היי לכולם, לא מתאים לי לרשום כזה פוסט כאן אבל בכל זאת אני מרגיש שאולי תוכלו לעזור במשהו,

יש איזו אחת שאני מכיר שלפני שבוע משום מה רצתה שאני יתחבר לאייסיקיו והיא הוסיפה את חברה שלה לשיחה מה שלא נראה לי בדיוק מקרי אחרי שגיליתי שחברה של זאת שאני מכיר נפרדה מחבר שלה ביום שלישי שעבר! (דרך הפייסבוק וזה התגלה לי אתמול שזה נגמר כל כך מזמן) אגב היא לא ממש סיפרה שזה קרה 3 ימים לפני שדיברנו..

בכל אופן היא בת 21 (היא מבוגרת ממני בשנתיים כמעט בדיוק) והיא יודעת את זה, אבל למרות הכל השיחה זרמה מעולה מצאנו הרבה במשותף וכו', דיברנו כמה שעות טובות,

במהלך השיחה גיליתי שהיא אוהבת את הבירה האהובה עליי אז זרקתי לה סתם ככה, צריכים מתישהו לשבת על חצי בירה אני רואה והיא רשמה כן למה לא, ואני מזמן כבר בראש של "אני לא צוחק, אם דיברתי על זה אז אני מתכוון לזה", יצא שדיברנו שוב ביום שאחרי וסוג של קבענו להיום (דיברנו על זה לפני ארבעה ימים)

בכוונה אני רושם סוג של, יכול היות שטעיתי כאן, הראיתי לה שזה מאוד קליל בעיניי הנושא כדי שהיא לא תירתע וזה אמנם עבד ויש לי את המספר שלה והכל, מצד שני יש סיכוי שהיא ראתה שממש לא החזקתי מזה? למרות שבכל זאת היו לי כמה סימנים לעברה לא הייתי לגמרי "לא בקטע" כמו פעמים קודמות,

לאחר מכן דיברנו עוד איזה פעמיים, ועשיתי טעות אני חושב בזה שהתחלתי את השיחה בפעמים האלו (אולי זה הראה לה שאני יותר מדי מעוניין כבר למרות שמצד שני היא לא נראית לי מאלה שמסתכלות בצ'ט בפייסבוק חח), בכל אופן זה עוד בסדר עד לכאן, אגב בשיחות שלנו היו תכנים די עמוקים ודברים די אישיים סך הכל, היא נתנה לי כל פעם סימנים של התעניינות ואז סימנים של חוסר התעניינות (ידוע שזוגות של טלה יש ביניהם סקס ממש טוב אבל זה הכל בעצם-אחת הדוגמאות חח וכן שתינו אותו מזל), היא שאלה גם כמה חברות היו לי מה הקשר הכי ארוך שלי וכו', כל מיני דברים בסגנון, בכל אופן למרות שאני זה שפתחתי את השיחות היא השקיעה בהן כמוני.

והכל היה סבבה בערך, עד אתמול... אתמול עשיתי טעות קשה בהחלט ואני מקווה שאפשר לצאת ממנה, כי בסך הכל אני כן מזהה בבחורה הזאת משהו שעלול או היה עלול להתפתח לכיוון מאוד חיובי, למרות שלא הראיתי לה בשום שלב עד אתמול שככה אני חושב,

בכל אופן אתמול שאלתי אותה לאן היא מעדיפה ללכת (בעיקרון קבענו לפאב אבל יש המון חח) וכן אני יודע שיכלתי להחליט בעצמי, אבל בואו נגיד שזאת עוד טעות נסבלת, אני די התרתחתי כשהיא רשמה לי אני לא בטוחה יש סיכוי שיש לי סידורים (היא כל היום בבית כל השבוע ודווקא מחר יש סידורים אחרים?),

כאילו היא פשוט נפנפה את מה שקבענו בחצי שניה, והקטע שהיא גם לא פירטה על זה, ובנוסף גם דאגה להוסיף שחברה שלה (זאת שאני כבר מכיר שהוסיפה אותי לאייסיקיו) לא תוכל להגיע היום (וידעתי את זה כי היא חוזרת לשישי שבת מהצבא במקרה הטוב) בתוספת פרצוף עצוב,

אז אני כמו מפגר נתתי לעצבים שלי להשתלט עליי (וגם אולי כי זה באמת מה שהרגשתי באותו רגע ולפעמים אני כנה מדי בואו נגיד) רשמתי לה מה יש לך בעיה לפגוש רק אותי? (אכן טעות ק-ר-י-ט-י-ת) אז היא רשמה שמה פתאום היא לא מתביישת או משהו אין לה בעיה להסתדר עם מישהו כמוני,

אחרי זה הוסיפה שאני לא צריך להיכנס לה לווריד ולחקור (כי רשמתי שאם אין שום סיבה זה כנראה זה) (ועד אתמול כל השיחות היו בנימה חיובית), לאחר מכן מסתבר שהיא קבעה מחדש עם חברה שלה ב2 שניות שניפגש בסוג של פאב/מסעדה ביום שבת (ביום בו חברה שלה כן יכולה לבוא)

רשמתי לה שטעיתי לגבי ההתעסקות שלי והיה מיותר ושלמרות זאת אני לא מבין איך פתאום זה הפך מ"אולי" יש לי עיסוקים בחמישי ל"בטוח" או בקיצור היא פשוט צריכה את חברה שלה שם (אבל היא שיקרה לי מה שעוד יותר עצבן אותי והיא גם לא מודה),

כששאלתי את זה זה עוד יותר הרס והיא רשמה לי רואים שאתה ילד קטן (אני מניח שהיא רשמה מתוך כעס) ושמה אני עושה מזה סיפור וכו' ושאני לא צריך לחפור לבחורה, בלה בלה בלה,

הקטע שמאז הצלחנו להמשיך לדבר על דברים אחרים והכל בסבבה אבל היא לא הגיבה כל הזמן באותה צורה שהיא הגיבה לפני, עכשיו לגבי מעוניינת או לא, את זה עוד נבדוק (לא אכפת לי לקחת את הסיכון כי בכל זאת אין מה להשוות בין האינטרט למציאות וגם השיחה אחר כך המשיכה די טוב למרות הכל והיא רשמה אני יצטרך לחנך אותך, עשיתי את זה גם לחבר שלי -נראה כאילו היא שחקנית רצינית) היא אגב דיברה על האקס יחסית הרבה בשיחות שלנו, רשמה גם שאני בגובה שלו בשיחות קודמות וכו', בכל אופן הכל יופי טופי יש פגישה בשבת אבל היא עם חברה שלה, יש לציין שחברה שלה דאגה לומר לי שאני חתיך אעעש חח באחת הפעמים שהתראינו (הייתי עם עוד 2 ידידים טובים שלה), ואולי זה עלול לתרום לי לגבי מה שהזאת ששיגעה אותי תחשוב עליי ויש סיכוי שאפילו זאת שאני מכיר המליצה עליי מהתחלה,

בכל אופן שאלת המאה, האם כדאי לי להביא חבר טוב שלי שהוא בסך הכל לא ממש כמוני, הוא בנאדם די סגור הוא יתבייש להתחיל עם בנות סתם ככה למרות חזותו הקשוחה חח אבל הוא הבנאדם הכי מתאים לזה כי הוא אמר שאם אני יצטרך אז הוא יעזור לי, וגם היא כבר מכירה אותו כי היינו יחד בסילבסטר עם אותה אחת ועוד כמה חברים שלה, והיא גם רצתה שיצטרף לאחת היציאות שלנו אבל הבנאדם לא יוצא הרבה, אז עכשיו השאלה... להביא אותו או לא?

יש סיכוי שהפגישה הזאת היא רק מבחן עבורי ושפעם הבאה היא לא תצטרך את חברה שלה שתחזיק לה את היד, או שכדאי ללכת על כל הקופה על הפעם הראשונה? לבקש מחבר שלי שינסה אולי לדבר עם חברה שלה כדי שאני ירגיש מספיק בנוח להתקדם איתה כמו שצריך (כמו שכולנו יודעים 1 על 2 זו בעיה), ולמי שמעוניין לדעת לא אני לא מעוניין לנסות לחתור לאיזו שלישיה במיוחד שזאת שהכרתי עוד מלפני כבר הספיקה להיות תפוסה, הפעם באמת שדעתכם חשובה לי ואני אשמח לייעוץ .