קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. למה אני לא מצליח לעשות חיפוש?
    על ידי ®~משחק בנשק~® בפורום משוב
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-09-2006, 13:50
  2. למה אני לא מצליח להתקין את המשחק???
    על ידי dor_maydan בפורום Lineage II
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 07:36
  3. WTFFFF למה אני לא מצליח לשמור ב NBA
    על ידי Shai_16 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 07-10-2005, 18:45
  4. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 20:22
  5. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 08:20
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 55

למה אני מצליח ואתם לא. - עמוד 3

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ציטוט נכתב במקור על ידי XsonicX צפיה בהודעה
    דע לך שאמירות מהסוג של "אל תאכזב" הן מאוד מלחיצות (גם אם בלא מודע).
    אם לי היית כותב כזה דבר, קרוב לוודאי שאיכות המאמר שלי הייתה יורדת לפחות בחצי.

אבל לא משנה, סתם הערת סוגריים שלי, אל תתייחס אליה יותר מידי
    חחח טוב לדעת ערכתי
    נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster; 20-03-2011 בשעה 00:28.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

חח סוניק נסחפת קצת לא?
    למה להלחץ זה כולה איזה ילד מהפורום שאתה בקושי מכיר, נראה לי כבר INVERTER שכח אותו
    וגם אני מצפה למאמר שלך, אם הוא לא יצא משהו לא נורא כי נראה לי שזה הראשון שלך ותשפר עם הזמן
    אז קח את זה חפיף

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

החיים יפים
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 08-06-2011 בשעה 18:47.

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    2

מבחינה תת-מודעת והשאתית, מה שאמרת עכשיו משפיע ממש לא טוב על הבן אדם שקורא את זה.
    חלק מכנים מצב זה כגירוי מוחי הנקרא - העלבה (מילה פחות נפוצה, אני יודע).
    אז דע לך שיצרת במוחי סמפטום להעלבה, מקווה אתה עמיד מספיק ולא יווצר בך תהליך כימי אשר ישחרר במוחך חומרים שיגרמו לך להרגשה בלב הקרויה "מצפון".

ואגב, לומר "ילד בפורום שאתה בקושי מכיר" מוריד את הערך החברתי-הישרדותי של ה"ילד" הזה, אל תתפלא אם הוא יבוא אליך בלילה עם מקל בייסבול ויחשוב שאתה כדור ירוק שיש לחבוט בו, מבחנה הסתברותית, ישנו סיכוי של 0.00001 אחוז שזה יקרה, ראה הוזהרת.

אהה אבל קח את זה בחפיף
    חחחח וואלה אחי אהבתי את ההתחכמות אבל אל תדאג אין לי מצפון על זה
    אבל דבר איתי תכלס, אתה תזכור אותי שאתה תצא בחוץ?
    אתה תבוא לבית ואתה תשכח אותי ואני יודע את זה כי אנחנו לא מכירים אחד את השני
    אבל לקחתי את זה כנקודת מחשבה לפעם הבאה..
    תודה לך

משתמש מתחיל האוואטר של PickUpMaster
    שם פרטי
    HighMood
    לייקים
    1
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שחושב לא עושה ומי שעושה לא חושב

ואגב, לומר "ילד בפורום שאתה בקושי מכיר" מוריד את הערך החברתי-הישרדותי של ה"ילד" הזה, אל תתפלא אם הוא יבוא אליך בלילה עם מקל בייסבול ויחשוב שאתה כדור ירוק שיש לחבוט בו, מבחנה הסתברותית, ישנו סיכוי של 0.00001 אחוז שזה יקרה, ראה הוזהרת.

אהה אבל קח את זה בחפיף
    חחח צודק הוא העליב אותי (סתאאם) עכשיו אני מברר איפה הוא גר ובא אליו אני מקווה שהוא משאיר את המפתח מתחת לשטיח אין לי כוח לטפס עכשיו כמה קומות בלילה..
    נערך לאחרונה על ידי PickUpMaster; 20-03-2011 בשעה 01:27.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יוני
    לייקים
    14
    נקודות
    49
    משפט מחץ
    מוחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    עד עכשיו אני בתהליכים לשקם את זה.

כלומר, אני כבר ממש לא מה שהייתי בחטיבה ואפשר להגיד די ההפך מזה אבל אני מרגיש שאני עדיין לא מה שהייתי ביסודי, משו חסר לי.
    מצטרף איתכם לחבורת הזיינים היסודיים חחחח
    לדעתי מה שחסר,מה שהיה לנו ביסודי,או בעצם לא היה זה שכל..שמנו זין כל כך גדול,לא חשבנו מה נגיד..תנסו להיזכר כמה קיללתם..אמרתי דברים בלי לחשוב,אמרתי דברים שאני לא יודע מה הם למורים ובלה בלה בלה
    ככה גם עם כל הבנות,היינו פשוט יותר בטוחים בעצמנו,בהרבה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

תמיד מגיע בחור כמוך שהולך לו בלי לדעת תמושגים האלה ובלי לדעת מזה פיקאפ, כמו לרוב הגברים. ותמיד מגיע מישו מאלה שיודעים הכל ולא הולך להם כלום.

אבל, אףאחד לא צודק מהצדדים. הולך טיבעי? מעולה. לא הולך לך טיבעי אבל הולך מצויין עם כל הידע של הפיקאפ? מעולה.

2 דברים שונים. זה ניראה כילו זה תחום אנושי חברתי של 2 חברות שמנסות לפרסם תחברה שלהם בצורה יותר טובה. אפילו שכל חברה מתרכזת בדברים אחרים.

העיקר שכאן הולך וכאן הולך. וזהו. לא אכפת לי אם הולך לך טיבעי ואם אתה מצליח עם בנות בצורה טיבעית. כנ''ל אניכול להביא לך מישו בכיר בכל הידע הרובוטי שמשיג כל מי שהוא רק מבקש.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

לי דווקא זה כן משנה.
    מאז צץ התחום של "מדעי הפיתוי" הטבעיים נפגעים מזה.
    ישנם המון גברים מתוסכלים שלומדים את התחום ממש כמדע ויכולים לגרום לאישה נשואה + 3 לבגוד בבעלה או לזרוק אותו, אבל תודה לאל זה עוד נדיר בארצנו.

מצד שני, כל אותם טבעיים שחוגגים על חשבונם שלא הביישנים שתכלס להם הכי מגיעה כוסית שתקום איתם בכל בוקר, זה גם מעצבן ומרגיז.
    לא הבנתי מה בדיוק הפואנטה שלך לתגובה שאני כתבתי. כיצד הטבעיים ניפגעים מכך? הגברים שלומדים את התחום כמדע מדויק ויכולים לגרום לאישה נשואה+3 לבגוד בבעלה ולזרוק אותו. זה מ-2 סיבות. או הבעל לא מספיק טוב, או האישה לא מספיק "אישה נשואה" והיא סתם כלבה.

מצד שני טבעיים חוגגים על חשבונם של ביישנים? אתה שומע תצמך? איך אתה רוצה שהחיים יראו, שהם יהיו גן עדן שמספק את כולם? ובחינה לוגית זה פרדוקס בפני עצמו וזה לא יכול להתקיים אלה אם לא יהיו חיי אנוש. למה שמישו ביישן יקום עם כוסית כל בוקר? איזו סיבה בעולם שזה יקרה?

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

כי המישהו הביישן היה משקיע בה, באמת אוהב אותה ולא זורק אותה לאחר שהשמוליק שלו כבר לא היה מזדקף ממנה.
    וכן, אני מסכים איתך לגבי זה, העולם לא הוגן, הוא הישרדותי (למרות שביסודו הוא טוב אבל זה עמוק יותר).

לגבי כל אותם אלה שלומדים את הפיקאפ כמדע מדויק ועלולים לפגוע באחרים.. אתה באמת רוצה לענג את אישתך בכל יום, להשקיע בה, כל הזמן ללא הפסקה לנסות ולהיות "הבעל המושך שמגיע לו בחורה איכותית" רק בשביל שחלילה יום אחד היא לא תפגוש אומן פיתוי ותבגוד בך? אתה שומע את עצמך? אתה באמת מצפה מאיתנו, הבעלים, להוכיח את עצמנו נונ-סטופ ולהוכיח שאנחנו "גברים" רק בשביל שהבחורות לא יבגדו בנו? פשוט בושה!

ואישה בוגדת היא לא בהכרח כלבה, לפחות לא בימינו.
    כמו שאתה נמשך לבחורה ערומה עם ציצים ואם תראה אחת כזאת השמוליק יעמוד לך, חברה שלך לא תוכל להאשים אותך שאתה "כלב" מכיוון שזהו צורך טבעי שאלוהים דחף לתוך גופנו. זה פועל בדיוק הפוך, אם בחורה תבגוד בך עם אומן פיתוי זה לא בגלל שהיא כבר לא אוהבת אותך, היא מתה עליך! פשוט האומן פיתוי למד לשלוט לה על היצרים העמוקים ביותר ועל האינסטינקטים שלה ובפני זה גם הבחורה חסודה והנאמנה ביותר לא תוכל להיות חסינה
    (אגב, אם הפמיניסטיות היו מספיק חכמות, הן היו בודקות את הפאן הזה של התחום והיו יכולים להפוך אותו ללא חוקי בנקל!).
    אוקי לא הבנתה תשאלה שלי. ואמרתה פה דברים די הזויים. איזו סיבה בעולם יש למישהי יפה להיות עם ביישן? רוב הגברים הם חסרי ביטחון ומבפנים הם ביישנים. רוב הגברים מפנקים תאישה קצת יותר מידי ובגלל זה האישה זורקת אותם בסופו שלדבר כי היא לא צריכה כלב. כלב מ-2 המובנים... אתה חושב שבנות לא זורקות גברים שמראים כלפיהם זילזול אחרי שהשמוליק שלהם לא מזדקף להם מימנה? למה גברים שיש להם חיים והם לא צריכים לירדוף אחרי כל אחת בשביל להשיג מישהי הם כולם כלבים? כל אלה שמחזיקים מערכת יחסים ארוכה הם כלבים? כפי שציינתי, כלב מ-2 המובנים. תהיה כלב טוב והאישה תיזרוק אותך, תהיה כלב רע התוצאה תהיה זהה. ותגדיר את מה שאמרתה במין נוסח של "כך צריך להיות" שהביישנים מיתעוררים עם מישהי כוסית. כנ''ל; למה? נניח שהיינו חיים במציאות הזו, נקרא לה X (אפילו שמבחינת הגיון זה אבסורד אבל זה קורה מידי פעם), מישו שהיום נחשב טיבעי ומצליח במציאות שלנו, במציאות X היה נחשב אפס, וכנ''ל שם מישו כמוך היה מגיע ואומר למה שכל הביישנים מקבלים תבנות (וואו, אפילו שמדובר על מציאות היפוטטית, זה נישמע לי הזוי).

>מקווה שניסחתי תצמי מובן, אם לא- קרא שוב.

ועכשיו לנושא הבא עליו דיברנו. וגם כאן, זה ניראה מחורטט מידי. מזה עוד פעם גבר שמנסה להיות גבר כדי שהאישה לא תיבגוד בו? זה גבר זה? גבר צריך להגיע למצב הזה כדי לימצוא איזו אישה שהוא רוצה. לא לנסות לעשות רושם של כזה. זה כמו האנשים האלה שכל הזמן מנסים לעשות רושם- וזה הרושם שהם יוצרים והם פשוט מעוררי רחמים. אם אתה מפנק כלכך את אישתך רק כדי שהיא לא תיבגוד בך, מכאן שאתה לא אוהב תמצב הזה. ומה לעשות, תצטרך להיפרד מימנה. "ליזרוק" אותה כביכול מ-"סיבות אישיות", רק בגלל שוואלה אתה קולט שאתם ביחד בגלל הצביעות הזו שיש לך אליה והיא מאוהבת במערכת היחסים הצבועה ביניכם. ותאכלס כשאתה האמיתי - ואין לך כוח כלהזמן להתעסק רק בא- היא נעלבת ויש לך תחושה שהיא יכולה אףליבגוד. כפי שציינתי במקרים כאלה- זרוק ותימצא מישהי שיהיה לך טוב איתה, אתה לא לוקח אתזה עם מישהי מעבר לסטוץ אם לא טוב לך איתה ואתה לא שלם עם עצמך כשאתה ללידה.

ואגב, ההבחנה בין זה שעומד לך הזין ממישהי אחרת כשיש לך חברה לזה שמישהי בוגדת בך, מזה השוביניזם המוגזם הזה? אכן יש הבדל בין גברים לנשים, אבל במובנים האלה? ג'יזס... אם כבר זה כמו להגיד לבין זה שחברה שלך אומרת איזה יפה הבחור שהרגע נכנס לבר כשהיא עם חברות שלך. אתה לא בהכרח אמור לדעת אתזה, אבל זה טיבעי. כנל היא לא בהכרח אמורה לדעת אתזה שעומד לך ממישהי- כי זה טיבעי וזה קורה. אבל מ-עומד לך הזין לזה שהיא בוגדת בך כי בסה''כ מישו "שלט" באינסטיקטים הטיבעיים שלה ואיכשהו "גרם" לה ליבגוד בך וזאת לא אשמתה....... נו באמת, פימיניזם במיטבו. אם היא בוגדת בך זה או כי היא כלבה ושרמוטה, או... כי מה לעשות- אתה והיא לא מתאימים, ואתה במיוחד לא מתאים לה, כפי שציינתה לפני זה, אם אתה עושה הכל בשבילה רק בשביל שלא תיבגוד בך- אתה אמור להיפרד מימנה וזה באחריותך לעתיד שלך. אתה אמור ליראות זאת מבחינה אסטרטגית כגבר, מתי זה סטוץ ומתי זה יותר מיזה.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין גבולות יש מיכשולים;]

אתה צודק, גבר שמנסה להוכיח את עצמו כגבר הוא לא גבר ולא מגיע לך בחורות.
    אגב, אם אתה לא אלוהים אתה גם מעורר רחמים, למה שתהיה לך מישהי אם אתה לא אלוהים?
    גבר, עכשיו ברצינות, רובנו לא מושלמים.. רובנו לא באמת "גברים" אלא כאלה השמים מסיכות, זה אומר שלא מגיע לנו בחורות? שטות!

כרגיל, כמו רוב הפורום הזה גם אתה לקחת את התירגום המילולי בלבד במקום להתייחס לרעיון הכללי.
    כשעומד לך בגלל מישהי אחרת אתה לא בוגד בחברה שלך וזה בסדר גמור! כשאתה מפנטז על מישהי אחרת אתה לא באמת בוגד בחברה שלך וגם זה בסדר גמור (תהיה בטוח שהחברה שלך גם מפנטזת על השכן), כשאתה מדבר עם בחורה אחרת זאת לא בגידה, כשאתה מפלרטט עם בחורה אחרת גם זאת לא בגידה, כשאתה מתיישב לעשן איתה גם זאת לא בגירה, כשאתה מעלה אותה הביתה כי היא צריכה לבדוק משהו במחשב והיא גרה רחוק, גם זאת לא בגידה, כשאתה עושה אותה... נו טוב אפשר עוד להתווכח על זה.
    אגב, בתורה אומרים שאם אתה רק חושב על פשע, אתה פושע! לא ידוע אם זה נכון, לגבי בגידות לדעתי זה תופס יותר!

מצד שני, גם חברה שלך לא בוגדת בך אם היא אומרת למישהו שהוא חתיך, לגיטימי.. גם כשהיא מעבירה את הזמן עם מישהי בעבודה זה לגיטימי (מסכנה, כאילו שאתה לא משתעמם בעבודה ורוצה רק לחזור הביתה כבר), כשהיא נתקעה בלי אוטו ואחד הבחורים מהעובדה שלה מוכנים להחזיר אותה הביתה, גם זאת לא בגידה!!! זוהי עזרה הדדית בין אנשים, דבר מאוד יפה.. אה, גם העזרה ההדדית שיניהם כשהוא יעלה אליה הביתה וילמד אותה כמה משחקים במיטה, גם זוהי עזרה הדדית ויפה בין אנשים, ממש לא בגידה!

בקיצור, אתה חושב שעולם יפה מידי, גם אתה תצא מהסרט בסוף.
    כניראה שבכל זאת לא ניסחתי תצמי ברור אחרי כל החפירה שלי. כל הגברים מנסים להוכיח תצמם פה ושם. אבל אם הקשר של עם האישה שלך, בנוי רק על מסיכה אחת גדולה, שבא אתה עצמך האמיתי מת והיא מאוהבת בגבר המזוייף שבך שבנה תדמית מזוייפת ואגו נפוח אבל מהפנים הוא חסר ביטחון והוא כל שניה פוחד שהיא תיבגוד בו, אתה במצב איום ונורא ואתה צריך ליזרוק אותה ולא לקדם אתזה ליותר מסטוץ או שתיצטער עלזה בעתיד. ואגב... כן, אתה גבר חלש אם כל שניה אתה פוחד שהיא תיבגוד בגלל שהיא מעבירה זמן עם ידידים שאתה יודע בוודאות שהם מחזרים אחריה, אתה אמור להיות גבר., מין הסתם שאם היא מגזימה עםזה אתה צריך להחזיר לה ליראות עוד בנות ואם היא לא מגיבה ואתה מרגיש שמשו לא בסדר בקשר הזה, אז תיפרד. אבל עדיין פה ושם מותר לה ליראות בנים. הגבר שהיא תאהב, אותו הגבר שלאחר כל הפעמים שהיא רואה גברים ביום שמחזרים אחריה, אתה הגבר היחיד שהשיג אותה והיא שלך והיא נאמנה לא משנה מה ותיתן כעפה למי שרק ינסה לקדם איתה עניינים. זאת אישה שאוהבת אותך, כך היא תיתנהג, אתה תדע שזאת היא כשתרגיש שוואלה אתה שלם עם עצמך לידה והנאמנות ביניכם היא בשמיים.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ

החיים יפים

משתמש מתקדם האוואטר של Mario.
    לייקים
    190
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    אין דבר העומד בפני הרצון, חוץ מרצון של מישהו אחר...)

הבעיה היא לא במושגים, הבעיה היא בתפיסה של האחרים לגבי המושגים - לי זה דווקא ממש לא מפריע להשתמש במושגים, ולא מעכב לי את המשחק, שוב הכל תלוי בגישה שלך לדבר, מושג בא כדי להקל עליך להבין תפואנטה אבל אם אתה לא יכל להסתדר איתו (וככה זה הרוב - המושגים רק מזיקים להם) אז פשוט שחק רגיל.
    נערך לאחרונה על ידי Mario.; 20-03-2011 בשעה 23:13.

MARIO - אומנות הפיתוי ושאר זיוני מוח בע''מ.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:18.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,681 | הודעות: 8,150,263 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect