קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-07-2011, 13:13
  2. תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 24-02-2010, 16:42
  3. [עזרה] || בעיה חמורה מאוד בקאונטר שלי ! :( !
    על ידי משקיען בפורום Counter Strike
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-07-2009, 02:04
  4. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 15:31
  5. בעיה חמורה במחשב! הוא נתקע לגמרי אחרי כמה זמן
    על ידי nadavos בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10

בעיה חמורה מאוד

ברירת מחדל בעיה חמורה מאוד

שלום לכל גולשי פורום אטרף
    אני נמצא בשלב בחיים שלי שגורם לי לחשוב לפעמים על התאבדות...
    אני פאקינג בן 18 ועדיין לא יצא לי להיות במערכת יחסים יש לי ביטחון עצמי לדבר לאנשים ולהסתקל להם בעניים וכל זה
    (נגיד ומישהו בא ומאיים עלי אז אני עובר על זה בשתיקה ולא עושה מזה עניין ואם זה היה ילד אחר מהכיתה שלי הוא היה עושה מזה עניין ומתחיל מכות.. טוב זה לא כזה חשוב) העניין החשוב יותר זה שאין לי ולא הייתה לי מערכת יחסים וזה מדכא אותי ולפעמים קופצים לי מחשבות לגמור עם החיים האלו אבל אני בלת ברירה מוחק את המחשבות האלו מהראש
    יש לי משפחה גדולה ויש לי במשפחה ילדים בכיתה ז' שהיו להם לפחות 20 חברות במשך חייהם ולי עדיין לא אחת!!!
    אנשים אני מדוכא מהמצב שלי אני גם לא הכי רזה אפשר לומר שאני טיפה מלא ואני סוטה בערך ב-10 קילו גרם במשקל האידיאלי שלי!
    ואני מאוד גבוהה ואני חושב מי תרצה מפלצת כמוני
    בבקשה בבקשה בבקשה אין לי כבר למי לפנות אתם היעד האחרון שלי אני כותב לכם את המילים האלו בדמעות אין לי למה לחיות אם לא יהיה לי בגיל כזה מערכת יחסים!!!

ואני ממש לא אפנה להורים שלי כי אני לא רוצה לאכזב אותם!! (הם חושבים שאני איזה אליל )אבל בעצם לא!

אטרף אני מבקש ממכם עזרה אמיתית! ]=

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אחי שלח לי ת'מסן שלך בפרטי

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

יש לי משהו לומר לך.
    אתה ראית את לוקץ' ? זה שיש לו שירים ביוטוב (תחפש אם אתה לא מכיר).
    הבנדאם מזיין מלא,ותראה איך הוא נראה,חיה.
    מה מבדיל בינו לבינך,חוץ מכל השומן העודף והשיער שיש לו ? העובדה שיש לו ביטחון עצמי.
    שים לב שהוא יכול לצחוק על עצמו,על כמה שהוא אוכל ועל איך שהוא נראה בצורה כללית.
    אני מוכן להתערב איתך אפילו שלא תהיה לו בעיה ללכת בלי חולצה.

זה שלא היית במערכת יחסים בגיל הזה זה אפילו נורמאלי,תירגע ותפסיק לחשוב על התאבדות.
    אתה צריך להתחיל להבין שאתה יצור מיוחד,נבראת לעולם הזה מסיבה מסויימת והיא הנאה !
    תתחיל ליישם.

רוצה 2 טיפים? אחד... תנסה לעשות כל מה שאתה יכול כדי ליהנות מהווה ולחיות אותו תנסה כמה שיותר לשכוח את העבר ותאמין לי אני מבין אותך אפילו לי העבר מציק מדי פעם אבל במשך הזמן הצלחתי להשתלט על זה, בנוסף גבוה זה יתרון זה ברכה! ואתה לא מפלצת אחי יש לי חבר שגם כן עובר את המשקל האידיאלי שלו הוא לא הכי שמן וממבט ראשון נדמה אפילו שהוא חתיכת בריון, אני ממליץ לך המלצה אישית אם זה כזה מפריע לך תעשה עם עצמך משהו! תירשם למכון ותהפוך את המסה הזאת שיש לך לשריר (וזה לא יהיה לך כזה קשה כי יש לך יתרון התחלתי לפי מה שאתה אומר)

ברירת מחדל יקירי,

אני שומעת מבין השורות כמה רצון יש לך להיות בקשר זוגי, כמה קשר זוגי חסר לך וכמה היית רוצה שתהיה לך חברה כרגע..
    ואולי אתה מרגיש ששמונה עשרה שנה זה מספיק זמן למצוא חברה, לפחות אחת.. במיוחד כשאתה רואה במשפחה שלך ילדים בכיתה ז' שיש להם חברה...
    אני מניחה כמה זה מרגיש מתסכל ומייאש.. כל כך מייאש שלפעמים מרוב ייאוש ובדידות אתה חושב על התאבדות.. ועם זאת, פנית לפורום בבקשת עזרה כי אני חושבת שאתה מאמין שיש גם דרך אחרת לפתור את זה..
    אז רציתי להזמין אותך אלינו, לסה"ר (סיוע והקשבה ברשת), שם יחכה לך מתנדב או מתנדבת, נרצה להיות איתך בתקופה הזאת.. ובהתמודדות עם הבדידות.. פשוט כדי שלא תעבור את זה לבד..
    נחכה לך!
    שלך,
    מתנדבת סה"ר

ברירת מחדל לא הצלחתי לשים לינק לאתר סה"ר בהודעה הקודמת..

ולא ממש הולך לי לעלות לינק גם עכשיו.. אז במידה ותרצה להגיע, תכתוב בגוגל "סה"ר" וזה יעלה בתור הקישור הראשון..
    מחכים לראות אותך!

מה אני יכול לעשות בישביל להעלות את הבטחון העצמי שלי אנשים בבקשה תעזרו לי ]=

תשלח לי את המסנג'ר או כל אמצעי תקשורת אחר שיש לך בפרטי, לא משנה כמה אני אנסה פה התשובה שלי לא באמת תעזור לך.
    אני יכול לעזור לך, אל תתייאש!
    תשלח לי איזשהו פרט תקשורת שלך בפרטי.

Kanye west - Stronger
    I don't know if you got a man or not, if you made plans or not, if god put me in the plans or not I'm trippin' this this drink got me sayin' a lot but i know that god put you in front of me so how the hell could you front on me? there's a thousand you's, there's only one of me

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    מה אני יכול לעשות בישביל להעלות את הבטחון העצמי שלי אנשים בבקשה תעזרו לי ]=
    אתה יכול להתחיל מדברים קטנים.
    תתחיל לעשות כושר,זה יגרום לך להעריך את עצמך יותר ולאהוב את עצמך.
    תשאל אנשים בתחנת אוטובוס איזה קו עבר...גם אם אתה לא באמת צריך לדעת וזה לא כזה משנה לך,תתרגל לדבר עם אנשים ברחוב סתם ככה.
    תסתכל על עצמך במראה,ותחייך,תגיד לעצמך שאתה אוהב איך שאתה נראה.
    זה נשמע קצת טיפשי ,אבל זה עובד.
    אני זוכר שהתחלתי את זה מזמן והייתי עושה את זה פעם בשבוע כי הרגשתי אידיוט לעשות את זה...אבל עכשיו אני כבר עושה את זה בכיף,בצורה רגילה בכל יום וזה אפילו גורם לי להיות מבסוט מעצמי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תקשיב אחי קודם כל תירגע אני רוצה להסביר לך משהו שחשוב מאד שתבין!!!!
    א.רק ברגע שתאהב את עצמך אנשים יאהבו אותך ואני יתן לך דוגמא משיר שאני אוהב ''תאהב את עצמך לא רק מול המראה'' מזהה? יופי
    עכשיו שמע אחי תעשה את הדברים שאת אוהב לעשות תאסוף תחביבים דרך זה תקיר את מיש יכול להיות מאד שתיהיה איתך אתה מבין?
    באמת אחי תאהב את עצמך אתה חי רק פעם אחת תעריך כל רגע שאתה חי בו ותהנה בחיים תעשה הכל בשביל להנות.
    דבר שני יכול להיות לך מערכת יחסין והכל טוב ויפה אבל השאלה האמיתית האם אתה תאהב את מי שתהיה איתה כי לא תמיד כל מערכת יחסים באמת אוהבים ורק שתדע אני אומר לך מניסיון בגיל לנו אנחנו לא צריכים את זה כל כך אם זה בא זה בא אם לא אז לא נורא זה יבוא אחי.
    כי בשורה התחתונה אין מה לעשות אם זה בגיל הזה אחי זה לא מוביל לכלום יש צבא טיול פה שם.
    נערך לאחרונה על ידי che1000; 05-03-2011 בשעה 04:55.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect