קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-03-2012, 01:06
  2. יכולים להוריד פרופיל על תת-משקל כזה?
    על ידי KaMaSuTranCe בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 11-11-2005, 03:23
  3. פרופיל מתאבק: קרליטו קאריביין קול
    על ידי -עדי- בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 20:38
  4. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 14:49
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 17

פרופיל 97 ל64.

Unhappy פרופיל 97 ל64.

יש לי פרופיל 97 ואני רוצה 64 כי אני לא מתאים נפשית לקרבי, ואני טוב,רוצה,ויכול מאוד להועיל בתחום המחשבים. אני יודע ש97 לא פוסל, אך הוא מוריד משמעותית את הסיכוי. שמעתי שמועות שבעיות קשב וריכוז מורידות פרופיל ל64. אם זה נכון אז זה מעולה כי יש לי באבחון בעיות קשב וריכוז. (אפילו שאין לי, אני לא לוקח ריטלין ואני מסתדר מעולה בבצפר). האם זה נכון? אם אני בא עם אבחון של בעיות קשב ומבקש לערער על הפרופיל זה יוריד לי ל64? ואם לא, אז באיזו דרך אפשר להוריד? בעיות קלות בגב מורידות ל64? ובעיות הזעת יתר בידיים? אם כל זה לא מוריד ל64, אז אין לי יותר שום דבר חוץ מזה אמיתי שאפשר להוריד בגללו.
    מה שכן, שמעתי שבגלל שאי אפשר להגיד למי שמתלונן על כאבי ראש "אין לך כאב ראש", בגלל שאין עדיין דרך לדעת בוודאות אם מישהו סובל ממיגרנות או לא. השאלה היא אם אני ינסה לגשת לרופא ולהגיד שיש לי מיגרנות כל הזמן ולהיות עקבי ואני יצליח, באמת מיגרנות יורידו לי ל64?! ואם לא, אז מה לעזעזל כן יכול להוריד שאני יכול לנסות לעשות?!! ואל תגידו אסטמה כי אני יודע שזה מוריד אבל אני גם יודע שאי אפשר לזייף את זה כי יש דרך לדעת אם אסטמה היא אמיתית "גופנית" או לא.
    תודה.. נקווה לטוב.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי dordort צפיה בהודעה
    יש לי פרופיל 97 ואני רוצה 64 כי אני לא מתאים נפשית לקרבי, ואני טוב,רוצה,ויכול מאוד להועיל בתחום המחשבים. אני יודע ש97 לא פוסל, אך הוא מוריד משמעותית את הסיכוי. שמעתי שמועות שבעיות קשב וריכוז מורידות פרופיל ל64. אם זה נכון אז זה מעולה כי יש לי באבחון בעיות קשב וריכוז. (אפילו שאין לי, אני לא לוקח ריטלין ואני מסתדר מעולה בבצפר). האם זה נכון? אם אני בא עם אבחון של בעיות קשב ומבקש לערער על הפרופיל זה יוריד לי ל64? ואם לא, אז באיזו דרך אפשר להוריד? בעיות קלות בגב מורידות ל64? ובעיות הזעת יתר בידיים? אם כל זה לא מוריד ל64, אז אין לי יותר שום דבר חוץ מזה אמיתי שאפשר להוריד בגללו.
    מה שכן, שמעתי שבגלל שאי אפשר להגיד למי שמתלונן על כאבי ראש "אין לך כאב ראש", בגלל שאין עדיין דרך לדעת בוודאות אם מישהו סובל ממיגרנות או לא. השאלה היא אם אני ינסה לגשת לרופא ולהגיד שיש לי מיגרנות כל הזמן ולהיות עקבי ואני יצליח, באמת מיגרנות יורידו לי ל64?! ואם לא, אז מה לעזעזל כן יכול להוריד שאני יכול לנסות לעשות?!! ואל תגידו אסטמה כי אני יודע שזה מוריד אבל אני גם יודע שאי אפשר לזייף את זה כי יש דרך לדעת אם אסטמה היא אמיתית "גופנית" או לא.
    תודה.. נקווה לטוב.
    נתחיל מזה שבעיות קשב וריכוז זה לא דבר שאתה רוצה שיהיה רשום תחת השם שלך.
    בלי קשר לפרופיל, הרבה יחידות דורשות ריכוז ולא מקבלות אנשים עם בעיות קשב.

בעיות גב מורידות ל- 64, אבל הן צריכות להיות יותר מ"קלות". הזעת יתר בידיים גם כן מורידות פרופיל, לא ל- 64, וצריכות להיות די חמורות.
    אני יודע שבעיות ברכיים מורידות ל- 64 באופן אוטומטי.
    לגבי כאבי ראש אין לי מושג...
    בהצלחה.

אגב, מה הקב"א שלך? מספיק ליחידות מחשבים? שלא תוריד פרופיל סתם, ואז תשאר בלי כלום.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 15-03-2011 בשעה 20:49.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

שמע אחי בכל מקרה זה לא "תשאר בלי כלום" כי אני כבר אומר שקרבי זה לא בשבילי, אז בכל מקרה אני לא מתכוון להיות שם.
    אני עדיין לא יודע את הקב"א שלי אני עשיתי רק אתמול.
    ואין לי באמת בעיות של קשב אבל רשום לי באבחונים של בית הספר שכן יש לי בגלל ששיחקתי אותה בשביל לקבל הרבה הקלות ממש טובות אבל בטוח אין לי באמת..
    ואם זה כמו שאתה אומר אז לא, אין לי בעיות חמורות בכלל. אולי הזעה קלה בכפות ידיים וכאבי גב פה ושם לא רציני בכלל. =\
    אז אני חייב למצוא דרך רפואית כלשהי לנסות כן להוריד את הפרופיל. כי שמע, אין לי מה להפסיד בכל מקרה כי כמו שאמרתי קרבי זה לא בשבילי!
    נערך לאחרונה על ידי dordort; 15-03-2011 בשעה 20:57.

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

שמע אחי בכל מקרה זה לא "תשאר בלי כלום" כי אני כבר אומר שקרבי זה לא בשבילי, אז בכל מקרה אני לא מתכוון להיות שם.
    אני עדיין לא יודע את הקב"א שלי אני עשיתי רק אתמול.
    ואין לי באמת בעיות של קשב אבל רשום לי באבחונים של בית הספר שכן יש לי בגלל ששיחקתי אותה בשביל לקבל הרבה הקלות ממש טובות אבל בטוח אין לי באמת..
    ואם זה כמו שאתה אומר אז לא, אין לי בעיות חמורות בכלל. אולי הזעה קלה בכפות ידיים וכאבי גב פה ושם לא רציני בכלל. =\
    אז אני חייב למצוא דרך רפואית כלשהי לנסות כן להוריד את הפרופיל. כי שמע, אין לי מה להפסיד בכל מקרה כי כמו שאמרתי קרבי זה לא בשבילי!
    קודם כל, אני מקווה שאמרת את זה בצו ראשון בראיון האישי.
    ותחכה לעוד תגובות של אנשים, אולי מישהו ידע להגיד לך דרך ודאית.
    כמו שאמרתי, הדבר היחיד שאני יודע שמוריד ישירות ל- 64 זה בעיות ברכיים.

לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

כן אני אמרתי שאני לא רוצה קרבי ושאני מאוד טוב במחשבים ואני בטוח שאני יכול לתרום הכי טוב לצבא בתחום הזה.
    ואין לי שום דבר בברכיים אז זה ממש לא משהו שיהיה לי סיכוי להצליח לזייף אותו.. =\

נ.ב. - הבנתי שיש כאלה שהקב"ן מוריד להם ל64. חשבתי בהתחלה שקבן רק יכול לתת 21 על בעיות נפשיות ואז אמרו לי כמה אנשים שזה תלוי במקרה ויש כאלו שאם אומרים בדרך מסויימת לקבן שהם לא רוצים קרבי הם כן מקבלים 64. הלוואי וידעתי רק יותר פרטים על איך לפעול בצורה הזאת =\

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

כן אני אמרתי שאני לא רוצה קרבי ושאני מאוד טוב במחשבים ואני בטוח שאני יכול לתרום הכי טוב לצבא בתחום הזה.
    ואין לי שום דבר בברכיים אז זה ממש לא משהו שיהיה לי סיכוי להצליח לזייף אותו.. =\

נ.ב. - הבנתי שיש כאלה שהקב"ן מוריד להם ל64. חשבתי בהתחלה שקבן רק יכול לתת 21 על בעיות נפשיות ואז אמרו לי כמה אנשים שזה תלוי במקרה ויש כאלו שאם אומרים בדרך מסויימת לקבן שהם לא רוצים קרבי הם כן מקבלים 64. הלוואי וידעתי רק יותר פרטים על איך לפעול בצורה הזאת =\
    זה נכון. אתה יכול לבקש פגישה עם קב"ן ולהסביר לו שאתה פשוט לא יכול לפעול בשטח במצבים של אש חיה. אתה נכנס לפאניקה ומעבד את העשתונות כשאתה שומע יריות, ועוד כל מיני דברים בסגנון.

ואתה חושב שכדאי לי לעשות את זה, או ללכת בכיוון המיגרנות?
    יש סיכון ל21? או שאם אני רק יגיד דברים הגיוניים שקשורים לפחדים ממוקד מקרבי אז לא תיהיה בעיה?
    אם כך זה נשמע ממש פשוט.. כאילו מה הבעיה להגיד שאני מפחד למות, מפחד להילחם, זה לא באופי שלי, מפחד ממכות, שאני לא רואה את עצמי מסוגל לעמוד בקרב וכו'... ודרך אגב זה גם באמת נכון!
    מה אתה אומר?

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

ואתה חושב שכדאי לי לעשות את זה, או ללכת בכיוון המיגרנות?
    יש סיכון ל21? או שאם אני רק יגיד דברים הגיוניים שקשורים לפחדים ממוקד מקרבי אז לא תיהיה בעיה?
    אם כך זה נשמע ממש פשוט.. כאילו מה הבעיה להגיד שאני מפחד למות, מפחד להילחם, זה לא באופי שלי, מפחד ממכות, שאני לא רואה את עצמי מסוגל לעמוד בקרב וכו'... ודרך אגב זה גם באמת נכון!
    מה אתה אומר?
    אין סיכוי ל- 21.
    אבל אתה עדיין צריך להזהר בדברים שלך, שלא יחשוב שיש לך חרדות יוצאות דופן ורציניות, ולא יודע מה עוד.
    אני שמעתי על הרבה אנשים שפשוט אמרו שהם לא מסוגלים להלחם, שהם מפחדים למות וכו'... וקיבלו מה שהם רצו.

אבל רוצה לשמוע סיפור עם מוסר השכל?
    לחברה של אמא שלי יש בן. הוא רצה להוריד פרופיל מ- 97 ל- 64, כי הוא לא רצה קרבי.
    אז הוא זייף בעיות שמיעה, כי זה דבר שפשוט אי אפשר לבדוק....
    זימנו אותו לוועדה רפואית, עשו לו בדיקת שמיעה, ואיכשהו מצאו אצלו בעיית שמיעה אמיתית. הצבא דחה אותו ונתנו לו פרופיל 21 על אי התאמה.
    הוא כמובן רצה להתגייס, רק לא לקרבי... אז הוא במשך שנתיים דיבר, צעק, כתב, עבר וועדות, עד שבסופו של דבר קיבלו אותו עם פרופיל 45 לאיזה תפקיד בררה, והתגייס בגיל 20.
    מבין את שורה התחתונה?
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 15-03-2011 בשעה 21:39.

כן הבנתי אותך גבר אז לפי מה שאתה אומר יש סיכוי טוב שאני יקבל 64 על פחד ואי התאמה לקרבי..
    תודה רבה אחי עזרת מאוד, אני יפנה לקבן ויציג את המצב כמו שהוא באמת ואני מקווה שזה יהיה מספיק טוב בשביל שהוא יוריד לי.

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

לך לקבן תסביר לו והוא יוריד לך ל64

משתמש מתקדם
    שם פרטי
    ברק
    לייקים
    0
    נקודות
    298
    משפט מחץ
    משפט מחץ: משפט מחץ: משפט מחץ: משפט מחץ:

קודם כל אתה בן יחיד ?
    כי אם כן זה יקצר לך תהליכים בהרבה אם לא
    אז תעשה מה שהציעו לך למעלה...
    רוצים 100 נקודות?!?!?
    http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=748802

זה קצת מורכב אצלי. אני הבכור, ויש לי עוד אח קטן בכיתה ד'. ההורים גרושים, מגיל 13, ואני גר לבד עם אבא שלי ואח שלי גר לבד עם אמא. (מתוך בחירה שלי).
    ודרך אגב אני יודע כבר מה הנתונים שלי! קב"א 53 דפ"ר 70. לפי מה שהבנתי זה מאוד גבוה ואני בעצם מיועד לכל הדברים הכי מובחרים בצהל חוץ מטייס (שזה במילא לא רלוונטי כי אני גם לא מעוניין) ותלפיות (שזה גם לא רלוונטי כי זה קרבי ....). אני לא יודע אם זה טוב או לא כי עכשיו עם נתונים כמו שלי + פרופיל 97 בטוח לא יוותרו לי על יחידה קרבית =\. אני חייב לפעול מהר, ולפעול נכון.. מה אתם אומרים?

שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ

זה קצת מורכב אצלי. אני הבכור, ויש לי עוד אח קטן בכיתה ד'. ההורים גרושים, מגיל 13, ואני גר לבד עם אבא שלי ואח שלי גר לבד עם אמא. (מתוך בחירה שלי).
    ודרך אגב אני יודע כבר מה הנתונים שלי! קב"א 53 דפ"ר 70. לפי מה שהבנתי זה מאוד גבוה ואני בעצם מיועד לכל הדברים הכי מובחרים בצהל חוץ מטייס (שזה במילא לא רלוונטי כי אני גם לא מעוניין) ותלפיות (שזה גם לא רלוונטי כי זה קרבי ....). אני לא יודע אם זה טוב או לא כי עכשיו עם נתונים כמו שלי + פרופיל 97 בטוח לא יוותרו לי על יחידה קרבית =\. אני חייב לפעול מהר, ולפעול נכון.. מה אתם אומרים?
    אני אומר שאתה טועה קצת בהנחות שלך.
    הנתונים שלך גבוהים, הרבה מעל הממוצע, אבל זה לא גבוה כמו שאתה חושב. ההבדל בין קב"א 53 ל- 54 , או בכלל ל- 55 ו-56 הוא עצום.
    יש הרבה יחידות חוץ מטייס שדורשות קב"א 54, ביניהן סיירות אבל זה לא רלוונטי לך כי זה קרבי.
    וכמובן שביחידות המודיעין/התקשוב השונות יעדיפו את מי שיש לו קב"א גבוה יותר.

דבר נוסף, לקב"א שלך אין קשר לכמה ירצו אותך ביחידות חי"ר למיניהן. במקרה הזה הפרופיל הוא מה שקובע....
    הקב"א משפיע רק אם אתה הולך ליחידות מובחרות/ממיינות.

בכל מקרה, גם אם היה לך קב"א 45 ואתה לא רוצה קרבי, אתה צריך לפעול כמה שיותר מוקדם.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 17-03-2011 בשעה 22:20.

אני הבנתי מויקיפדיה שקב"א 52 ומעלה זה קצונה תפקידים בחירים ויום סיירות, ו54 ומעלה לתלפיות ועוד כמה יחידות קרביות מובחרות + צוות אוויר. אולי יש עוד דברים שאין עליהם מידע באינטרנט אבל אני עשיתי הרבה חיפושים ולא מצאתי משהו שקשור במחשבים שדורש קב"א גבוה יותר מ52. אם אתה יכול לחדש לי על משהו אז זה יהיה מעולה כי אני לא מצאתי.. וכן אני אקבע פגישה עם הקב"ן ואני יסביר את עצמי.. ובטח היא לא נתנה לי קב"א גבוהה יותר כי אמרתי לה שאני לא רוצה לשרת בקרבי אז היא הבינה שאין טעם.. אבל זה לא משנה, כל עוד זה לא מונע ממני יחידות של מחשבים אז אין לי בעיה עם זה.
    נערך לאחרונה על ידי dordort; 17-03-2011 בשעה 22:30.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:06.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,983 | הודעות: 8,150,565 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect