קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 17-10-2005, 16:39
  2. [ייעוץ] מה כדי להוריד?
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:15
  3. מי לעזאזל עשה לי תזכורת עצמית :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 30-09-2005, 14:16
  4. מה לעזאזל הצ'יט לטנק ב GTA SA? יש כזה בכלל?
    על ידי HaZiLiBiLi בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 17:20
  5. מה לעזאזל
    על ידי -=Gilos=- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-09-2005, 15:09
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

[ייעוץ] מה לעזאזל?

ברירת מחדל [ייעוץ] מה לעזאזל?

כן כותרת קצת שנויה במחלוקת, אבל לא סתם, אני יודע שזה כבר נראה כאילו אני סתם מזיין את השכל אבל אני לא יודע מה נסגר איתי ברצינות חח, מצד אחד אני עומד להיפגש עם איזו בחורה בקרוב וההצעה הייתה לגמרי בקור רוח ובלי התרגשות וגם התשובה הייתה חיובית מצדה ויש סיכוי שזה יתפתח למשהו רציני,

אבל! בינתיים אני עוד לא נפגש איתה ועדיין יש בי את הרצון של להתחיל עם מישהי שמוצאת חן בעיניי ולהוציא מזה יותר ממספר טלפון, באמת שאני כבר מתחיל לשים זין על העבר ואני מתחיל להיות הרבה יותר בנאדם מאשר הסוג של רובוט פיקאפ שהייתי לפני.

התוצאות הן שבשבועיים סגרתי NC KC ועוד פייסבוק כי לאותה אחת לא היה מקום אליי בזיכרון (אה ופגישה שתהיה אם זה נחשב סגירה בכלל חח) (ה2 שהשגתי את הטלפון שלהן חברות אגב חח), ועכשיו קלטו את הקטע ואני יפרט יותר, (אגב אני לא מחזיק משום סגירה כזאת כמשהו רציני)

אני לא יודע איך ולמה אבל מחמישי שעבר עד היום (כולל!) בכל פעם כמעט שיוצא לי להיות בקרבת בנות הן מתחילות איתי! הן אשכרה פשוט פותחות את השיחה ויוצרות אינטרקציה, זה התחיל מאיזו בוחנת במכללה שלי שנתנה לי סוג של מחמאה רצינית חח,
    לאחר מכן התקדם לזה שבאותו יום במועדון היו 2 בנות שהסתכלו עליי בצורה הזויה (ועם אחת מהן גם שברתי את הקרח וזה היה נראה כמו סוג של הודאה שהיא ניסתה להתחיל איתי) יום אחרי זה הייתי שיכור מהתחת (למדתי לקח כמו שצריך לא עושה את זה שוב חח)

ומישהי פשוט באה והדביקה לי צרפתית!!! משום מקום, בשבוע שלאחר מכן שהוא בעצם הנוכחי יצא שבנות במכון כושר פתאום התחילו לשאול אותי לגבי המכשירים או שביקשו עזרה עם החלפת המוט ובולשיט כזה (ואני כולה חודש במכון זה לא שאני וולברין! חח), והיום מישהי באה לי ביציאה הזויה מאוד של מה אני עושה אם מישהו נכנס בי? איזה פרטים לקחת וכו' וכו' חחח וגם חברים שלי מהצד שראו אמרו שהיא לגמרי הייתה בעניין שלי לפי השפת גוף שלה, הסיבה שלא קידמתי את זה עם אף אחת מהבנות היא בגלל העובדה הפשוטה שהן לא לטעמי ואני לא נמשך אליהן ספציפית, עכשיו השורה תחתונה היא כזאתי, יש סיכוי רציני שהשפת גוף שלי השתפרה (גם הגוף עצמו קצת ) בנוסף אני גם יודע שההערכה העצמית שלי עלתה בוודאות, ובכלל אנשים שדיברתי איתם על זה אמרו לי שאני על דרך המלך לפי האירועים שקרו לי לאחרונה חח ויש מצב אבל עדיין אם הכל טוב וזה, למה לעזאזל עדיין אני מרגיש קצת תקוע במועדון, אמנם אני מרגיש שאני מתחיל להתגבר על זה אבל מפריעה לי העובדה שאפילו בנות כבר יותר יוזמות ממני! אם אני כבר לא מרגיש שמשהו איתי לא בסדר (לפחות אין סיבה כלשהי על פני השטח) כי אני מאמין שיש לי מה שדרוש כדי להשיג כל אחת (ואני לא מגזים), אמנם יש לי שאיפות להשתפר מהרבה בחינות אבל זה לא אומר שבינתיים אני צריך לחכות, ואיכשהו תמיד הייתה לי סיבה לכך שמשהו עצר אותי והיום אני יכול להגיד בוודאות שאני לא יודע מהי, בכל אופן זה יהיה האשכול האחרון שאפתח שיהיה רשום עליו ייעוץ, סמכו עליי פעם אחרונה ודי! הפעם הבאה שתראו אותי רושם פה משהו משלי זה דיווח שטח באחריות .

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי Iti10 צפיה בהודעה
    כן כותרת קצת שנויה במחלוקת, אבל לא סתם, אני יודע שזה כבר נראה כאילו אני סתם מזיין את השכל אבל אני לא יודע מה נסגר איתי ברצינות חח, מצד אחד אני עומד להיפגש עם איזו בחורה בקרוב וההצעה הייתה לגמרי בקור רוח ובלי התרגשות וגם התשובה הייתה חיובית מצדה ויש סיכוי שזה יתפתח למשהו רציני,

אבל! בינתיים אני עוד לא נפגש איתה ועדיין יש בי את הרצון של להתחיל עם מישהי שמוצאת חן בעיניי ולהוציא מזה יותר ממספר טלפון, באמת שאני כבר מתחיל לשים זין על העבר ואני מתחיל להיות הרבה יותר בנאדם מאשר הסוג של רובוט פיקאפ שהייתי לפני.
    יפה מאוד אחי , זאת הדרך !
    לא להינעל על אחת ולהרחיב אופקים כמה שיותר.
    שמח שיש פה כמה שהשתנו קצת ולא נשארו כמו רובוטים עושים X Y Z
    התוצאות הן שבשבועיים סגרתי NC KC ועוד פייסבוק כי לאותה אחת לא היה מקום אליי בזיכרון (אה ופגישה שתהיה אם זה נחשב סגירה בכלל חח) (ה2 שהשגתי את הטלפון שלהן חברות אגב חח), ועכשיו קלטו את הקטע ואני יפרט יותר, (אגב אני לא מחזיק משום סגירה כזאת כמשהו רציני)

אני לא יודע איך ולמה אבל מחמישי שעבר עד היום (כולל!) בכל פעם כמעט שיוצא לי להיות בקרבת בנות הן מתחילות איתי! הן אשכרה פשוט פותחות את השיחה ויוצרות אינטרקציה, זה התחיל מאיזו בוחנת במכללה שלי שנתנה לי סוג של מחמאה רצינית חח,
    לאחר מכן התקדם לזה שבאותו יום במועדון היו 2 בנות שהסתכלו עליי בצורה הזויה (ועם אחת מהן גם שברתי את הקרח וזה היה נראה כמו סוג של הודאה שהיא ניסתה להתחיל איתי) יום אחרי זה הייתי שיכור מהתחת (למדתי לקח כמו שצריך לא עושה את זה שוב חח)

ומישהי פשוט באה והדביקה לי צרפתית!!! משום מקום, בשבוע שלאחר מכן שהוא בעצם הנוכחי יצא שבנות במכון כושר פתאום התחילו לשאול אותי לגבי המכשירים או שביקשו עזרה עם החלפת המוט ובולשיט כזה (ואני כולה חודש במכון זה לא שאני וולברין! חח), והיום מישהי באה לי ביציאה הזויה מאוד של מה אני עושה אם מישהו נכנס בי? איזה פרטים לקחת וכו' וכו' חחח וגם חברים שלי מהצד שראו אמרו שהיא לגמרי הייתה בעניין שלי לפי השפת גוף שלה, הסיבה שלא קידמתי את זה עם אף אחת מהבנות היא בגלל העובדה הפשוטה שהן לא לטעמי ואני לא נמשך אליהן ספציפית,
    אעע טעות
    עד לכאן קראתי והתרשמתי ובאתי לרשום לך וואלה אחי , יפה מאוד.
    כנראה משהו בגישה שלך , נהיית חיובי יותר , אופטימי יותר , שמח יותר.
    והן רואות את זה... שלא תחשוב שלא !
    בנאדם שמח הוא בנאדם שאנשים רוצים להיות בסביבתו.
    אבל מה זה לא מקדם את זה בגלל שאתה לא נמשך אליהן?
    אחי אתה צריך להרחיב אופקים. להיות בקשר טוב עם כולן !
    אתה לא רוצה בחורה שאתה לא נמשך אליה , מן הסתם... אבל תחשוב על זה ככה - אם תהיה איתה בקשר טוב , זאת עוד אחד שתזהה אותך ברחוב ותרוץ להביא לך חיבוק.
    אתה צריך מעגל חברתי , (ומעגל ידידות בפרט) גדול כמה שרק אפשר !
    כל יום להכיר אנשים חדשים !
    עכשיו , תוסיף למה שאמרתי עד עכשיו את המשפט הסוגר והמנצח - לכל מכוערת יש חברה כוסית (וואי מה שהפמיניסטיות יעשו לי עכשיו... )
    עכשיו השורה תחתונה היא כזאתי, יש סיכוי רציני שהשפת גוף שלי השתפרה (גם הגוף עצמו קצת ) בנוסף אני גם יודע שההערכה העצמית שלי עלתה בוודאות, ובכלל אנשים שדיברתי איתם על זה אמרו לי שאני על דרך המלך לפי האירועים שקרו לי לאחרונה חח ויש מצב אבל עדיין אם הכל טוב וזה, למה לעזאזל עדיין אני מרגיש קצת תקוע במועדון, אמנם אני מרגיש שאני מתחיל להתגבר על זה אבל מפריעה לי העובדה שאפילו בנות כבר יותר יוזמות ממני!
    רואה , בלי לקרוא את השורות האלה הצלחתי להבין שמשהו בגישה שלך השתפר.
    כי זה פשוט ככה אחי. ברגע שאתה נהיה יותר בטוח בעצמך , נהיה יותר אופטימי וחיובי , הכל משתפר.
    כן , גם השפת גוף.
    בקשר לזה שהבחורות יוזמות יותר , הן פשוט מנסות יותר !
    דבר ראשון , הדימוי העצמי שלהן גבוה מראש. גם לך היה דימוי עצמי גבוה אם כל יום היו מתחילים איתך 30 בנות.
    בחורים מתחילים איתם כל הזמן , וגם אם לא - בחורות זה עם יותר פתוח , הן כל הזמן ביחד בקבוצות גדולות , תומכות אחת בשנייה , מחזקות אחת את השנייה.. מה שלא קורה בהרבה חברות אצל הגברים.
    בגלל זה , תצטרך לפתח קבוצת חברים טובה שתהיה איתך ותחזק אותך.
    קשה 'לצאת למערכה' לבד. צריך שיהיה לפחות חבר אחד טוב שידרבן אותך , מישהו ש'יתן לך גב'.
    אפשר לבד , אבל למה לסבך תחיים ?
    אם אני כבר לא מרגיש שמשהו איתי לא בסדר (לפחות אין סיבה כלשהי על פני השטח) כי אני מאמין שיש לי מה שדרוש כדי להשיג כל אחת (ואני לא מגזים), אמנם יש לי שאיפות להשתפר מהרבה בחינות אבל זה לא אומר שבינתיים אני צריך לחכות, ואיכשהו תמיד הייתה לי סיבה לכך שמשהו עצר אותי והיום אני יכול להגיד בוודאות שאני לא יודע מהי, בכל אופן זה יהיה האשכול האחרון שאפתח שיהיה רשום עליו ייעוץ, סמכו עליי פעם אחרונה ודי! הפעם הבאה שתראו אותי רושם פה משהו משלי זה דיווח שטח באחריות .
    שאיפות זה תמיד טוב , דבר ראשון.
    מה שעצר אותך? שלא היו לך מטרות מוגדרות מראש.
    להתייעץ זה לא בושה. זה לא דבר רע. לא חולשה. מי יתן ותתייעץ עוד ועוד (לא מבחינה רעה חחח , מבחינה של השתפרות , למידה והפקת לקחים)
    הייתי פה.

כל הכבוד DINS חח מי ייתן וירבו עוד משתמשים כמוך באתר, באמת שאהבתי מה שרשמת ואני ינסה לנצל את האינטרקציה הזאת שיש לי עם בנות גם כדי להכיר ידידות כמו שרשמת כי זה בהחלט יכול לתרום, ודבר נוסף, לא חושב שהבנת אותי כמו שצריך חח מה שניסיתי לרמוז בקטע שבחורות יוזמות יותר ממני זה סך הכל כדי להגיד לעצמי איפה אני?

פעם הייתי יוזם הרבה יותר ופתאום הגעתי למצב שהן יוזמות יותר ממני וזה גורם לי להרגשה מוזרה של מה קרה לי? למרות שמצד אחד אם הן בוחרות לעשות את זה אני לא מתלונן

בקשר למטרות אז דווקא תתפלא אבל היו לי, אתמול ספציפית אמרתי לעצמי פשוט שים זין על כולם ותתמקד בזאתי שאתה רוצה, לא אכפת לך מאנשים שסביבה ואת האמת שהיו איזה 2-3 שממש רציתי עם אחת זה היה די בעייתי כי הבנתי שהיא תפוסה אבל עם 2 אחרות זה היה כאילו ממש כמעט שם אבל לא היה צעד משמעותי, כלומר התקרבתי מאוד וכבר היה צריך להיות די ברור שאני בעניין שלהן אבל לא ראיתי אפילו רבע סימן של התעניינות מאף אחת מהן שזה אולי מה שמנע ממני לנסות יותר (אבל גם זה תירוץ כי פשוט הייתי צריך לקחת אותה ולרקוד איתה, מקסימום הייתי מקבל לא... הבעיה שההיגיון מבין את זה אבל הרגש לא, זאת אומרת יש לי ביטחון עצמי לא רע בכלל אבל זה עוד לא לגמרי שם, אם כי מתקרב הרבה יותר מתמיד).

והבעיה הנוספת היא באמת מעגל חברתי כי למשל אתמול יצאתי עם 3 חברים שהם די סבבה והכל אבל זה שהסיע היה די עייף והם פשוט הלכו כמו חבורת זקנות ב3 בלילה... (ואני נשארתי לבדי עד הסוף חח) חח אם באמת היו לי חברים שמחדירים לי מוטיבציה בנוגע לקטע הזה אין ספק שרק מעצם התחרותיות שבי הייתי עושה משהו, אז כן גם מעגל חברתי זאת בעיה... אגב כנראה הפעם הבאה שאני אהיה במועדון הזה תקרה בעוד שבועיים 3 וזאת בהחלט ה-הזדמנות שלי, זה כאילו המגרש הביתי שלי ממש, יש מסיבת פורים שהיא של המכללה שלי, ואני יודע ששם יהיה לי הרבה יותר קל, לא רק שהמעגל החברתי שלי במקום שבו כל האנשים שאני מכיר נמצאים הוא ספציפית הרבה יותר עשיר, אלא גם יש לי על מה לדבר עם בנות בלי שום בעיה, מחכה לזה בקוצר רוח =)
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 25-02-2011 בשעה 16:47.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:00.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect