אז ככה שמעתי שיש ציט ליניב שאפשר להכריז מתי שרוצים או צי'ט אחר למי שיש אפשר גם עבור 600 נ'ק
ספוילר:
יש לי שיטה
נכתב במקור על ידי edge superstar אז ככה שמעתי שיש ציט ליניב שאפשר להכריז מתי שרוצים או צי'ט אחר למי שיש אפשר גם עבור 600 נ'ק יש לי שיטה טובה שתוכל לעשות איתה כסף.. אם תרצה
לא נדמאלי יש צי'אט אבל יש שיטה..
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
לא באלי שיוה אלא עם מרויחיים בה ביום 100 אלף + ואתם מתחייבים עלזה.
נכתב במקור על ידי edge superstar לא באלי שיוה אלא עם מרויחיים בה ביום 100 אלף + ואתם מתחייבים עלזה. עם אתה ממש תשקיע אתה יכול לעשות בשעה 8000 אני עשיתי בשיטה הזאת בשעתיים 12 K
נערך לאחרונה על ידי Display; 15-03-2011 בשעה 14:29.
נכתב במקור על ידי -YAN- עם אתה ממש תשקיע אתה יכול לעשות בשעה 8000 אני עשיתי בשיטה הזאת בשעתיים 12 K אני מכיר תשיטה הזאת. נראלי שלח הודעה.
צ'יט זה למשחקים כמו מריו.. אתה מדבר על האקים אולי.
נכתב במקור על ידי Rayneslayer צ'יט זה למשחקים כמו מריו.. אתה מדבר על האקים אולי. מה זה משנה אותו דבר העיקר שייפעל. יש פה למישהו?? מוכן להציע עוד דברים שלחו ה"פ
גבר למשחק הזה אין צ'יטים או האקים וכל השטויות האלה.... יש שיטות נחמדות כאלה...
נכתב במקור על ידי Craze גבר למשחק הזה אין צ'יטים או האקים וכל השטויות האלה.... יש שיטות נחמדות כאלה... בטח שיש לפני שבוע ככה ראיתי אחת מכריזה יניב שהיה לה בכלל סכום של 11 קלפים ולא באג כמה פעמים.
upp נו אתם רציניים לאף אחד אין? אני מוכן להציע גם יותר שלחו ה"פ או תרשמו פה!
נכתב במקור על ידי edge superstar upp נו אתם רציניים לאף אחד אין? אני מוכן להציע גם יותר שלחו ה"פ או תרשמו פה! עם תרצה את השיטה שלי שאתה יכול לעשות כמות רציני של כסף ביום דבר איתי. זה תלוי בכל אחד.... ולא אתה לא צריך 2 מחשבים או 2משתמשים.
נכתב במקור על ידי niralter5656 עם תרצה את השיטה שלי שאתה יכול לעשות כמות רציני של כסף ביום דבר איתי. זה תלוי בכל אחד.... ולא אתה לא צריך 2 מחשבים או 2משתמשים. סתם חרטא קניתי מ2 ילדים אותו מדריך מחפש ציטי'ם עם אתה מתחייב שזה ישיג לפחות 50 אלף בשעה דבר איתי
נכתב במקור על ידי edge superstar סתם חרטא קניתי מ2 ילדים אותו מדריך מחפש ציטי'ם עם אתה מתחייב שזה ישיג לפחות 50 אלף בשעה דבר איתי כמו שאמרתי זה לא הולך לפי שעה זה הולך לפי יום. אבל כרצונך.
חוקי הפורום