נכתב במקור על ידי
BlueRose
היי בחור,
לפני שאני נכס לפרטים, הייתי רוצה רק להסביר לך, שלתת למישהי דירוג של 10 זה לומ שבר רפאלי והיא זה אותה אחת, אז בבקשה אל תגזים בדירוגים. אני יודע שזה קשה, אבל תנסה.
עכשיו, בוא נחשוב ביחד לגבי זה שהיא אמרה לא לשאלה אם היא רוצה להיות חברה שלך. אם תשאל בחורה אם היא רוצה לשכב איתך, גם אם היא ממש רוצה, היא תגיד לך לא - למה? כי זה לחץ שהיא לא רוצה עליה - אז בטח שהיא תגיד לא, אל תתייחס.
אני לא מבין למה אתה כל כך מתקשה לפתוח את הסט הזה. המיוחד בבית הספר שזו סביבה סגורה ובעבודה, זה הרבה הרבה יותר קל מברחוב. למה אתה מנתח את זה כל כך? אתה כל כך רוצה לבנות תסריט שיחה איתן? תבנה לעצמך תסריט ותראה איך אתה נדפק כי הן לא הולכות לפי התסריט הזה, ואז מה אתה תעשה? תעזוב בבושת פנים?
במקום לבנות לעצמך תסריטים ולסבך את עצמך במה לעשות, תבין שפיקאפ זו אמנות ספונטנית, ולא מדע טילים. כל מה שאתה צריך לעשות זה לגשת ולדבר, עם שתיהן, אפילו שאתה מעוניין רק באחת מהן. אם אחרי השיחה איתן אתה עדיין מעוניין בה, זו לא בושה לקחת אותה לצד, כי זה ממש קל, במיוחד בבית הספר. אל תנסה להעיף את הבחורה השניה כי היא תלך לזו שאתה מעוניין בה, תלכלך עלייך, ואז נגמר הסיפור, מה שגם שכל הבנות בבית הספר ישמעו עלייך דברים רעים - כי כפי שידוע לך, בנות מדברות.
אתה לא צריך שאלה ספציפית כדי להתחיל בשיחה, מה זה משנה מה דעתן על מי נוהג טוב יותר - זה סתם ייעכב לך את כל ההפסקה בדיון על מי נוהג טוב יותר ואז לא יהיה לך לאן להמשיך. לא יהיה קל יותר לשגת ולשאול איך קוראים להן? או במידה ואתה כבר יודע, תיגש ותעניין אותן קצת. "וואי! ראיתי היום מישהי שממש מזכירה אותך!" - ומשם אתה יכול פשוט להתעלם מהנושא הזה ולהמשיך בשיחה רגילה, לשאול מה שלומה ואיזה שיעור היה לה עכשיו.
מקווה שתצליח.