קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] מה עדיף להיות בטסט?
    על ידי oFiRB בפורום נהיגה וכלי רכב
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 22-07-2008, 21:31
  2. [דיון]חבר'ה אני צריך שם ללהקת אולדסקול פאנק\ת'ראש
    על ידי Funk-A-Delic בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-07-2008, 16:25
  3. [יעוץ] חבר'ה אני רוצה להתעייץ איתכם מה שווה לקנות יותר
    על ידי Frisky בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2005, 19:53
  4. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2005, 01:44
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 42 מתוך 42

[דיון] חבר'ה, אני אשאל אתכם שאלה, מה עדיף? להיות צדיק ולחיות בטוב או להיות רשע? - עמוד 3

ציטוט נכתב במקור על ידי roy-013 צפיה בהודעה
    כואב לי הלב שאתה חי במדינה יהודית והמשפחה שלך הרסה אותך פשוט כואב הלב \: אתה יהודי בכלל? מה אתה?
    עזוב את זה בסדר,אתה חושב שהעולם הפקר שאפשר לעשות כל מה שאפשר אבל אחרי 120 שנה אתה הולך לשלם על הכל! אתה ידעת וסיפרו לך אבל אתה העדפת ללכת למקום הרע במקום הטוב והקדושה.
    כואב הלב שאתה חי בעולם משלך וזה לא רק אתה, אני גם הייתי כמוך, אמנם מאמין באלוהים אבל הייתי כמו חילוני גמור ותאמין לי שאני הצטערתי על זה מאוד, החיים כל כך שונים! איפה שיש טוב אתה מרגיש מתיקות איפה שיש טומאה אתה מרגיש רע עם עצמך עם כל החטאים והעברות שלך.
    הדת זה לא רק אמונה, הדת זה מוסר מה שבטוח אין ברחוב היום, אני לא יודע מה אתה ואיך אתה אבל אני רואה איך הדור של היום והעולם נראה, כמה סבל לראות את הילדים והילדות היום ועוד כמה שנים שיגדלו זה רק הולך ונהיה יותר רע ויותר גדול וזה מצטער את הלב, בדת יש לך מוסר מה שבחוץ אפילו לא נותנים לך מוסר איך להתפתח ולפתח את האישיות ולהיות בן אדם טוב.
    אני לא באתי לפה להתווכח עם אנשים, אני רק באתי להסביר לבן אדם שרוצה באמת לחיות בטוב ובאושר ובצדק את המשמעויות והמוסריות ואת התורה.
    אתה יכול לעשות עם מה שנתתי לך פה מה שאתה רוצה, אני לא רוצה להתווכח עם אף אחד, אני גם לא יכול להתווכח כי אני בעצמי בקושי מבין הסברים על דברים כי אני לא כל כך לומד תורה, רק רואה הרצאות פה ושם ואני מאמין תמים בהכל בלי הסבר מהתורה מה ולמה, לכן יש דברים בתורה שאני לא למדתי להסביר.
    שיהיה לך בהצלחה עם מה שאתה רוצה ואני מקווה שלימדתי אותך עכשיו משהו בחיים ושתשנה בחיים ותדע איפה האמת ואיך לצאת מהבלבולים וההבלים שאתה נשען עליהם, להיות רשע או צדיק? זה רק אתה מחליט, זו הבחירה שלך איך החיים שלך יראו איך המשפחה שלך תראה, איך אישתך הילדים שלך יהיו. שיהיה בהצלחה.
    אתה פשוט מתעלם בכוונה או שאתה לא רואה- אחד מאלה.

בתורה יש המון דברים שהם לא מוסרים (כלפי גויים בעיקר) ואם היינו פועלים לפי חוקי תורה היה פה ג'ונגל שמלא בחיות שרוצחות בשם האל.

אין דבר כזה מוסר, מוסר זו המצאה של בני אנוש והוא שווה ערך רק למה שאתה מגדיר אותו- אני לא מגדיר אותו.

אני לא אשלם על כלום- כי אף אחד לא יעניש אותי על זה שאני חי את החיים כראות עיניי, על זה שאני עושה מה שטוב לי מתי שבא לי איך שבא לי ולא פוגע באף אחד- וגם לא מספק דין וחשבון לאף אחד.

אשתי גם יכולה להיות גויה למה לא, אני לא מסתכל על זה- אני מסתכל על איך היא כבן אדם ולא על הדת שהיא נולדה אליה, ובניגוד להרבה אנשים לי לא ישדכו ואני חופשי לבחור לבלות את חיי עם מי שרק ארצה.

אתה לא באמת מחפש את האמת ועל כך לא נותר לי אלא להצטער בשבילך, אתה נשאר מקובע לסביבה שנולדת בה ולמה שלימדו אותך מגיל 0- וככה לא מתקדמים.

אה, ואם הילדים הללו היו חרדים וקנאים לדת כפי שאתה רוצה שיהיה, הם כנראה היו מבזים את הנשים והיו יוצרים להן מקומות נפרדים בכיתה, ומי יודע מה- כי זה מה שהם רואים שהדת עושה.

אתה אולי בוחר להעלים עין- אבל זה לא מעלים את הבעיה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

אני לרגע חוזר לנושא בו התחלנו - תכלית האיש והאישה בעולם.

באופן חד משמעי - תכלית האדם בעולם (איש וגם אישה) היא לזכך את העולם, להפוך אותו למקום טוב יותר, כך שאלוקים יוכל לשרות בו בכבוד.
    כל השאר (תיקון עצמי, מצוות, שמירת הברית, צניעות וכו') הם כלים ושלבים בדרך ליעוד המרכזי.

מה שבעצם אני אומר - הדברים שהובאו פה חשובים מאוד, אבל המטרה היא לגלות את האור האלוקי בעולם.

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    אתה פשוט מתעלם בכוונה או שאתה לא רואה- אחד מאלה.

בתורה יש המון דברים שהם לא מוסרים (כלפי גויים בעיקר) ואם היינו פועלים לפי חוקי תורה היה פה ג'ונגל שמלא בחיות שרוצחות בשם האל.

אין דבר כזה מוסר, מוסר זו המצאה של בני אנוש והוא שווה ערך רק למה שאתה מגדיר אותו- אני לא מגדיר אותו.

אני לא אשלם על כלום- כי אף אחד לא יעניש אותי על זה שאני חי את החיים כראות עיניי, על זה שאני עושה מה שטוב לי מתי שבא לי איך שבא לי ולא פוגע באף אחד- וגם לא מספק דין וחשבון לאף אחד.

אשתי גם יכולה להיות גויה למה לא, אני לא מסתכל על זה- אני מסתכל על איך היא כבן אדם ולא על הדת שהיא נולדה אליה, ובניגוד להרבה אנשים לי לא ישדכו ואני חופשי לבחור לבלות את חיי עם מי שרק ארצה.

אתה לא באמת מחפש את האמת ועל כך לא נותר לי אלא להצטער בשבילך, אתה נשאר מקובע לסביבה שנולדת בה ולמה שלימדו אותך מגיל 0- וככה לא מתקדמים.

אה, ואם הילדים הללו היו חרדים וקנאים לדת כפי שאתה רוצה שיהיה, הם כנראה היו מבזים את הנשים והיו יוצרים להן מקומות נפרדים בכיתה, ומי יודע מה- כי זה מה שהם רואים שהדת עושה.

אתה אולי בוחר להעלים עין- אבל זה לא מעלים את הבעיה.

אני גם חושב כמוך בקשר להתנהגות לגויים, לא צריך לרדת לרמה כזאת ולכן גם אני חולק קצת על הדבר הזה. אני כמעט בטוח שבתורה אין היתר להתנהג לגויים ככה, צריך לאהוב ולהתנהג לכל אחד בצורה מוסרית- "ואהבת לרעך כמוך". את ההלכות האלו (כלפי הגויים) חוקקו הרבנים (אני לא יודע בדיוק מי).
    בתורה מלמדים אותך להתנהג בדרך מוסרית ואיך לפתח את האישיות שלך בצרורה טובה ונכונה, מי שדתי באמת ולא אחד ששם כיפה וקורה לעצמו "דתי" ועושה דברים חמורים כמו גניבה,רצח,ניאוף וכו' הוא מוגדר כחילוני מבחינתי ועדיף גם שיוריד את הכיפה ויהיה כמו גוי.אני לא אומר שאין אנשים עם כיפה שאין להם דרך ארץ, אבל אני בטוח במאה אחוז שבחוץ במסגרת החילונית יש דברים לא מוסריים ודברים הרבה יותר גרועים ובאחוזים יותר גדולים, תראה מה הולך היום בחוץ העולם הזה נראה כמו גהנום אחד שלם! מה שיותר גרוע זה הנוער של היום מה שיצמח לנו פה עוד 10-20 שנה יהיה יותר גרוע מהיום ויפחדו לצאת החוצה! למרות שגם היום קצת פוחדים, פעם זה לא היה ככה כמו היום, זה רק הולך וגדל עם השנים..

אני בן אדם כרגע שאין לי כיפה וגם לא ציצית מסיבה קצת אישית. אבל אני מאמין בתורה והולך להרצאות לפתח את האישיות והמוסריות כי זה מה שאני רוצה באמת. "דרך ארץ קדמה לתורה" בלי דרך ארץ התורה של בן אדם לא שווה כלום אבל גם בלי הרצאות של תורה אף אחד לא יכול להיות עם דרך ארץ וזה בדוק ואני יודע ו"ניסיתי" את זה.
    מה שבחוץ רוצים להגביר תאוות ויצרים בתורה זה ההפך וכובשים והורגים את התאוות והיצרים! מה עדיף להיות שבע או רעב? אני הייתי בשני המקרים ותאמין לי שאני מצאתי לזה תשובה - עדיף להיות שבע מאשר רעב, לשלוט על עצמך מאשר שהתאות והיצרים ישלטו עלייך כי ככה זה היום ברחוב התאוות והיצרים שולטים על בני האדם.
    שיהיה סוף שבוע טוב :]

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

אתה טוען דברים לפי המדע שאני לא יודע אם אתה אומר שככה זה המדע או שמה סיפרו לך זה סתם הבלים..
    ואני גם לא הבנתי למה זה רק בעשרה לפי המדע? מה ההבדל בין עשרה לעשרים? או שלושים למשל? לפי המדע כמובן כי אני מסוקרן לדעת מה המדע אומר על זה.

איזה שטויות אתה רואה שאת לא מבין הרבה דברים ושמה שאתה חושב אתה אומר? ואני בטוח גם כמעט חצי מהדברים שכתבת זה דברים שאתה חושב וככה זה כולם היום חושבים דברים ומסיקים דברים ואין עובדות והוכחות. ביהדות אין היתר בכלל להרוג תינוק בין ארבעה חודשים - זה אסור! זה נשמה ממש אסור בכלל לעשות את זה..
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    חחחחח אני מממתתתתת
    מה ההבדל בין עשר לעשרים?
    או בין 30 ל60.
    אתה טיפש,או שאתה עושה את עצמך?
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

חבר'ה תורידו את הטונים לפני שנאלץ לנעול את הדיון הזה...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

הפעם הראשונה שנשפך לי זרע קרתה בקרי-לילה, בגיל שעוד לא ידעתי שיש דבר כזה זרע שהוא האחראי להיריון. לא היו שום מחשבות מלוכלכות ושום בולשיט. הגוף התחיל את ההתבגרות המינית שלו - ייצור זרע בלתי פוסק. חלק מהזרע הישן מתפרק בתוך הגוף וממוחזר, השאר יוצאים עם השתן או בקרי לילה/ פורקן מיני (יחסי מין או אוננות).

גם אם אתם לא מאוננים, הזרע עוזב את הגוף כך או אחרת בכל מקרה.

אני לא יודע יש מלא סיבות לכך, בכל זאת זה לא ניקרא חטא כמו שאתה עושה במזיד (בכוונה).

באיזה גיל זה היה לך אתה זוכר? ובן כמה אתה עכשיו?

אם אנשים רוצים לחיוות בטוב הם צריכים לשמור ואני אישית יודע והרגשתי כמה שזה חמור ושכמה שאלוהים שונא את זה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

שאלת השאלות שנשאלת בצורה הפוכה..

צדיק ורע לו, רשע וטוב לו....

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי עין חדהה צפיה בהודעה
    שאלת השאלות שנשאלת בצורה הפוכה..

צדיק ורע לו, רשע וטוב לו....
    מה זה קשור???

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא יודע יש מלא סיבות לכך, בכל זאת זה לא ניקרא חטא כמו שאתה עושה במזיד (בכוונה).

באיזה גיל זה היה לך אתה זוכר? ובן כמה אתה עכשיו?

אם אנשים רוצים לחיוות בטוב הם צריכים לשמור ואני אישית יודע והרגשתי כמה שזה חמור ושכמה שאלוהים שונא את זה.
    אלוהים שונא את זה?
    ואם אלוהים שונא את זה...אז זה רע?

אתה בעצם פועל,לפי מה ששנוא על אלוהים ועל מה שטוב לו?
    ואם אלוהים כועס, הוא מעניש נכון?

אחחחח....אתם דתיים המצאתם לעצמכם עולם כזה פשוט וקל למחייה.
    אתה חיי, יום אחדנוסע בכביש, נוסע על 120 ובטעות דורס ילד קטן,
    ואז אתה תגיד "אלוהים נתן, אלוהים לקח"

אישתך עוזבת אותך? "אלוהים רצה" מה אתה אשם?
    זה הריי הכל בידיי השם, לא?
    מה אתה אשם שהרבצת לה? הריי אלוהים ברא אותך ככה.
    מה הפדופיל אשם שהוא פדופיל, אלוהים ברא אותו ככה.

כל דבר שיש לך או שקורה לך בחיים, בידיי השם.
    אין דאגות אין כלום.

אמונה = מפלט פסיכולוגי

One Shot - One Kill

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אלוהים שונא את זה?

אין דאגות אין כלום.

אמונה = מפלט פסיכולוגי

אני לא באתי לפה להתווכח, אני באתי לפה לתת לאנשים ידע באמת כמה שזה חמור ואסור, להתווכח אני אשאיר את זה לאנשים אחרים אני לא רוצה להתווכח עם אף אחד.
    אני בעצמי יודע כמה שזה חמור ומה שקורה כשחוטאים בזה ואני נותן לאנשים ידע ואת חומר איסור הדבר ואת המוסריות של הדברים.
    אני מבקש שהתגובות יהיו לעיניין ולמי שרוצה להתכווח זה לא האשכול המתאים, אני מצטער.

מורחקים
    שם פרטי
    ישראל
    לייקים
    644
    נקודות
    558
    פוסטים בבלוג
    3

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    אלוהים שונא את זה?

אין דאגות אין כלום.

אמונה = מפלט פסיכולוגי
    קרא פה:
    http://www.iatraf.co.il/announcement.php?f=74&a=842

ננעל.

נושא נעול
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 16:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,120 | הודעות: 8,150,702 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect