קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה אני לא מצליח לעשות חיפוש?
    על ידי ®~משחק בנשק~® בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 13:50
  2. למה אני לא מצליח להתקין את המשחק???
    על ידי dor_maydan בפורום Lineage II
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 07:36
  3. WTFFFF למה אני לא מצליח לשמור ב NBA
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:45
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  5. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 08:20
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 55

למה אני מצליח ואתם לא.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ברירת מחדל למה אני מצליח ואתם לא.

היי לכולם,

חשבתי הרבה אם לכתוב את זה או לא. אבל בסופו של דבר הגעתי למסקנה הפשוטה שאם אני לא אכתוב את זה, אז המון המון אנשים לא יוכלו להתקדם כמו שהם יירצו להתקדם. מצד שני, יכול להיות הרבים מכם ייתעלמו מזה בגלל שזה ארוך, ופשוט יימנעו מעצמם את זה.

מומלץ לקרוא הכל לשיפור מקסימלי

אני בפורום כבר דיי הרבה זמן. במהלך ריפרופי בין הדפים, ראיתי שהמון אנשים מפרסמים דברים דיי דומים. אני לא מדבר כרגע על השאלות הספציפיות ששאולים - מבחינתי זה מעולה, וטוב שעונים להם. אבל, כואב לי לראות שאנשים פשוט מעכבים את עצמם כי הם לא מסוגלים לחשוב עם ראש פתוח, וזה הדבר שעליו פיקאפ מושתת בעצם.

למה בעצם אני מצליח יותר מרוב הבחורים פה בפורום?
    אני לא חושב יותר מידי. אני לא חושב בכלל!

הבעיה העיקרית שיש לכולם, היא שכולם ממלאים את הראש שלהם במושגים של פיקאפ, כמו DHV או נאג, או SP, או כל דבר אחר, ופועלים לפי זה. הביאו לכם שפה חדשה, אז אתם חייבים לפעול בתחום השפה הזו?
    זה מעכב המון אנשים. ראיתי שמישהו פרסם אשכול שבו הוא כתב "לא סגרתי אותה כי לא היה לי מספיק DHV". אתם לא רואים שזה מעכב? הרי, זה ממש לא משנה. DHV זה משהו שהומצא כדי לעזור לכם להבין מושג גדול יותר. כמו כל השיטה של מיסטרי, היא חלק ממערכת ענקית, היא פשוט מביאה דוגמאות ספיציפיות שעובדות דווקא למיסטרי.

בנוסף, אני רואה המון אשכולות ונושאים שבהם במהלך כל הסיפור, הבחור פרט מה הוא עשה מבחינת משיכה ומבחינת DHV ולמה הוא אמר את זה, איך הנאג הזה עוזר לו. זה ממש לא טוב להסתכל על זה ככה. יוצא בסוף, שאתם מסתכלים על הדברים הלא נכונים. המון אנשים כאן מתרכזים בסופו של יום במה הם אומרים ובמה הם הולכים לעשות הלאה שהם לא מתרכזים בבחורה ולא יכולים באמת להתחבר אליה - טעות.

אני לא אומר שצריכים להיות מרוכזים בבחורה. אבל אם תשקלו לרגע להניח את כל הפיקאפ בצד, ולדבר איתה בלי לדאוג איזה נאג לומר לה, ואיזה סיפור DHV לספר לה, אתם תראו שזה יעבוד טוב יותר.
    אני לא חושב על נאגים או על סיפורים או על מה לומר. אני אומר את מה שעולה לי לראש ומנהל עם הבחורה שיחה.

אין דבר כזה כלי משיכה. תפנימו.
    אין דבר כזה DHV. תפנימו.
    אין דבר כזה נאג. תפנימו.

כל אלו הם כלים שמערכת הרבה יותר גדולה. זה דוגמא ספציפית. יוצא שאנשים מעכבים את עצמם כי הם לא יודעים להיות מושכים באמת, הם רק יודעים לשחק אותה מושכים, ואז מתפלאים למה הכל מתפוצץ להם בפנים.
    זה בדיוק מה שמאפ"י עושים, וזה בדיוק מה שמיסטרי עושה. קורה שמצליחים עם בחורה, אם היא טיפשה מספיק. אבל הבעיה היא, שאתם לא מושכים באמת. קרה לי כבר שמישהו שעשה את הקורס של מאפ"י ניגש אליי אחרי זה לשאול למה בחורות לא מחזירות לו טלפונים למרות שהוא עשה את הכל בדיוק כמו שאמרו לו בקורס.
    תפסיקו לחשוב בצורה של מיסטרי. תתחילו לחשוב בצורה יותר חופשית. זה עולם של אפשרויות אינסופיות. אתם רק צריכים להבין מיהו הגבר המושך, איך להיות מושכים באמת.

יהיה לי קשה מאד מאד מאד להסביר את הכל כאן, אני אצתרך לכתוב על זה ספר. אבל, אני עדיין הולך להביא לכם כמה צעדים לשיפור.
    דבר ראשון שאתם צריכים לעשות, זה קודם כל לזרוק את כל הרוטינות שאתם מכירים מהחלון. למה? זה ייתן לכם יותר הזדמנויות לדבר עם הבחורה באמת, ולא לעשות כאילו שאתם מושכים כשאתם לא. מה תעשו במקום הרוטינות? מה אתם עושים עם החברים שלכם? אתם מריצים עליהם רוטינות? לא! אתם מדברים!
    אבל רגע, איך זה שאתם מדברים בכלל ייצור משיכה?
    תבינו שמשיכה זה לא משהו שצריך ליצור. משיכה זה משהו שקיים בין המינים כל הזמן. אתם לא צריכים ליצור משיכה, אתם רק צריכים להניח שהיא נמשכת אליכם.
    IOI - גם כן חלק ממערכת גדולה יותר.
    אתם חושבים שזה שהיא נוגעת בשיער שלה אומר שהיא נמשכת אליכם? לא! בכלל לא!
    אז למה בכל זאת מתייחסים לזה בתור IOI?
    ברגע שאתם מניחים שמשהו שהיא עושה זה בגלל שהיא נמשכת אליכם, אתם גורמים לה להאמין בזה גם כן. ולכן, דבר הבא שאתם צריכים לעשות, זה פשוט להניח שכל דבר שהיא עושה זה IOI.
    מה עוד אתם צריכים לעשות?
    להפסיק לחשוב כל כך הרבה. אני לא יודע כמה פעמים אני צריך להדגיש את זה. תפסיקו לחשוב כל כך הרבה! זה רק גורם לכם לעכב את עצמכם. אל תנתחו את הסיטואציות יותר ממה שצריך, תמיד תלכו על הפיתרון הפשוט. היא הביאה לכם תירוץ שהיא לא יכולה לצאת איתכם, או שאתם יכולים להתחיל לחשוב שאתם צריכים לעשות רחוק ואז לחכות כמה ימים, לא לדבר איתה, לזרוק לה נאג, להוריד לה ביצ' שילד ואז רק לדבר איתה. או שאתם יכולים פשוט להבין שהיא עסוקה ולהניח לה. או שכמובן אתם יכולים לראות שהיא לא רוצה לאות אתכם, במידה ואתם מנסים כמה פעמים, ואז להמשיך הלאה. אל תנעלו על מישהי אחת, כי בסופו של דבר אתם מונעים מעצמכם בחורות אחרות, וסתם חבל. אם היא לא רוצה אתכם, אז זה מבאס, זה גם קורה לי, וזה מאד מבאס. אני לא אומר לכם לוותר, פשוט קחו את זה בקלילות, תצאו עם מישהי אחרת, ואחרי כמה ימים תציעו לבחורה לצאת שוב.
    תפסיקו לחשוב בצורה של רוטינות ותסריטים ותוכניות פעולה - זה רק יהרוס לכם. פיקאפ זו אמנות ספונטנית, וכאמנות ספונטנית תסריטים הורסים את האמנות! אני רוקד סלסה, וזה ריקוד שפשוט מאלתרים בו (אלא אם כן זו הופעה). אם אני אתחיל לרקוד בכל פעם את אותו הריקוד עם בחורות שונות, בסופו של דבר אני הולך להשתעמם מזה, וגם הבחורות לא יחשבו שזה מקורי. אותו דבר גם בפיקאפ. אני אף פעם לא משתעמם כשאני יוצא, כי אני יוצא במטרה להנות, ולא יודע מה מצפה לי, אני אפילו לא יודע מה אני הולך לומר לבחורה עד הרגע שאני אומר לה "היי" וגם אז לפעמים אין לי מה לומר, אז אני פשוט שותק, וזה בסדר, כל עוד אני לא חושב על פתיחים מסויימים.

תתחילו להבין שכדי להיות גברים מושכים, צריכים לעבור תהליך מסויים, ואין נוסחאת קסם שתביא אתכם למקום הזה. אתם צריכים לאט לאט, להתחיל לצבור חוויות, ולראות מה קורה ומה הולך. תיגשו לעולם הזה עם ראש פתוח, ותפרשו דברים בצורה חיובית.

בהצלחה.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:48.

משתמש מתחיל האוואטר של TiBi
    לייקים
    0
    נקודות
    0

נתחיל מזה, שמאמר נחמד וכל הכבוד על הרצון לעזור ולהשפיע כאן על חברי הקהילה.

דעתי האישית היא שזה יפה מאוד שהקהילה כאן באטרף מאוד תומכת בגישה הטבעית, לדעתי אנחנו לוקחים את הפיקאפ למקום הרבה יותר טוב ואמיתי, ומונעים פה יצירת רובוטים חסרי עניין ורגשות.
    אבל כל אחד תתאים לו גישה אחרת, אי אפשר לפסול יש את הגישה של כל המושגים, הרוטינות וכל ה"מיסטרי סטאף" האלה...

בגדול מה שאני ממליץ לכל אחד כאן בפורום זה לא לייחס חשיבות גדולה מדי לכל המושגים האלה שלמדתם כמו IOI,DHV וכו, אלה מושגים שאמנם אולי יתרמו לכם, אבל אסור שתגיעו למצב שכל דבר שבחורה עושה אתם מפרשים למושג כולשהו...

אתה מציג פה פתיח לעקרונות משחק פנימי שהכרחי לכל אחד שרוצה להצליח.

רוטינות? נסיון להשתלט על העניינים, כשבעצם צריך לקבל את זה שאין לך שליטה על הזרימה של העניינים ובו זמנית להמשיך להיות בטוח בעצמך.
    חשיבת יתר? כל העניין בפיקאפ, כל העניין במשיכה בין גבר לאישה, זה הפרט שמולכם, אתם רוצים אותו. צריך לשחרר, להתחיל להסתכל החוצה ולא פנימה. ואם תעשו את זה תראו שלא צריך לחשוב הרבה על מה להגיד, כי יש כל כך הרבה פרטים בחוץ שאפשר לדבר עליהם.
    בהזדמנות אני אכתוב מאמר על "חשיבת יתר" ועל דרכים נחמדות לשנות הרגלים לא טובים בנושא.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:49.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:11.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה שמצחיק זה שאין כזה דבר "טבעי".
    יש מי שלמד לתקשר עם נשים בגיל שנתיים (מההורים או מהאחים) ויש מי שלמד את זה בגיל 30 (מקורס או מהאינטרנט).
    אני אמרתי לך את זה, לא?
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    That man possesses the most terrifying power. One by one he turns the people around him into his allies.

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    מה שמצחיק זה שאין כזה דבר "טבעי".
    יש מי שלמד לתקשר עם נשים בגיל שנתיים (מההורים או מהאחים) ויש מי שלמד את זה בגיל 30 (מקורס או מהאינטרנט).
    נכון שאין דבר כזה מישהו ש"נולד עם זה", אבל טבעי זה יכל להיות גם מישהו שלמד את זה בצורה "טבעית"-דרך הורים, חברים, נסיון חיים וכו'
    ולא דרך קורסים אינטרנט אהמאטרףאהמ... מכאן אפשר להבין דרך אגב שמספר ה"טבעיים" הוא נורא מצומצם, אני מכיר רק שני אנשים כאלה.
    רוב האנשים מתנהגים בצורה קבועה-ללמוד-להתגייס לצבא-ללמוד עוד יותר קשה-להתחתן-להוליד ילדים.. לא שיש במשהו מיזה דבר רע אבל כולנו מחונכים בצורה מסוימת לדוג' אני והמשפחה שלי רואים סרט, בסרט יש תוכן פורנוגרפי או אנערף איך שלא תקראו לזה.. וההורים שלי מכסים לאח שלי הקטן את העיניים ככה הם רוצים שהוא יחשוב? מה לא בסדר בזה כולה גוף של אישה, כולה סקס חלק מה"טבעיות" זה להבין שזה לא ביג דיל וזה דבר טבעי שכולם עושים אותו. דתות והחינוך המערבי הרסו אותנו פשוט.. לא פלא שכולם מפחדים מסקס היום או לדבר עם נשים.. הפכו את זה לכזה ביג דיל ג'יזס. בגלל זה אני לא חושב שזה טוב להאשים את עצמכם במי שאתם, ככה חינכו אתכם, תקבלו את זה. תאשימו את עצמכם בזה שאתם לא משנים את זה!
    לנושא-מאמר מצוין!! לא שלא ידעתי את זה לפני אבל זה חידד לי כמה דברים חשובים בראש ובטוח יעזור פה להרבה אנשים מעולה!

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:11.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:10.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

זה בדיוק מה שאני אומר לאנשים כאן בשבועות האחרונים !
    שמח לראות שיש עוד אנשים שזורקים את המושגים לפח וחושבים פתוח !
    נערך לאחרונה על ידי Dins8; 19-03-2011 בשעה 12:52.
    הייתי פה.

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

אז אתם אומרים שאני יכול פשוט לגשת למישהי לפתוח ב"היי" ולפתח מזה שיחה ואפילו להשיג סגירה בלי להשתמש בסיפורי DHV?
    כי את האמת החיים שלי לא כאלה מעניינים אז לספר איזה רוטינה שעושה לי ערך יכול לעזור לי במקרה כזה לא?
    זה שפעם שדדו את ההורים שלי וגנבו להם משאית מלאה סחורה באיזה +-12אלף לא ממש מביא לי ערך או יוצר משיכה שזו בעצם המטרה
    של כל זה אז לספר סיפורים אמיתיים לא יעזור לי בשיט

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect