Respect To IDF אין על צה"ל ולא יהיה עליו
Respect To IDF אין על צה"ל ולא יהיה עליו
|
|
זה מזכיר לי מערכון מארץ נהדרת, שהראו איך ישראל מוצגת בתקשורת בחו"ל חח...
רואים חייל בא לעזור לגברת ערבייה לחצות את הכביש, ואז בא איזה כתב לראיין אותה וכל מה שהיא אומרת (בעברית) הוא אומר באנגלית דברים אחרים לגמרי...
"החייל בא לעזור לי ו..." - "The soldier beat me up and..."
"ואז הוא הרים את התינוק ועזר לי לחצות" - "So he took my baby and then a DRAGON came and ate the baby!!"
באמת אחד הדברים הקורעים שהם עשו![]()
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
האמת ששניכם צודקים
כי בסופו של דבר לשייטת יותר מתאים ח'ברה צעירים עם כושר גופני גבוה ויכולת תנועה באופן רגלי או ימי למרחקים ארוכים
אבל גם לאת הח'ברה היותר מבוגרים בעלי הנסיון שמתחננים הכל בקפידה
והאמת שהימ"מ מורכב ברובו מיוצאי יחידות מובחרות ככה שרובם די מבוגרים ביחס לחילים הסדירים בסיירות
ודוגרי לא משנה לוחם שייטת בין 22 או לוחם ימ"מ בן 42 שניהם מפחידים ושניהם מפרקים את הצורה לכל אדם שהם יצתרכו
חחח שייטים הם אנשים נורמאלים, ברור שהם לא חלשים אבל אל תעשה מהם הרקולס... אחי בשייטת ואבא שלי קורע אותו![]()
וויכוח סתמי, אף אחד פה באמת לא מכיר את מסלולי ההכשרה של השייטת וגם לא של הימ"מ ואת מתכונת האימונים שלהם בשגרה.
ולכן להשוות מי יותר חזק לוחם שייטת או לוחם ימ"מ מאוד קשה עד בלתי אפשרי(מה גם שזה אינדיוידואלי יש לוחם חזק ויש אחד פחות), מה שכן ניתן זה לשים הימורים.
ואם מהמרים אז אני מוציא את כל החסכונות שלי ואת כל הרכוש שלי ומהמר על הימ"מ.
שקר וכזב. ראיתי את החדשות הללו כשהדלקתי את הטלויזיה 500 אינץ' בחדרי, ונדהמתי כמה שאנחנו עם של מפלצות, רוצחים ילדים ערבים שלא עשו לנו כלום, רוצחים משפחות ערביות שלמות והכי גרוע עושים שואה לעזה...
אני לא מעכל את האכזריות הזאת..להחרים את צה''ל!
הם מצנזרים את האלימות כלפי הערבים אבל האמת יוצאת לאור! בעזה מתחוללת שואה רק בגלל שלקחנו להם את השטחים!
אנלא מעכל את זה יותר..
הלכתי לנוח קצת בוילה שלי בצפון ת''א ולשתות תה עם חלב...ואז נסע באוטו מנהלים של אבא שלי לזרוק אבנים על החיילים הנאצים האלה
ימ"מ = חבורה של אנשים בני 30 שאיכשהו הצליחו להיות האלה שעברו את הגיבוש מבין כל ה-1200 אנשים.
ימ"מ = הלוחמים הכי טובים בעולם כולו - עכשיו זה גם בדוק.
ימ"מ = בחור בן 40 שכבר עשה עשרות אם לא מאות מבצעים, יש לו נשק שמותאם לו על פי מה שהוא הכי טוב בו.
יש לו יותר מסה מאשר לילד בן 22, ועבר כל כך הרבה אימוני קרב מגע שעכשיו הוא כבר ידוע בתור גריזלי אנושי.
וזה גם ממש לא משנה שהוא זז בצורה יותר איטית מאשר הילד בן ה-22 כי הוא צלף יותר טוב.
והם ממש, אבל ממשלא מתקרביםלרמה של הימ"מ האמריקאי, אבל ממש לא.
כי לימ"מ האמריקאי, אין אימונים כמו שלם, הם לא מתאמנים בכפרים ערביים ועושים מעצרים וכאלה, סתם חרטא.
One Shot - One Kill
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי