המדריך להתקנה ושימוש נכון בתוסף לדפדפן Chrome בלבד.
לתוסף בעצם כמה תכונות:
- אוסף את כל הסרטונים לדף אחד
- מעלים סירטונים לצפייה מארצות הברית בלבד
- מעלים סירטונים שנצפו את מספר הפעמים המירבי (כאלה שלא תקבלו יותר נקודות אם תראו שוב)
- עובר מסירטון לסרטון
- ממלא* את הכיתוב (זה שצריך כדי להוכיח שאתה בן אדם)
- מסתיר את הוידאו (אי אפשר לעשות Mute, אתם יכולים לכבות את הרמקולים)
- מדלג אוטומטית על סרטונים תקועים
- ועוד שטויות
ובעצם הופך את כל התהליך לאוטומטי לגמרי. אני השארתי את התוכנה פתוחה במשך 4 ימים ברצף והרווחתי 162 אלף נקודות נכון לעכשיו.
והכי טוב זה חוקי לגמרי!!! (או לפחות לוקרז לא יכולים לעלות עליכם. מה שעושה לכם את זה)
*לוקרז לא יכולים לגלות, מפני שזה בן אדם אמיתי שממלא את הכיתוב (הסבר בהמשך) ובעצם להם, זה נראה כאילו אתם עושים מרתון.
- בשביל המדריך אתם חייבים דפדפן Chrome :\ (פיירפוקס לנצח, פיירפוקס בלב!!!)
- משתמש בלוקרז (עדיף Z-list מן הסתם (עדיף על עדיף Z-list עם Golden wallpaper))
- משתמש באתר CaptchaTrader קישור ישיר לעמוד ההרשמה
בהנחה שיש לכם משתמש בלוקרז
ניגש להתקנת התוסף עצמו הכנסו לקישור הבא לחצו התקן\Install
לאחר ההתקנה תסגרו ותפתחו את הדפדפן ליתר ביטחון
הגדרות:
כדי להגיע להגדרות לאחר שהתקנתם את התוסף הכנסו לעמוד Play בלוקרז ולחצו על Options בשורה החדשה שצצה או שלחילופין היכנסו להגדרות דרך כלים>הרחבות>אפשרויות בדפדפן
פשוט תעתיקו את ההגדרות שלי חוץ מהמשתמשים של לוקרז וCaptchaTrader אני אשמח אם תשאירו אותם פרטי שלי XD
Passkey = פסקיי*
דילגתי על הלשוניות Bypassbycaptcha בגלל שזה ממש יקר (האלטרנטיבה לCaptchaTrader שהוא חינמי)
וabout כי אין שם הגדרות. שם אתם יכולים לראות כמה סירטונים ראיתם בעזרת התוסף וכמה נקודות הרווחתם בעזרתו
CaptchaTrader
הרעיון של האתר הוא תמלאו הרבה כיתובים ברצף בחמש דקות ותחסכו לעצמכם לשבת ליד המחשב שעה כאתם מחכים סירטונים רצים
גאוני. פשוט. התאהבתי והכל חינם.
נרשמתם עכשיו נשאר לכם להרוויח נקודות על כל סירטון שרץ בתוכנה ואתם מקבלים עליו נקודות יורד לכם 10 נקודות על כל כיתוב שאתם ממלאים עולה לכם 7. היכנסו למשתמש וליחצו על Earn credits מלאו בסבלנות את הכיתובים של אנשים אחרים עד שיהיה לכם מספיק נקודות.
עכשיו תחזרו לעמוד Play תבחרו את הסירטון הראשון ותבדקו אם מישהו מכניס בשבילכם את הכיתוב (סבלנות... תנו לזה 20 שניות) אם לא כנראה שיש לכם טעות בשם משתמש\פסקיי\סיסמא (שימו לב הפסקיי משתנה עם הסיסמא כך שאם שיניתם את הסיסמא עדכנו את הפסקיי)
וזהו נראה לי שסיימתי מן הסתם יש לי מיליון טעיות אז אני בסביבה בשביל לעדכן בבקשה לא לגנוב! לא אכפת לי מקרדיט פשוט אני רוצה את ההפניות לCaptchatrader אז אם אתם גונבים תשימו גם שם הפניה אל Jsmithachoo29665
יש מצב שאני אשים את זה בעוד פורומים אחרים אם ירשו לי
לנעוץ לנעוץ לנעוץ הרבה עבודה הוקעה
תהנו

ציטוט ההודעה