ואת השייטת.
    (אבל אין לי משקפיים או עדשות, אין לי כלום..) סעיף 2 (שבר בגפיים ללא הפרעה בתפקוד)- חסר משמעות בגלל שזה מכיתה א'. שזה אומר שלפי האינטרסים של הצבא אני מתאים לשיבוץ בתפקיד קרבי.
    למה אני חושש? גם בגלל הפרופיל, וגם בגלל המתמטיקה 3 יח'. אני פוחד שהמתמטיקה תעשה רושם רע ותגרום לכך שאני יוכל להיות רק בקרבי ולא יתנו לי תפקידים במחשבים כמו שאני רוצה (שמעתי למשל על גאמ"א [יחידה בתוך המודיעין], וממר"מ). אני יודע שפרופיל זה לא רק מה שקובע, אבל אני יודע גם שיש עדיפות גבוהה יותר למי שיש פרופיל נמוך להתקבל למחשבים. אל תשאלו אותי מה הקב"א שלי כי עדיין לא עשיתי ריאיון אישי ופסיכוטכני (רק את זה נשאר לי להשלים...) ואני ישתדל כמובן להוציא את המיטב בפסיכוטכני. חשוב גם לציין שאני מוכן להשלים מתמטיקה בכל דרך כלשהי אם צריך (וצריך.. לפחות ל4) בשביל להגיע למה שאני רוצה. פשוט בתיכון זה כבר לא אפשרי. שמעתי כל מיני הצעות כמו
    להשלים בי"ג, עתודה, "עתידים בצבא" וכו'.... אבל אני מבולבל כי אני לא מבין בתחום הצבא ואני ממש לא יודע מה לעשות ואיך כדאי לפעול נכון. חשוב לי הקטע של הצבא בגלל שהבנתי שאם אני יהיה ביחידת מחשבים בצבא אחרי זה יהיה לי קל יותר בעתיד להתקבל למקומות עבודה טובים. בגלל זה חשוב לי לקבל ייעוץ איך לפעול נכון ולא סתם להגיע ליחידה קרבית שאפילו לא מתאימה לי (אני לא אוהב את זה וגם אני לא אחד שמתאים לזה נפשית.) פיזית אומנם כן אבל נפשית זה לא אני.
    אז אני אשמח לקבל חוות דעת מה האופציות שלי ואיך להשיג אותן, כי אני ממש לא מבין בתחום ואני פוחד מההשלכות לעתיד שלי אם אני יהיה בקרבי ולא במחשבים.
    תודה רבה.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 24-02-2011 בשעה 20:00.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    50

וואוו אחי תרגעעעע

א. המתמטיקה לא משפיעה בכלל, אוקי? , בכלל .
    ב.אם אתה רוצה מחשבים זה מפרופיל 64, איך להוריד את זה אני לא יודע איך אפשר, אבל הבנתי שאסטמה מוריד המון ..(תבין לבד)
    ג.אתה יותר מחכם אתה גאון , מה אתה מפחד? אתה נשמע לי כמו אחד של קב"א 54 לפחות ודפר(ציון מבחן פסיכוטכני של 60 לפחות)
    אז בקשר לזה תרגע, כי זה נתונים בדיוק למחשבים.

סבבה אני באמת מתכוון להשקיע כמה שיותר בפסיכוטכני ונקווה לטוב.
    אני מקווה באמת שציון גבוה בזה יפצה על הפרופיל הקרבי בכך שיראה את האינטיליגנציה שלי ואז זה יעזור לי להתקבל למחשבים..
    בכל מקרה אני לא מתכוון בשום פנים ללכת לקרבי- זה פשוט לא בשבילי..

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

קודם כל, ערכתי לך את ההודעה, הקטנתי את הכתב. מספיק ששמת כל מילה שניה באדום ונשרפה לי הרשתית, אתה עוד שם את זה בגדול?
    אין צורך, אנחנו רואים גם כשזה כתב רגיל.

לממר"ם אתה לא תגיע כל עוד יש לך פרופיל 97. אם אתה רוצה ממר"ם תוריד ל- 64, אני יודע על מה אני מדבר.
    ואם אתה לא רוצה קרבי, וגם לא רוצה להוריד פרופיל תקווה שתקבל את השאלון של גאמ"א, אופק, או שחקים וחבצלות.
    כעקרון אני לא חושב שהמתמטיקה שלך תהווה בעיה כל עוד הקב"א שלך יהיה גבוה מספיק.
    חשוב גם שתדגיש בראיון האישי שאין לך שום כוונה ללכת לקרבי, שאין לך מה לעשות או לתרום שם ושאתה רוצה ללכת ליחידה ממוחשבת כלשהי.

בהצלחה
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

אוקיי תודה.
    ואיך אני יכול להוריד פרופיל ל64 אם אין לי שום בעיה?

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dordort צפיה בהודעה
    אוקיי תודה.
    ואיך אני יכול להוריד פרופיל ל64 אם אין לי שום בעיה?
    לא התעמקתי בזה אף פעם.
    ממה ששמעתי אסטמה / אלרגיה לאבק מורידה משמעותית את הפרופיל, וגם בעיות ברכיים (מפרקים בכללי).
    איך עושים את זה?... אין לי מושג, בוא נחכה לאיזה מומחה שיענה.

לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

לא נראלי שזה יהיה כל כך פשוט.. אבל בכל מקרה אם באמת המתמטיקה לא משנה אז הרגעת אותי ממש כי אני בטח יקבל ציון טוב במבחנים. אני מתכונן לזה.. ואם כן אז יהיה לי קלף מיקוח לתפקידים של מחשבים..
    נקווה לטוב

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי dordort צפיה בהודעה
    לא נראלי שזה יהיה כל כך פשוט.. אבל בכל מקרה אם באמת המתמטיקה לא משנה אז הרגעת אותי ממש כי אני בטח יקבל ציון טוב במבחנים. אני מתכונן לזה.. ואם כן אז יהיה לי קלף מיקוח לתפקידים של מחשבים..
    נקווה לטוב
    המבחנים הפסיכוטכניים הם ברמה של 3 יחידות, אז אני חושב שאתה תהיה בסדר.
    בכל מקרה אני לא רוצה לאכזב אותך, אבל אל תצפה שאם יש לך קב"א 56 ודפ"ר 90, אז אין מצב שתגיע לקרבי. הכל תלוי במה שהצבא צריך.

טוב אחי תודה.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אתה חושב יותר מידי
    אתה מעלה מספרים יותר מדי,
    אחי צ'יל, תירגע קח איזה סיגר או שלוש..

הצבא זה ארגון שמבחינתך כחייל
    בשביל להעביר את השירות שלך בסבבה
    צריך להיות אגואיסט, - 90% אגואיסט.
    אתה צריך לנהל מלחמות, לנשוך הכל,
    אבל מה, ברוגע, בחוכמה ובערמומיות..

מה המטרה הסופית שלך ?
    מה אתה אוהב לעשות ?
    להתעסק עם חומרה מודינג מחשבים וטכנולוגיה נכון ?
    דבר על זה בצו הראשון.
    הכי פשוט..

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect