קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שיפור ביצועי המחשב מבחינת משחקים
    על ידי Program בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 09-10-2005, 20:46
  2. שיפור לחתימה שהכנתי
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-10-2005, 18:05
  3. שיפור לחתימה של סוניק
    על ידי selaf בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 20:03
  4. שיפור ל-miss fix-it
    על ידי ed2ka בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 23:54
  5. שיפור לחתימה של סקובידו
    על ידי Dr.ed בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 10-09-2005, 10:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

שיפור הכח המנטלי

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ברירת מחדל שיפור הכח המנטלי

איך אתם משפרים לעצמכם את היכולת המנטלית של "לא להישבר כשקשה "?

כל הזמן אומרים הכל בראש ואני מאמין שזה נכון אבל איך באמת מפתחים דבר כזה ?

דיון מהנה (רק בשביל שדרור יתעצבן קצת )

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

המשפט הכל בראש הוא נכון, אם אתה מחליט בעצמך, אתה מצליח, אתה צריך לקחת את הדבר רציני.
    לדוגמא, באימוני קראטה(פעם הייתי), החזקנו ידיים ישרות למעלה ב90 מעלות לגוף במשך כמה דקות. אני הייתי בין האחרונים שנשברו, למרות ששרירי הכתפיים שלי לא היו כאלה חזקים כמו של האחרים.
    אתה צריך להחליט בעצמך שאתה חייב לעשות את זה, פשוט מכריח את עצמך, אומר לעצמך בראש "אני יכול לעשות את זה, חיים רק פעם אחת, לא מפספסים הזדמנויות, אני עושה את זה עכשיו כי אני יותר חזק מכולם פה, אני שווה יותר מכולם!".
    עוד משהו, הייתה לי דיאטה של לא לאכול כלום במשך שלושה שבועות חוץ מתוסף מזון אחד שהטעם שלו מגעיל. הייתי אוכל את התוסף מזון הזה כל היום במקום אוכל רגיל. רק שתדעו, זאת אחת הדיאטות הכי קשות שיכולות להיות, יותר קשה מזו היא לא לאכול בכלל במשך שלושה שבועות.
    כשאתה רואה את האוכל מסביביך, כשאנשים אוכלים מסביבך, יש את כל האוכל שמכינים בעיר, הריח הטעים של השווארמה, של ההמבורגרים, אתה רואה אנשים אוכלים המבורגרים, בורקסים וכו', המאכלים האהובים עלייך, ואתה לא יכול לעשות כלום. ומה עוד? זה שלב השיא של גיל ההתבגרות מה שאומר שיש הרבה תיאבון ועצבנות ומצב נפשי לא הכי מאוזן פלוס נטילת סטראואידים שמגבירים את התיאבון בצורה מטורפת וגורמת למצב רוח בלתי מאוזן. בכל התנאים האלו, צריך לשרוד שלושה שבועות על תוסף מזון אחד בלי אוכל אחר.

איך שרדתי? כוח רצון. אתה יודע שאחרי שתסיים עם הדיאטה הזו, הכל יהיה טוב, המצב הבריאותי שלך ישתפר, אתה תרגיש הרבה יותר טוב, יש לך מטרה ואתה הולך לכיוון המטרה! אתה בן אדם רציני, אתה רוצה להשיג את המטרה הזו, למה? כי חיים רק פעם אחת ולא מפספסים הזדמנויות!

לא הרבה אנשים היו יכולים לשרוד דיאטה כזו, לא הרבה אנשים היו יכולים לשרוד שנה של טיפולים שונים שמחליפים טיפולים כל פעם וכל טיפול לא עובד מחדש ולהישאר אופטימיים! לא הרבה אנשים.

אבל אני אומר, שכל אחד יכול להיות בעל כוח רצון, וכל אחד יכול להיות אופטימי, מה שצריך לעשות זה רק סוויץ' קטן בראש, להחליט לעצמך שאתה רוצה חיים משמעותיים ורוצה להיות מישהו מצליח, מישהו מיוחד ומישהו שהוא חזק מהאחרים.

ניסיתי להסביר את זה להרבה אנשים, לא הצליח ממש עד עכשיו, אולי יש משהו בניסוח שלי שהוא פשוט לא משכנע מספיק, אבל לדעתי, הבעיה היא שאנשים מפחדים להתמודד עם המציאות ומעדיפים להישאר במצב הנוכחי כמו: לשבת בבית כל היום, לנוח ולא לעשות כלום, לא לעשות שינויים, להישאר בשגרה משעממת, לא לקחת סיכונים, לא לעשות משהו משמעותי.

כמו שכתוב בחתימה שלך: "הכאב הוא זמני, הגאווה היא נצחית", והמשפט "הכל בראש", שניהם מסכמים הכל.

הנה משהו שממש אהבתי שפירסמו פה לא מזמן:
    נערך לאחרונה על ידי Jmpua; 24-02-2011 בשעה 01:44.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

יום טוב
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 11-07-2021 בשעה 01:59.

משתמש מתקדם האוואטר של Jmpua
    לייקים
    1
    נקודות
    0

קודם כל, זה יהיה נידי לומר שאתה פשוט בן אדם מדהים!
    קודם כל, תודה אוהב אותך וחושב שגם אתה בן אדם מדהים, אבל אתה ממש חייב לשנות את התפריט שלך, אתה תהיה אנורקס בסוף!

זאת מלכודת.
    כשקראתי את הפיסקה הזאת נזכרתי בהמון תובנות שהגעתי אליהן במהלך חיי, האחרונה הייתה בזכות שיחה של אחד הקצינים אצלינו עם חייל שלא מזמן התגייס. הרעיון של השיחה היה כזה:

החייל לא עמד ביעדים כלשהם בשביל להתקבל לתפקיד מסויים, ברגע שזה קרה, החייל העדיף לעזוב לגמרי בשביל להיות איזה מ"פ בחירניקים או לעשות משהו "משמעותי", משהו שיהפוך אותו לייחודי, לחזק, למיוחד' ל"אחר".

הקצין אמר לו (הוא לא באמת אמר זאת, זהו התירגום של המוח שלי באותו הזמן):
    "מה אתה חושב תגיד לי? כשאני התגייסתי לא רציתי להיות מיוחד? החבר שלך כשהתגייס, הוא לא רצה להיות מיוחד?
    כולם רוצים להיות מיוחדים!!!! אם אתה רוצה להיות מיוחד, זה כבר הופך אותך ללא מיוחד ולעוד טמבל שרוצה להיות כזה!!!"
    בהמשך הוא הסביר לו שבשנה יש מאות מתגייסים שרוצים גבעתי או קצונה או להיות מ"פ... זה כבר מעל ומעבר! כל התפקידים ה"מיוחדים" לכאורה מתמלאים עד לאפס מקום ושאר התפקידים, הלא פחות חשובים אם לא יותר.. נשארים מוזנחים!

חשוב שתבין, אין מישהו שלא רוצה להיות מיוחד, אין מישהו שלא רוצה עוצמה וכוח! זה מושרש בגנים שלנו, גם בגנים של האדם הצנוע, הביישן וההכי פחות תחרותי מכולם! מעבר לזה, הבחורים הצנועים הם צנועים בכוונה, כי הם חושבים שזה יקנה להם ייחודיות על האחרים הפחות צנועים!

ברגע שתצא מהתחרות הזאת, ברגע שתצא מהדחף להיות ייחודי, להיות מיוחד, אתה תהפוך למיוחד!
    ברגע שאתה יוצא מהתחרות המנטאלית הזאת ומהרצון המיותר הזה, אתה מתחיל להיות רגוע יותר, יצירתי יותר, מקורי יותר, אתה מתחיל לפעול נכון, בצורה מסודרת ובקיצור, אתה מתחיל לצעוד לעבר השאיפות שלך!
    יש הבדל בין רוצה להיות מיוחד לבין מיוחד, אמרתי "אם אתה רוצה להיות מיוחד ורוצה באמת להפוך למיוחד, אתה צריך לעשות את הדבר הבא: "....."", אז כדי באמת להיות מיוחד, אתה צריך להיות חזק! אין הרבה אנשים כאלה. ועוזב מיוחד.. סתם מילה שהוספתי בשביל הפיקנטיות.

אם תחשוב על זה מספיק זמן ותהרהר לא מעט, אתה תבין בסופו של דבר שלשבת בבית, לא לעשות כלום ולהיות נאמן לאזור הנוחות שלך - זוהי השאיפה הסופית שלך! הרי אם אתה בתול שמתחיל לשבור פחדים וליזום היכרויות עם נשים, אתה לא באמת רוצה לחיות כך, אתה רוצה פשוט להיכנס לאיזור נוחות שבו אתה מצליח עם נשים (ורובנו מעוניינים באיזור נוחות כזה שלא דורש מאמץ, גם הפתיינים החזקים ביותר, הרי לא סתם הם למדו זאת כאומנות). אם אתה בחור ממוצע שרוצה לשבור גבולות ולהפוך לעשיר, אתה לא באמת שובר כאן גבולות, אתה לא באמת חיי את האקשן.. אתה בסך-הכל רוצה לעבור מאיזור נוחות של אדם ממוצע לאיזור נוחות של אדם עשיר! בסופו של דבר, כולם יכנסו לאיזור הנוחות, לא משנה אם בגיל 10 או בגיל 100, גם האמיץ ביותר שלא יודע מהו פחד יכנס לאיזור הנוחות!
    אך כן, ישנם מעטים מאוד שלא חיים באיזור הנוחות, הם בעיקר: המסוממים, העבריינים ואלה שמנסים להתאבד ומצליחים בסוף, הם לעולם לא יחיו חיי נוחות רגועים. לא נראה לי שמישהו חלילה רוצה להיות כמוהם, כולנו רוצים להיות, בסופו של דבר, מאושרים!
    יש כאלה שהם סתם נשארים במצב הנוחות תמיד ולא עושים כלום, ויש כאלה שפועלים כדי להשיג את המטרה שלהם! כל הזמן הולכים לכיוון המטרות שהם הציבו בפניהם, זה לא נקרא איזור הנוחות!

כתבתי את התגובה הזו מהר, ולא חשבתי כזה הרבה, אם תגיב שוב אפרט לך יותר בזמני הפנוי.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

פשוט וקל.
    כל דבר קטן טוב שאני עושה אני חושב שאני תותח ואני הכי טוב במה שאני עושה והביטחון שלי נשאר תמיד גבוה (בנוסף מקבל חיזוקים מאנשים)...
    כך שאני לא מכיר מכיר מצב קשה מנטלית.
    ואם כן?אני בגישה של אין לי מה להפסיד,מקסימום אני טועה לא קרה כלום(לא מצפה מעצמי את המקסימום כשאני יודע שאי אפשר)

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

וואו , המון תגובות שאני בטוח שכל אחת מהן זהב !
    אני לא אקרא אותן עכשיו , כי זה ממש לא הזמן לזה ב2 בלילה...
    אבל אני בכל זאת אכתוב מה אני אישית עושה.

כוח מנטלי , או כוח רצון - לא להישבר גם כשקשה הוא תלוי מאוד בגישה !
    אתה צריך באמת לרצות 'לחיות טוב יותר' , 'לנצל כל רגע' ו'לא להתעצבן משטויות' בשביל באמת ליישם את המשפט 'הכל בראש'

אני אסביר את הכוונה שלי , ככה בכמה מילים כי באמת שאני שפוך

סיטואציה הכי פשוטה , חברה שלך זורקת אותך.
    (אני תמיד נותן את הדוגמא הזאת כי היא באמת הכי טובה לתאר את העניין הזה)
    מה תעשה?
    הבחור האופייני יתבאס על החיים.
    בכל זאת , הייתם חברים והכל.. הוא אהב אותה. היא אכזבה אותו. הוא רץ לאמא ובוכה.
    אני ממש מקצין , הרי סך הכל ברור שאחרי קשר מסויים , זה כואב. כל פרידה כואבת. השאלה איך תיקחו את זה ואיך תמשיכו הלאה.
    הרי בסופו של דבר , מתישהו , תתגברו עליה לא?
    מתישהו במבט לאחור תסתכלו ששבוע , חודש , חודשיים , חצי שנה אחרי הפרידה בעצם נכנסתם למצב סטטי.
    לא התחלתם עם בחורות כי "הייתם שבורים".
    לא יצאתם עם חברים כי "הייתם בדאון".
    לא השקעתם בלימודים כי "אי אפשר להתרכז"
    ובעצם גררתם את החיים שלכם עד לשפל , עד לנקודה הנמוכה ביותר , ורק אז התעוררתם , התגברתם , והתחלתם לבנות הכל מחדש.

הבחור הקצת יותר חכם , כמוני ()
    ינסה רגע לחשוב בהיגיון , עם כל הכעס.
    ינסה להירגע.
    ברור שזה קשה וכואב. אבל האם באמת להפגין את כל הכעס והכאב החוצה?
    האם להפסיק לבלות באמת יעזור? להפסיק להשקיע בלימודים?
    להרחיק ממך את כל החברים וכל מי שבאמת אוהב אותך , כי ההיא לא?
    לא אשקר לכם , זה כאב.
    אבל באותו רגע , באותו יום שזה קרה !
    לקחתי החלטה לקבל את זה כמו בוגר.
    "אני מבין , את צודקת."
    תגידו שיצאתי פודל. עובדה , היום היא נמרחת עליי ולא עוזבת אותי לשנייה.
    באותו יום שזה קרה , לקחתי לעצמי שעה הפסקה. התנתקות.
    ישבתי באיזה גן , עם כל התמונות וכל מה שהזכיר לי אותה. כל הכעס שהיה הוצאתי בשעה הזאת וזרקתי הכל לפח.
    מחקתי אותה מהלב. תקראו לזה ככה.
    אבל מה?
    המשכתי להתנהג אחרי זה כאילו הכל כרגיל. אנחנו הידידים הכי טובים , ומה שקרה? לא קרה.
    לא ויתרתי על יציאות , על פלרטוטים עם בחורות ולהפך - הגברתי את זה !
    זה עזר לי להתגבר עליה , שיפר את המעמד שלי , וחיזק אותי נפשית ומנטלית ! (זה אותו דבר , בעצם , לא?)
    במקום להרוס את עצמי עוד יותר , רק נבניתי.
    והיום?
    היא רואה את ההצלחה שלי ולא מבינה איך? איך לא נשברתי? איך המשכתי ככה ולא התבאסתי?
    איך לא קיפלתי זנב בין הרגליים וחזרתי להתחנן אליה ? איך ?!

אז באמת איך?
    ~ המון כוח רצון אחי.
    ~ לקחת החלטה שאני בונה את החיים לא הורס אותם.
    ~ להחליט שאתה בנאדם בוגר , אתה לא 'זורם' עם הסטיגמות ועם אופייני הסביבה הקבועים. אתה זה אתה ותעשה מה שאתה חושב שנכון !
    ~ לעשות מה שאתה חושב , לא ללכת אחרי אחרים. להוביל לא להיות מובל.
    ~ לדעת מה המטרות שלי . המטרה שלי הייתה להרחיב מעגלים חברתיים לא לצמצם אותם עוד יותר. וכשיש לך מטרה מול העיניים , אתה מקבל החלטות בשטח בצורה הרבה יותר מהירה ויעילה.

סך הכל , אלה המרכיבים להצלחה אם תשאל אותי.
    "שיפור הכוח המנטלי" הוא בעצם לדעת מה אתה רוצה , ולעמוד על זה עד שתקבל את זה.
    לא לוותר.

בהצלחה בחור יקר ולילה מעולה שיהיה
    הייתי פה.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי Jmpua צפיה בהודעה
    לא הרבה אנשים היו יכולים לשרוד דיאטה כזו, לא הרבה אנשים היו יכולים לשרוד שנה של טיפולים שונים שמחליפים טיפולים כל פעם וכל טיפול לא עובד מחדש ולהישאר אופטימיים! לא הרבה אנשים.

אבל אני אומר, שכל אחד יכול להיות בעל כוח רצון, וכל אחד יכול להיות אופטימי, מה שצריך לעשות זה רק סוויץ' קטן בראש, להחליט לעצמך שאתה רוצה חיים משמעותיים ורוצה להיות מישהו מצליח, מישהו מיוחד ומישהו שהוא חזק מהאחרים.

ניסיתי להסביר את זה להרבה אנשים, לא הצליח ממש עד עכשיו, אולי יש משהו בניסוח שלי שהוא פשוט לא משכנע מספיק, אבל לדעתי, הבעיה היא שאנשים מפחדים להתמודד עם המציאות ומעדיפים להישאר במצב הנוכחי כמו: לשבת בבית כל היום, לנוח ולא לעשות כלום, לא לעשות שינויים, להישאר בשגרה משעממת, לא לקחת סיכונים, לא לעשות משהו משמעותי.

כמו שכתוב בחתימה שלך: "הכאב הוא זמני, הגאווה היא נצחית", והמשפט "הכל בראש", שניהם מסכמים הכל.
    בתור אדם שעשה דיאטה בהצלחה ענקית, אני ממש מעריץ אותך, [ואני מניח שאצלך זה היה מורכב יותר]...

במיוחד אני מתחבר למשפט הזה:
    "הכאב הוא זמני, הגאווה היא נצחית".
    זה משפט המפתח שאני אומר לכל מי ששואל אותי איך עשיתי את השינוי הזה, ומה החזיק אותי,
    "הגאווה האישית והעצמה שזה נותן לך", זה הרגשה פשוט מדהימה שנותנת לך המון סיפוק מעצמך.

משתמש מכור האוואטר של Mr. TimTam
    לייקים
    2
    נקודות
    444
    משפט מחץ
    גם אותם שאינם בנו משקיפים משם

ואווו כמה תגובות ..
    הייתי בטוח שאני אקבל תגובה אחת מעפנה וקצרה !
    תודה לכולם
    אני אקרא את זה יותר מאוחר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,178 | הודעות: 8,150,760 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect