
נכתב במקור על ידי
XsonicX
לא תמיד, תצטרך לפתח מן חוש כלשהו שיגרום לך לפתוח עקיף בזמנים המתאימים וישיר כשזה יהיה נכון לעשות זאת.
אני יכול לומר לך שלי באופן אישי הישיר עובד בהרבה יותר טוב.
שמתי לב שגם בפתיח עקיף, צריך להיות ישיר במובן כלשהו.
ראיתי המון גברים שניגשים עם השאלות האופייניות והמזהות של אומני הפיתוי "איפה זה X" "צריך דעה נשית" "איך להתחיל עם ההיא שם..?" וכו'.
רובם פתחו עם הפתיחים הללו בצורה כזאת ששידרה "יאלה נו בוא נפתח ונגמור עם זה", כאילו שהפתיח היה איזו מטלה צבאית כלשהי שיש להיפטר ממנה הכי מהר שאפשר. כשאתה ניגש בהרגשה הזאת, נראה לך שיצא לך מזה משהו?
כיצד הישירות משחקת כאן תפקיד אתה שואל? פשוט מאוד, אם אתה היית בחורה, על מה היית רוצה שיפתחו איתך בשיחה??
אצלי אלה הדברים שמעניינים אותי:
נשים וגברים.
ביטחון עצמי.
התפתחות אישית.
אהבה.
מין.
חברים (במלוא מובן המילה).
פחדים.
פסיכולוגיה.
אז אם אלה הנושאים שמעניינים אותי, למה לא לפתוח איתם?
ככה אני לא אתייחס לפתיחים שלי כאל מטלה מיותרת ואתחיל ליהנות מהם, ללמוד מהם ולהפיק תועלת. הרי הם מאוד מעניינים אותי אישית ואם הם מעניינים אותי כנראה שאתייחס לאותה פנייה שלי לבחורה כאל משהו מאוד מאוד מעניין שאני יכול להפיק ממנו הרבה ולא כעוד איזו מטלה לסמן עליה V, ללכת הביתה ולזיין תשכל עם "דיווח שטח איכותי".
אם מה שמעניין אותך זה כדורגל זאת תהיה בעיה לפתוח בחורה על נושא שאת רוב הנשים לא מעניין, מה עושים? פשוט מאוד, לומדים לערבב בין נושאים "באנליים" בעיני הבחורות כמו כדורגל לנושאים שהבנות בדרך כלל אוהבות, הנה דוגמה:
"היי, תהיי כנה, זה נכון שלשחקני כדורגל הולך יותר עם נשים?" ולאחר שהיא עונה שאל מדוע או למה ופתח על זה שיחה המתובלת בכדורגל (מה שאתה אוהב) ויחסים (מה שהיא אוהבת).
"אני מתערב עם ידידה שאני אמצא כאן בחורה שאוהבת כדורגל, עד כמה יש לי סיכוי? אני פשוט עושה הכנה לפני שהיא באה..".
וכו'.