שלום לכולם,
קוראים לי איציק אני בן 22.
כרגע אני סטודנט בבאר שבע.
ההצעה הזאת מיועדת לאנשים בני 18+.
כמו כל סטודנט אנחנו מחפשים דרך להרוויח כסף מבלי שזה יפריע לנו בלימודים.
אז מצאתי מקום כזה.
דומה מאוד לקבוצות שיתוף.
הדברים שאני יכול ללמד אתכם הם מאוד מועטים ולכן יש הרצאות(כניסה בחינם) לאנשים הראשונים בארץ שהחלו בזה.
מכיוון שזו שיטה חדשה בארץ(פועלת רק כשנה) מס' האנשים החברים בה היא מצומצמת(כרגע 3000 איש בארץ והיעד לשנים הקרובות הוא 100000), כמו כל קבוצת שיתוף ברור שמי שמזמין מרוויח אך פה זה טיפה שונה כאשר ניתן להרוויח אפילו יותר אם אנשים שרוצים להצטרף אני מצרף אותם מתחתיי, דוגמא כזאת היא: אם אני מצרף לעצמי 4 אנשים מתחתיי אני מרוויח 80 דולר אבל אם אני מצרף 2 אנשים אליי ו2 אנשים לזה שמתחתיי אני מקבל 140 דולר(זה כאילו צירפתי 7 אנשים כאשר כל קבוצה של 3 אנשים מוסיפה 100 דולר. לאחר מס' מסויים של קבוצות סגורות אתה מתחיל להרוויח פאסיבי(מה זה אומר פאסיבי, זה אומר מבלי לעשות כלום, בלי לצרף אף אחד ובלי כלום!!!)
כמובן שיש עלות התחלתית בשביל להצטרף לתכנית אבל תאמינו לי היא שווה את זה.
בתכנית יש גם הנחות מדהימות!!! ואני לא סתם מדגיש את זה מי שמצטרף לתכנית יכול בקנייה מסויימת להגיע להנחה של 2000 שקלים שזה לבד שווה יותר מכל מה ששילמתם.
אז רק שאלה אחרונה נשארה.....מי רוצה להצטרף????
למי שרוצה זה כתובת המייל שלי
פשוט תבואו לאחת ההרצאות/כנסים ותאמינו לי שלא תפסידו.
עדיף להירשם כמה שיותר מהר מכיוון שככל שנרשמים יותר אנשים כך הסיכוי שלכם להרוויח יותר פוחת
אז לכל המעוניינים והרציניים בלבד!(אני כמובן יענה לכל המיילים שתשלחו אבל אני מחפש רק רציניים שאחרי זה יפיצו בין החברים שלהם גם, שאלות נוספות אני ישתדל לענות למרות שעדיף בהרבה להגיע לכנס!)
מנהלים בבקשה לא לנעול!
אם ההודעה נוגדת לחוקי הפורום אני באמת מצטער!

ציטוט ההודעה