לא הרבה שוערים הצליחו לקחת נקודות העונה מברצלונה בליגה הספרדית. דודו אוואט הוא אחד מאלה שכן וה-1:1 שהוציאה מיורקה בקאמפ-נואו בסיבוב הראשון היה אחד מ-3 משחקים בלבד שבהם הקטאלונים לא ניצחו העונה.
בארסה שניצחה רק פעם אחת ב-3 המשחקים האחרונים, 1:2 את אתלטיק בילבאו, תגיע הערב (שבת) ב-21:00 למיורקה ולשוער נבחרת ישראל צפויה הרבה עבודה למרות חסרונם של ויקטור ואלדס, דני אלבס, קרלס פויול וצ'אבי.
"אנחנו פוגשים את הקבוצה הכי טובה בעולם ויודעים שיהיה קשה", אמר אוואט שיציין את משחקו ה-220 בליגה הספרדית, "יש לנו קבוצה צעירה עם הרבה התלהבות".
0:3 לבארסה על מיורקה, רק 0:0 לריאל בלה קורוניה
חניכיו של גוארדיולה ניצחו והגדילו את הפער לשבע נקודות מהלבנים בזכות הטריו מסי, וייה ופדרו, 90 דקות לדודו אוואט. עוד תיקו מאכזב עבור מוריניו
לכתבה המלאה
אוואט התייחס גם ליריבה ולא מתרשם מהחיסורים בהרכב של פפ גוארדיולה: "לברצלונה יש את השחקנים שיכולים לעשות את ההבדל. זה מצחיק אותי כשמדברים על הנעדרים שלה.
"חוץ מצ'אבי, כל החסרונות של בארסה הם בהגנה ועדיין אני אצטרך להתמודד עם מסי, וייה ופדרו שכבשו ביחד יותר ממיורקה ב-3 השנים האחרונות. תהיה לנו הרבה עבודה מכיוון שברצלונה היא הכי טובה בכל אספקט, אבל מה שיפה בכדורגל זה שהכל יכול לקרות".
צ´אבי. אוואט: "פרט אליו, כל החיסורים של בארסה הם בהגנה" (רויטרס)
אוואט שספג רק שער אחד, מברצלונה, ב-2 המשחקים של מיורקה העונה מול האלופה וריאל מדריד, התייחס להכנות שלו לפני משחקים גדולים: "אני קונה כפפות חדשות לפני משחקים שאני יודע שתהיה לי בהם הרבה עבודה. יש שוערים שאוהבים לשחק עם הכפפות שהם התאמנו איתן במהלך השבוע, אבל אני מעדיף להתחמם עם כפפות חדשות".
אוואט התייחס גם לצוות המקצועי של מיורקה ואמר בצחוק: "יש למיכאל לאודרופ (המאמן) קלאסה, הוא עדיין יכול לעזור לנו ברבע השעה האחרונה. מיגל אנחל נדאל (העוזר)? הוא יכול לשחק 90 דקות, הוא חיה".
לאודרופ. אוואט: "יכול לעזור לנו למשך רבע שעה" (GettyImages)
קרדיט לONE

ספוילר: