"המועדון "
על מה מדובר בכלל ?
אני שמח , גאה ומאושר להציג בפניכם את בלוג "המועדון" , הבלוג מדבר על אבטחת מידע ותכנות , בין שאר הרשומות נכתוב לפעמים גם על פיזיקה , פסיכולוגיה והנדסה חברתית . הבלוג נפתח לפני כמה ימים על מנת לספק חומר טהור , חומר אמיתי למאבטחי המידע המתחילים והמתקדמים פה אחד .
אנחנו לא באים להתחרות כאן בשום בלוג אחר , באנו לכתוב חומר טהור אשר יעזור לכולם , כל רשומה , כל כתב עת שלנו ינוסח אחרת , בין אם רשומה X תהיה מנוסחת למתחילים לבין אם רשומה Y תהיה מנוסחת למתקדמים .
למי אין כניסה לבלוג בכלל ?
לכל הילדים שמתעניינים באבטחת מידע על מנת לפרוץ לילד שגנב להם את הקלמר ביום שלישי האחרון , לכל הילדים שמנסים לפרוץ לאתרי פורנו או לכל הילדים שבכלל מנסים לפרוץ לחשבונות כאלו או אחרים הקשורים לסטים . * הבלוג לא ידבר בכלל על תוכנות מסוג זה אלה על כלים טהורים בלבד ותכנות טהור בלבד *
למי כן יש כניסה לבלוג ?
לכל הילדים , נערים או בוגרים שמעוניינים ללמוד אבטחת מידע או לשפר את הידע שלהם . איך אמרו פעם ? " אני יודע את החומר , אני יודע את זה וגם את זה אבל אני תמיד יכול להעשיר את המידע שלי "
אנחנו תמיד שמחים לשמוע תגובות ורעיונות מאנשים שמעוניינים ללמוד אבטחת מידע ברצינות ולעומק ,
גם מאנשים שמעוניינים לעבוד בתחום זה בעתיד .
מי אנחנו ולמה ?
שלום , נעים להכיר אנחנו צוות "המועדון " נפתחנו לפני כמה שבועות אך הבלוג הרשמי נפתח אתמול בשל תקלות שונות , הצווות מנוי מחמישה אנשים מביניהם : זוהר , דורון , אלכס , דור , ונתנאל .
נפגשנו לפני כמה ימים וחשבנו , מה יכול לשפר את הקהילה באמת ? מה יכול להעלות את הרמה בארץ ברמה משמעותית כל כך , אנחנו נכנסים לפורום הזה ולפורומים אחרים וכל מה שאנחנו רואים זה אשכולות כמו איך לפרוץ לסטים או איך לפרוץ לאתר פורנו , זוהי לא המטרה שלנו . המטרה שלנו היא להגיע לחומר טהור ולתכנות טהור .
לכן , הבלוג נפתח .
אז מה אנחנו בכלל רוצים מכם ?
צוות "המועדון " מחפש אחר כתבים שמבינים בחומר הבא בלבד :
אנחנו מודעים לכך שאין פה את כל החומרים שנלמדים באבטחת מידע , אך אם היינו רושמים את כולם לא היה מקום באשכול זה , בנוסף מידע רב יותר יקבלו אותם מועמדים שיבחרו .
- פסיכולוגיה
- הנדסה חברתית
- פיזיקה
- רוורסינג
- תכנות ווב
- שפות עיליות
- רשתות
- מתקפות ווב
- BLACK HATS
- קרפיטוגרפיה והצפנות
- פריקינג
רגע רגע... אבל מה אני מקבל בכלל ?
כרגיל , השאלה האולטימטיבית אך הטבעית ביותר , מועמדים אשר ישמחו לעשות את הנאמר ללא צ'ופרים כאלה או אחרים , יקבלו את גמולם עוד יותר - אנחנו מכבדים אנשים כאלה .
אנשים שבכל זאת מעוניינים בצ'ופרים כאלה או אחרים יקבלו את גמולם
* אזהרה - צוות "המועדון " לא מחלק תוכנות , שמות מתחם , איחסונים , שרתי משחק או שרתי דיבור בתור צ'ופרים*
מעולה , כעת מהם הקרטריונים?
יש לעמוד בקרטריונים הבאים :
איך נרשמים ?
- על אדם להבין בנושא אחד מתוך החומרים הנלמדים למעלה .
- חובה על אותו מועמד לכתוב ללא שגיאות כתיב
- חובה על אותו מועמד להיות מעל גיל 13
- חובה על אותו מועמד להקשיב לתאריכים הנאמרים ( מועמדים נבחרים יקבלו אותם )
( תאריכים בהם יש לפרסם את הרשומות בבלוג )- חובה על המועמד להגיע ולכתוב במצב רוח שמח ומאושר
- על המועמד להיות בעל דרך ליצירת קשר בין אם מדובר על מסנג'ר או סקייפ .
יש להגיב לאשכול זה עם הפרטים הבאים :
- שם פרטי :
- הערות :
- בעל דרך ליצירת קשר ? במידה וכן איזו ( מסנג'ר או סקייפ בלבד)
להתראות , כל טוב .
ו... שבת שלום

ציטוט ההודעה