שלום, יש לי כמה שאלות בקשר לעיגון.
אני מבין איך עוגנים עובדים, אבל לא הבנתי עד הסוף איך ליצור אותם.
ברגע שאני מגיע להרגשה שאני רוצה לעגן, ונגיד אני רוצה שההתניה תהיה משיכה קלה בתנוך. כמה פעמים אני צריך לבצע את ה"אקט"
כדי שהעוגן בעצם ייתפס וישפיע?
שלום, יש לי כמה שאלות בקשר לעיגון.
אני מבין איך עוגנים עובדים, אבל לא הבנתי עד הסוף איך ליצור אותם.
ברגע שאני מגיע להרגשה שאני רוצה לעגן, ונגיד אני רוצה שההתניה תהיה משיכה קלה בתנוך. כמה פעמים אני צריך לבצע את ה"אקט"
כדי שהעוגן בעצם ייתפס וישפיע?
שלום, לכל מי שמעוניין עיצוב או בניית אתר ברמה גבוהה בחינם שיפנה אלי. (עבודות קודמות בפרטי)
אז למה בחינם אתה שואל את עצמך? בגלל שאני צריך להגדיל את תיק העבודות שלי למשהו רציני יותר.
|
|
אחי, לדעתי, לעשות אוגן זה דבר בכלל לא פשוט ועדיף שלא תתעסק עם זה עד שלא תהיה בשל מספיק (ויש לך עוד זמן אחי) ובכלל NLP זה חומר חיה רעה ומסובך טילים.
מה שכן, תנסה כל פעם שאתה במצב רוח טוב, לשמוע איזה שיר אהוב ואותו שיר ישמש אותך כדי להיכנס למצב רוח טוב.
לדעתי הגל הכי טוב שאתה יכל לעלות עליו לפני סארג' זה - שמחה. כמה שיותר מבסוט ושמח ככה יותר טוב.
בהצלחה.
MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.
אני מוצא את עצמי מגיב את זה שוב ושוב, והייתי בדר"כ ממליץ להשתמש בחיפוש אבל אני מחכה למים חמים למקלחת אז למה לא...
אתה צריך לעגן לעצמך אתה התהליך שבו אתה מגיע למצב ולא את המצב עצמו. בדר"כ קל לעגן לעצמך דברים בצורה "מתגברת" (כמו למשל לדמיין סיטואציה שהיית במצב, ולנסות לראות אותה יותר בבהירות ויותר מקרוב ככל שאתה מושך בתנוך). תחשוב על זה בצורה כזאת כדי להבין,
כשקומיקאי רוצה לעגן פרצוף מסויים לצחוק, הוא צריך לעשות את הפרצוף תוך כדי שהוא מספר את הפאנץ, ולא כשכולם צוחקים.
משהו קצת יותר "ממשי" - כשאתה עושה משהו שעושה לך טוב, תמשוך לעצמך בתנוך. אל תחכה שיהיה לך טוב ואז תגיד, הא טוב לי, בוא נעגן את זה, זה לא יעבוד.
Slats Slats Slats
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:04.