קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-08-2008, 07:27
  2. [תמונות + סרטון] סתם כמה דברים נחמדים
    על ידי mеidan בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 17:16
  3. סתם כמה דברים שגאוני גרפיקה ממוחשבת עושים בזמנם הפנוי.
    על ידי Forgiven בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 23-11-2005, 23:19
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3

סתם כמה דברים שנזכרתי בהם ורציתי לפרסם ( סיפורים מצחיקים שקשורים לפיק אפ)

ברירת מחדל סתם כמה דברים שנזכרתי בהם ורציתי לפרסם ( סיפורים מצחיקים שקשורים לפיק אפ)

קודם כל להתחלה יש לי חבר שגם מבין בתחום הפיקאפ והוא התחיל עם משהי 9 וחצי בשורה הזאת: " את נראית כמו פועלת בניין"
    כן ... הם היו חברים 3 חודשים
    קיצר, אני רוצה לספר פה איזה סיפור קטן, שאני לא זוכר ממנו הרבה על האקסית שלי
    טוב, אז הייתי חדש בבית ספר השנה, כמה אנשים שדי התחברתי איתם הזמינו אותי למסיבה, והנה שם אני רואה משהי חמודה רצח 8.5, אומר לכולם שלום, לוחץ לכולם ידיים ומנשק בלחי את כל הבנות חוץ ממנה, מסתכל לה בעיניים ממשיך ללכת..
    חוזר אלייה ואומר, וואי, פספסתי אותך, את כזאת קטנה (כן אני גבוה והיא גמדה מתוקונת כזאת) היא חייכה חיוך ביישני ונישקתי אותה בלחי
    אחר כך ישבתי עם חברים על נרגילה וכל הזמן שלא דיברתי איתם הסתכלתי לה בעיניים, היא ישבה לבד ליד השולחן שם והזמנתי אותה להצטרף, אמרתי לה: " בואי שבי איתנו, אנשים גבוהים הם לאו דווקא רעים" ואז בקול מצחיק: " אני לא נושך"
    חייכה שוב ושמעתי צחקוק קטן והתקרבה, אחר כך כולם נכנסו ואנחנו נשארנו בחוץ, אני הסתכלתי לה בעיניים במשך איזה חצי דקה בלי הפסקה
    היא הסתכלה למטה וכל כמה שניות הסיטה מבט אליי וקלטה שאני עדיין מסתכל עלייה, ובפעם האחרונה שהיא הסתכלה הבאתי מבט חמוד/דפוק בטעם הטוב והיא התחילה ממש לצחוק ( שברתי אותה, יאי ! )
    אמרתי לה:" מה ? חשבתי שאמא סירקה אותי יפה היום, אל תצחקי על התספורת של אמא !"
    היא: אמא סיפרה אותך טוב
    אני: היא אומרת שאני מקסים, אמא שלך גם אומרת לך ?
    היא: צוחקת ומספרת בדיחה ממש גרועה שקשורה איכשהוא לנושא ואני לא זוכר מה היא ..
    אני: צוחק בטירוף, במשך כמה שניות, מפסיק לשנייה, נושם ואומר לא מצחיק
    היא: בדיחות זה לא הצד הטוב שלי (מחייכת)
    אני: ולסרק אותך זה לא הצד הטוב של אמא שלך
    היא: צוחקת עכשיו הרבה וממשיכה לדבר על איזה משהו ..
    אחר כך היה איזה שיחה על נרגילה (סתם זרקתי נושא, במקרה היא גם מעשנת, אבל אמרתי לה שזה פיכסי לבנות ) ואז קראו לנו לראות סרט, ראינו תסרט ומדי פעם זרקתי הערה מצחיקה על איזה סיטואציה והצחקתי את החבר'לך)
    יום אחרי זה כבר אמרו לי שהיא דלוקה עליי וכבר ידעתי מה לעשות, בבית ספר (מצטער חברה לא היה לי מקום אחר, גרים רחוק אחד מהשני)
    אני לקחתי אותה לאיזה כיתה ריקה והשיחה הייתה יבשה, היא לא זרמה, אמרה תשובות של כן, טוב, לא, אני כוסית.. וכאלה
    אחר כך הלכנו לאיזה כמה ספסלים עם עוד חברים ושם היה שיחה בין כולם והשיחה זרמה גם בינינו, הם הלכו לשתות ונשארנו לבד וכבר המשכתי את השוונג, סיפרתי כמה בדיחות מצחיקות והשיחה זרמה מצויין.
    (עכשיו קטע מצחיק שקשור להבדלי גובה)
    היה צלצול לסוף הלימודים, היא עלתה על הספסל שישבנו עליו ואני עמדתי על הרצפה (היינו אותו גובה ככה XDD) באה כביכול להגיד לי שלום וראיתי איך היא מביטה בשפתיים שלי, פשוט במקום נשיקה על הלחי הדבקתי לה צרפתית כזאת (הייתה ממש גרועה, לא זרמה ממש וגם אני לא הייתי משהו לפי דעתי) בכל מקרה היא הייתה חברה שלי שבוע וחצי אולי שבועיים ורק התנשקנו וכאלה, לא היה משהו מיוחד, נפרדנו בגלל חוסר קשר במערכת יחסים (אה כן ? הלשון שלי לא נקשרת אלייך טוב ? כלבה.)
    וזהו
    תגובות ?

2. קישורים ממומנים

השאלה האמיתית היא למה אתה כותב את זה ב-4:45 בבוקר....

ציטוט נכתב במקור על ידי 5656581 צפיה בהודעה
    השאלה האמיתית היא למה אתה כותב את זה ב-4:45 בבוקר....
    אממ..
    למה לא ?
    ישבתי עם חברים לעשות על האש, חזרתי בשעה הזאת ושעמם לי עדיין, אז החלטתי לכתוב
    מה השאלה הדבילית הזאת ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect