את הפריקה הפעם אני יפתח בצורה אחרת, והרבה יותר נלהבת.. הפעם היא תכתב בהומור, כי אני סיימתי עם הכאב שלי.
בקטע הבא אני הולך להכניס מספר מטאפורות מצחיקות, ואכן דומות לאמת, בתוספת ניסוחים שלי והסברים למה החיים לפעמים יכולים להיות הרבה מעבר לכאב..
"שבן אדם מגלה שבגדו בו, הוא הופך לאיוב. נכנס לאבל עמוק!.. ואז באים החברים לנחם.. אין להם מה להגיד, אבל הם חייבים להגיד משהו..
תאמין לי, היא לא שווה את זה, סתם אחת, יש עוד 100 כמוה, סתם זבל..
הנבגד בנתיים יורד עשרה קילו בשבוע, ורוצה למות... כל זה נכון!, אבל ברמה האישית.
אבל אם אתה מדינה, ובגדו בך... זה כבר סיפור אחר. במקרה כזה אתה זורק את הבוגד לכלא, ובמקרים קיצוניים אתה יכול אפילו!! להוציא אותו להורג..
כן.. לפעמים עדיף להיות מדינה.."
עניין הבגידה תמיד היה מצחיק בעיניי, כי תמיד שחבר אמר לי "היא בגדה בי.. איך היא היתה מסוגלת.." תמיד תשובתי היתה שיש עוד אלפי דגים בים.. ורק צריך לזרוק את החכה ולחכות לדג אחר.
תמיד אמרתי לכל העולם ואשתו "קחו את הבאסה בסבבה" - כי שחברה בוגדת.. מי אשם? החברה שלך? או הבחור שהלך איתה?
פה צריך לקחת כמה דקות של חשיבה, ולהבין. חברה שלך הסכימה ללכת עם אחר?.. היא הבוגדת. במצב הזה אתה רוצה להיות מדינה.
אבל בכל זאת אסור לתת לדיכאון לשלוט בך. צריך להבין שרגש לא נוצר בגלל הסיטואציה, אלא בגלל החשיבות הגבוהה שנתת לסיטואציה.
"קח תבאסה בסבבה.."
"פעם איש אחד בארה"ב פרסם מודעה בעיתון. "אם אתם רוצים להתעשר בלי להתאמץ, תשלחו לי דולר, ואני אגלה לכם מה לעשות."
מליוני אנשים שלחו לו דולרים מכל רחבי המדינה.. והוא שלח להם בחזרה מכתב קצר, "תעשו כמוני".
אני דווקא מעריך את האיש הזה.. לפחות הוא לא רימה"
הקטע הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש.. כל פעם שאני שומע אותו אני מעלה חיוך ענק...
בן אדם אחד עלה על קטע גאוני! רוצים להתעשר? תשלחו לי דולר, ואני יגלה לכם תשיטה.
כאן למדתי שאדם יכול להיות גאון במישור הפשוט ביותר של העולם. כמו שאדם יכול להתאשר ברגע מרעיון פשוט, אותו הדבר לגבי מציאת בחורה לא?..
"בשביל להיות פראייר דרושים שניים. הפראייר, וזה שהופך את הפראייר לפראייר.
דרוש שיתוף פעולה הדוק בין השניים. הפראייר צריך לרצות להיות פראייר, והוא גם צריך להסכים לתנאי ההתקשרות עם זה שהופך אותו לפראייר.
עכשיו נגיד בוקר אחד הפראייר קם, ומחליט שהוא לא פראייר יותר... אז מה הוא נהיה? פראייר מתוסכל.
פראיירים לא מתחלפים, הם רק מתרבים."
חח כן כן.. אני יודע בדיוק מה אתם חושבים.
אני רוצה להדגיש שהסיטואציה הזאת מדברת על זוג. בן ובת.
בדרך כלל ניתן להבין במערכת יחסים מי הפראייר, ורואים את זה כבר בהוצאה הכספית של הדייט הראשון.
אני לא חושב שצריך להתלונן על החוסר שוויון, אבל בעבר אני זוכר שנשים עשו מהפכה בכדי לקבל שיווין זכויות, ואכן קיבלו.
למה שאנחנו לא נעשה מהפכה על הדייטים הראשונים?.. צריך לחשוב על זה אהה..
"העולם מתחלק לשניים:
אלה שאומרים מה לעשות, ואלה שמשתדלים לא לעשות את מה שאומרים להם.
יש עוד דרך להגיד את המשפט הזה...
העולם מתחלק לשניים: לנשים, ולגברים"
אכן כן, ואפשר לראות את זה במיוחד בקשר ההדוק, בין המאהב, לידידה בה הוא מאוהב..
אפשר לראות את הטלפונים שהידיד מקבל מידידתו הנחשקת, ובכך שהמילים הראשונות מפיה הם "אני צריכה טובה.." ולא חבר יקר שלי, אל תתבלבל.. היא לא מתכוונת למה שאתה חושב..
"יש מן משחק כזה.. לאאא לא ממש משחק.. יותר בילוי.
מישהו שואל שאלה אידיוטית, משהו כמו: "בשביל כמה כסף היית נכנס למסעדה ערום, ומנשק את המלצר".
התשובה תמיד: "בחיים לא!" - ואז מתחיל המשא ומתן.. - חצי מליון דולר?, "לא..", 700 אלף דולר?, "אממ אולי..", מליון?!, "בשביל מליון, כן!".
בקיצור.. כולנו זונות."
המסקנה היא שבשביל משהו חומרי שמסב לנו בני האדם אושר רב כל כך, אנחנו מוכנים לרדת לזנות.
וכן.. זה לא חייב להיות במין. זה יכול להיות בכל דבר.. רק צריך לדעת לחשוב מקורי..
מה זה אומר עלינו?..
"שמעתי פעם שרק הדברים הגאוניים, הם פשוטים. אנשים תמיד אומרים "וואו.. זה כל כך פשוט שזה גאוני!..".
אם זה נכון, אז ההפך אומר שהדברים המסובכים.. הם אידיוטים.
אז מה שקורה בין בני זוג מסובך נורא".
אני חושב שאין צורך בהסבר.. הרי כולכם הבנתם.. ומה שכתוב למעלה.. כל כך פשוט, שזה גאוני..
"נשים בוכות יותר מגברים, זאת עובדה. תשאל אשה "מתי בכית פעם האחרונה?", היא תגיד "הבוקר".
תשאל גבר, הוא יגיד "לפני 28 שנה.. הייתי בן 9, כמה ילדים הרביצו לי, וגנבו לי ת`אופניים".
אתה שואל אשה למה היא בכתה, התשובה היא בדרך כלל "לאאא יודעת.. הרגשתי קצת פיכסי כזה.."
וזה בסדר גמור!. אשה בוכה זה טבעי, מותר להן, לנו אסור. זאת אומרת.. מותר. פעם ב- 28 שנה.. הנה עוד יתרון בלהיות אשה"
יש דברים שלנו אסור.
מה לעשות.. ככה העולם בנוי, וככה אנחנו צריכים להיות.. כולנו זורמים עם הזרם..
גבר שומר על פאסון, ואשה בוכה כשיש שקיעה בשמיים..
אבל אולי זה מה שגורם לנו לאהוב אותן.. כל הרגישות הזאת.. הידיעה הזאת שהיא צריכה מקום להניח עליו תראש, ופה אנחנו נכנסים לתמונה. כתף של גבר הוא המקום לראשה של האשה. האצבע של האשה, הוא המקום לשים את טבעת, ואת החופש שלך.
אז מה הבנו? שבחורה לבד, היא מחפשת תמיכה, ותמיד יהיה גבר שיציל אותה ממצוקתה.
וברגע שהיא מחפשת חבר לחיים, פה צריך את העזרה של אלוהים.. או לפחות שלט שיגיד לנו "קח תעצמך ותטוס לפני שיהיה מאוחר מדיי.. אזרביג'אן זה אחלה של מקום - שם לפחות היא לא תמצא אותך..".
זה הכל בנתיים.. במידה ותאהבו אני ימשיך להוסיף עוד ועוד ועוד.. כי הכמות שיש לי פשוט לא תגמר לעולם..
תמיד תקחו את הבאסה בסבבה, כי החיים יכולים להיות מפתיעים, וגם נשים שיודעות טריקים במטה..![]()

"
ציטוט ההודעה