1. מהם ההבדלים? (חוץ מנפח ומחיר)
2. ה32G עובד יותר טוב, מהיר יותר?
3. פריצה לIPOD בטוחה ב100%- לא מסוכן?
4. אייפוד יכול לשמש לקונסולת משחקים או שהמשחקים מעפנים?
5. כמה סרטים+שירים+תמונות+אפליקציות (הכל ביחד) יכול כל אחד להכיל?
![]()
iPod Touch 4g 8GB
iPod Touch 4g 32GB
1. מהם ההבדלים? (חוץ מנפח ומחיר)
2. ה32G עובד יותר טוב, מהיר יותר?
3. פריצה לIPOD בטוחה ב100%- לא מסוכן?
4. אייפוד יכול לשמש לקונסולת משחקים או שהמשחקים מעפנים?
5. כמה סרטים+שירים+תמונות+אפליקציות (הכל ביחד) יכול כל אחד להכיל?
![]()
|
|
אין שום הבדל, אך ורק בזיכרון.
ה32GB וה8GB הם אותו דבר בדיוק, רק שהזיכרון שונה, זה הכל.
שמחתי לעזור,
אבירן
לא ענית לי על כל השאלות...
תודה בכל זאת.
זה שזה אותו דבר אני יודע, תקרא שוב את השאלות ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ .................................................................... סיימת לקרוא? יופי עכשיו הבנת שדיברתי על הבדלי ביצועים ועוד כמה שאלות.
אני צריך מישהו שיענה לי ברצינות,
תודה
1. מהם ההבדלים? (חוץ מנפח ומחיר)-אין הבדל
2. ה32G עובד יותר טוב, מהיר יותר?-שוב אין הבדל!
3. פריצה לIPOD בטוחה ב100%- לא מסוכן?-לא מסוכן אבל מסיר את האחריות אם אתה רוצה מדריך לך לנעוץ יש שם פריצה
4. אייפוד יכול לשמש לקונסולת משחקים או שהמשחקים מעפנים?-לא כקנסולת משחקים אבל יש הרבה משחקים מהנים,אך האייפון לא יכול להיות תחליף לXBOX/PlayStation.
5. כמה סרטים+שירים+תמונות+אפליקציות (הכל ביחד) יכול כל אחד להכיל?-תלוי בנפח שלך ובנפח של השיר/משחק/סרט.
מקווה שעזרתי
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 06-03-2011 בשעה 19:47.
דבר ראשון תודה!!!
דבר שני מה אתה מעדיף, למה?
ודבר שלישי המשחקים של האייפוד טובים? או שכדאי לי PSP (אני קונה IPOD בגלל האפליקציות, הטאצ' והאינטרנט, אתה אומר שכדאי לי PSP?)?
תודה עזרת לי.
דבר ראשון תודה!!!-בבקשה
דבר שני מה אתה מעדיף, למה?-אני הייתי הולך על אייפוד כי שם יש אינטרנט,שירים והרבה אפליקציות מגניבות.אבל תלוי למה אתה רוצה להשתמש בו אם זה בעיקר משחקים לך על הPSP אבל אם גם בשאר הדברים שאמרתי לך על האייפוד!
ודבר שלישי המשחקים של האייפוד טובים? או שכדאי לי PSP (אני קונה IPOD בגלל האפליקציות, הטאצ' והאינטרנט, אתה אומר שכדאי לי PSP?)?-אם אתה קונה בגלל זה לך על האייפוד וכן באייפוד יש משחקים מאוד טובים ובאיכות מעולה(לדוגמא הpes די כיף אני חורש עליו)
ובPSP אין איכות כ"כ טובה.
נערך לאחרונה על ידי -Ariel-; 07-03-2011 בשעה 17:20.
מה יותר עדיף 32GB / 8GB?
ושוב תודה![]()
היה לי 8 ותאמין לי אתה תתאכזב אחרי שבוע גמרתי את כל המקום
אני צריך להחלים משחקים
המשחקים הכבדים שוקלים כל אחד 700-1000 מגה
לי היה 8 ונגנב ואני קונה 32