נכתב במקור על ידי A_G כמה הכי קצת יצא לך? 1///
נכתב במקור על ידי `Expl0it 1/// כמה אתה רוצה? ובאיזו תוכנה?
אך מתי כבר תבחיני בין הטוב והרע ותביני אני לא אלוהים לא אינני אני רק בן-אדם אוהב הנני ספוילר: http://www.youtube.com/watch?v=d_SMu...ure=grec_index מי שצריך עזרה שיצטט או ישלח פרטית
נכתב במקור על ידי A_G כמה אתה רוצה? ובאיזו תוכנה? 1000 נק' VILLAIN
נכתב במקור על ידי `Expl0it 1000 נק' VILLAIN אתה יודע לעשות עם FROZZEN (משהו כזה)?
נערך לאחרונה על ידי KirMa; 11-03-2011 בשעה 23:19.
לפני שאתה קונה תשים לב טוב שהפרופיל של הסטים ישתנה ברוב התוכנות הוא כבר לא פעיל.........
נכתב במקור על ידי ZipNos לפני שאתה קונה תשים לב טוב שהפרופיל של הסטים ישתנה ברוב התוכנות הוא כבר לא פעיל......... אז זה אומר שאי אפשר יותר לפרוץ?
נכתב במקור על ידי A_G אז זה אומר שאי אפשר יותר לפרוץ? אפשר . ואני יודע עם FROZEN
נערך לאחרונה על ידי .EffecT; 11-03-2011 בשעה 23:29.
אפשר לפרוץ....... עם תראה לי שהצלחת לפרוץ עם פורזן לתאריך הזה כפיים לך צריך פרופיל פרטי הפרופיל הרגיל השתנה הוא כבר לא עובד........
נכתב במקור על ידי ZipNos אפשר לפרוץ....... עם תראה לי שהצלחת לפרוץ עם פורזן לתאריך הזה כפיים לך צריך פרופיל פרטי הפרופיל הרגיל השתנה הוא כבר לא עובד........ לי הוא כן
נכתב במקור על ידי `Expl0it לי הוא כן אני שולח נקודות רק אחרי שפועל לי
נכתב במקור על ידי A_G אני שולח נקודות רק אחרי שפועל לי פתח תיווך ..
נכתב במקור על ידי `Expl0it פתח תיווך .. אני שולח רק אחרי שאני רואה שזה פועל! וכמה אתה רוצה?
נכתב במקור על ידי A_G אני שולח רק אחרי שאני רואה שזה פועל! וכמה אתה רוצה? 1000
נכתב במקור על ידי `Expl0it 1000 כולל פרוקסי וכולל קומבו? ובאיזה תוכנה?
נכתב במקור על ידי A_G כולל פרוקסי וכולל קומבו? ובאיזה תוכנה? villain , ck כן כולל
חוקי הפורום