אז ככה אני מאמין שכולכם כבר מודעים למצב שהמכאניק הכי חזק והכי יעיל עכשיו,בכאוס הוא יוחלש..
אז בואו ננצל אותו בינתיים.!! חחח
אוקיי אז ככה,עברתם לעולם חדש?סתם נתקעתם בלי כסף?
תפתחו מכאניק ותתחילו להרוויח כסף.
שלב ראשון-כמו שאמרתי פותחים מכאניק.
שלב שני-לאלה שלא מתייאשים מהר ולא אכפת להם קצת לבייש את עצמם,זה לבקש כסף מאנשים תתפלאו כמה אנשים נחמדים יש שמוכנים לעזור לחדשים או לנזקקים,לא חובה לבקשה כסף רוצים דוגמא?
אני:hello i am new can you help me pliz?
הוא:sure waht you need?
אני:i need some money or any itams you dont need
הוא:how mcuh money?
אני: או שאומרים לו סכום או שיותר יפה להגיד כמה שאתה יכול...ואל תישללו את האופציה שהוא פשוט יסים איטמים או כסף.
או שהוא מנתק..
שלב שלישי-אחרי שהשגנו קצת כסף ושיקויים מגיעים לרמה 30 ועושים את המשימות של
אחרי שעשיתם את רוב המשימות אני מאמין שכבר הגעתם לשלב של הPQ אז תתחילו לחרוש.!! כי יוצא ממנו סכרולים ואטמים טובים מאוד ששווים כמה שקלות
אחרי שהשגתם שם מספיק דברים תלחו להילחם בבוס הזה:
Prime Minister
Level: 38
כמה וכמה פעמים איך עושים את זה?
פשוט מאוד זאת משימה להרוג אותו,כל פעם שאתם הורגים אותו אז זה אומר לכם שסימתם את המשימה,כל פעם שמשימים את המשימה מוחקים אותה ומתחילים אותה מחדש..ומשגים ממנה עוד אטמים וסכרולים
שלב רביעי-מעלים את השחקן עד רמה 36 ואני מאמין שעד שתסימו שם אתם כבר תהיו אפילו 40,וא עושים ת'משימה של ה GFA 60% והולכים מהר מהר לFM ומוחרים את זה לבנאדם שנותן לכם את ההצעה הכי גבוה.!
הינה המדריך של shahar12345 לאיך משיגים את המגילה
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=706612
שלב חמישי-אתה רמה 40 זה כבר בטוח אז אתם הולכים להתאמן בדיסקים האילו:
Latest Hits Compilation
Level: 41
מהם נופילם המון דברים טובים שנימכרים דיי מהר גם אם זה חפצים וגם אם זה סיכרולים כי הם זורקים סכרולים וחפצים מאוד שימושים.
שלב שישי:אתם כבר רמה 50אולי אפילו 60 אני מאמין משהו בין לבין אז הולכים להתאמן על המפלצות האילו:
Dead Scarecrow
Level: 50
זה יאמן אותכם מהר לרמה 70 וזה גם נותן לכם את החפץ הזה שנמכר בין 5K-10K בשקט:
שלב שביעי-רמה 70? מזל טוב אתם הולכים לעשות את PQ החדש שקיבלתם הפרסים שווים והחפצים שנופילם שווים מאוד.
אם תירצו תוכלו גם להתאמן על המפלצת הזאת:
Twisted Jester
Level: 70
היא אותו עיקרון כמו הקודמת והיא גם נותנת ת'EXP הכי טוב לרמה הזאת וגם את החפץ שאמרתי מקודם.
שלב שמיני:אתם בטח כבר רמה 80 נכון? יופי ניפתח לכם עוד PQ חדש שמאוד אבל מאוד שווה לעשות כי מקבלים ממנו עגילים שנימכרות בין 2M-5M תלויי באיזה עולם אתם ואיזה סטטוס יוצא בהם,וגם מקבלים מהמפלצות שהורגים אבנים כאילו שהם הסיכרול היחידי שעובד על האגילים האילו שגם נימכרות במחיר נחמד ומהר מאוד
של תישעי:אתם רמה 80+ יחסית מאוד חזקים בגלל שאתם מכאניקים אז הולכים לעשות סבב בוסים לפעמים ככה שאולי יפול לכם סכרוליםאפשר לעשות את הסבב בוסים גם הרבה ליפני אבל ברמה 80+ זה נותן לכם יותר אופציוט.
שלב עשירי:פשוט לעסוק בנוב טרייד עם מספיק כסף לעשות המוון כסף
או פשוט להתאמן עוד טיפה ולעלות לרמה 100+ ולעשות ראנים של פי קיואים קשים יותר מאתגרים יותר ושווים יותר
ד"א אני מאמין שאתם בטח לא תשימו לב שהמכאניק שלכם נהיה רמה מאוד גבוה בזמן הזה חח
המדריך הזה ניכתב מנסיון אישי ולא מועתק משום מקום בבקשה לא להעתיק ומי שלא מאמין שזה עובד אני יתן דוגמא אישית:
יש לי 25M קצת יותר,עגילים עם 6 DEX,גלימה עם DEX 2% גלוב עם 6 אטט...ועד איטמים וסכרולים..
מה אתה אומר? ועוד לא התחלתי ביככלל בנוב טריידים ואני רק שבוע בעולם הזה...
יעלה תמונות שאני יהיה בבית![]()
מה כבר נישאר לי להגיד לכם? בהצלחה.!
מי שצריך עזרה מוזמן ליפנות אליי בפרטי.
תגובות בונות יתקבלו בברכה
ובבקשה להכניס ללנקיה.
עד כאן המדריך שלי אם יש שאלות אתם מוזמנים

ציטוט ההודעה
ספוילר: