שלום לכולם. אני חדש פה, ודיי חדש באומנות הפיק-אפ. מה שלמדתי על פיק אפ למדתי מספר של מאפ"י. מהרפרוף שלי בפורום הזה הבנתי שצוחקים עליהם אבל לא ברור לי למה, הרי הכל אותו עיקרון, לא?
בכל מקרה זה לא מה שבאתי לשאול. זה דיי ארוך, אני מקווה שתקראו ותעזרו לי.

ככה, אני הכרתי בחורה, 9, בבר. דיברתי איתה, הלך לי ממש טוב, נראה שהיא התעניינה, עשיתי קרוב-רחוק, היא חיפשה לשבת לידי וניסתה לגנוב את השיחה שלי עם החברה שלה. אחרי כמה זמן הגיע בחור לונדוני מבוגר ומסוקס שהיא מכירה אך לא נרתעתי ודיברתי איתו כאילו אני לא פוחד מהאתגר, בשילוב של טיזינג עליה להמשיך את המשיכה. בכל מקרה, השגתי מס', התקשרתי אליה שתשמור את שלי, ושאלתי אותה מתי נוח לה להיפגש והיא אמרה לי שהשבוע היא ממש עסוקה ושאני אדבר איתה שבוע הבא.

יום ראשון לאחר שבוע התקשרתי והיא ענתה לי רק בפעם השלישית. שאלה מי זה?, אמרתי לה. ואז היא אמרה {בטון לא מתרגש בכלל} שהיא בדיוק עמדה לישון צהריים. לא התנצלתי ואמרתי לה שנדבר בהזדמנות.

ביום שלישי התקשרתי שוב. פעמיים היא לא ענתה ודיי ויתרתי. אחה"צ אני מקבל סמס ממנה: "מי זה" {WTF}. חשבתי, גם ככה לא נראה לי הולך אז החזרתי לה סמס: "ואת אמרת שאת רק נראית סנובית. זה ***." אחרי דקה שלחה לי סמס עצבני: מה?! פשוט התקשרת שישנתי אז לא שמרתי, בלה בלה בלה.

הייתי דיי מרוצה מהתגובה אז החלטתי להתקשר שוב, היא לא ענתה. ואז שלחה לי עוד סמס: "אני עסוקה, אני אתקשר ב11, אם תהיה ער תענה". היא התקשרה ב8 והתחילה לצעוק עלי, למה נראה לך שאני סנובית, בלה בלה. קצת דיברתי טיזינג אבל לא יותר מדי כי ידעתי שאם אין קשר עין ומגע זה לא ממש עובד. אז החלטנו לקבוע פגישה. היא רצתה ביום ראשון ואמרתי לה שאני עסוק, אז סגרנו על רביעי. {לציין שהטו דיבור שלה ממש לא הצביע על שיעמום, ואפילו נשמע כציפייה}

בשלישי לאחר שבוע התקשרתי לוודא שאין בעיה למחר. שוב ענתה לי רק בפעם השלישית. ואמרה לי שיש לה חזרות ולא יודעת מתי היא תסיים. אז אמרתי לה:"טוב, אם תסיימי מוקדם תתקשרי". למחרת היא לא התקשרה, לא הייתי מופתע...{לציין שממש לא נשמע שאיכפת לה, והיא הייתה אדישה נורא}

זהו זה הסוף... אני דיי חם על הבחורה הזאת אבל אני פשוט לא מבין מה הולך לה בראש. אני אמור להתקשר אליה שוב? או לוותר. ויותר מעניין אותי לעתיד. מה הולך לה בראש? מה לעשות/לא לעשות פעם הבאה?