נכתב במקור על ידי
dordort
יש לי פרופיל 97 ואני רוצה 64 כי אני לא מתאים נפשית לקרבי, ואני טוב,רוצה,ויכול מאוד להועיל בתחום המחשבים. אני יודע ש97 לא פוסל, אך הוא מוריד משמעותית את הסיכוי. שמעתי שמועות שבעיות קשב וריכוז מורידות פרופיל ל64. אם זה נכון אז זה מעולה כי יש לי באבחון בעיות קשב וריכוז. (אפילו שאין לי, אני לא לוקח ריטלין ואני מסתדר מעולה בבצפר). האם זה נכון? אם אני בא עם אבחון של בעיות קשב ומבקש לערער על הפרופיל זה יוריד לי ל64? ואם לא, אז באיזו דרך אפשר להוריד? בעיות קלות בגב מורידות ל64? ובעיות הזעת יתר בידיים? אם כל זה לא מוריד ל64, אז אין לי יותר שום דבר חוץ מזה אמיתי שאפשר להוריד בגללו.
מה שכן, שמעתי שבגלל שאי אפשר להגיד למי שמתלונן על כאבי ראש "אין לך כאב ראש", בגלל שאין עדיין דרך לדעת בוודאות אם מישהו סובל ממיגרנות או לא. השאלה היא אם אני ינסה לגשת לרופא ולהגיד שיש לי מיגרנות כל הזמן ולהיות עקבי ואני יצליח, באמת מיגרנות יורידו לי ל64?! ואם לא, אז מה לעזעזל כן יכול להוריד שאני יכול לנסות לעשות?!! ואל תגידו אסטמה כי אני יודע שזה מוריד אבל אני גם יודע שאי אפשר לזייף את זה כי יש דרך לדעת אם אסטמה היא אמיתית "גופנית" או לא.
תודה.. נקווה לטוב.