כמו הכותרת אבל בלי אתרי בוקס כי בישביל 2 דולר מישכנים צריך לחכות כמעט חודשים אז יש דרך יותר מהיר ? כמו 2 דולר בשבוע או משהו כזה ?
כמו הכותרת אבל בלי אתרי בוקס כי בישביל 2 דולר מישכנים צריך לחכות כמעט חודשים אז יש דרך יותר מהיר ? כמו 2 דולר בשבוע או משהו כזה ?
|
|
אם יש לך אינטרנט מהיר אתה יכול להרוייח הרבה עם האתר הזה: http://uploading.com/
שלחתי לך הודעה בקיר :] ..
בבאקסים אתה יכול לקנות מופנים להרויח הרבה
בבאקסים המעפנים האלה אני מרוויח 2 דולר בחודשיים וזה ממש מיאש יש דרכים יותר מהירות?
אני בכלל לא מצליח להשיג מופנים זה הבעיה שלי
אין אתרים אחרים?
אני צריך כולה 5 דולר נגיד בשבועיים....
סליחה על הדאבל לא שמתי לב בבקשה אל תנעלו
נערך לאחרונה על ידי HAVNER; 21-03-2011 בשעה 20:37.
אני לא מבין כאילו מה הבעיה בלפתוח אתר ולשים בו פרסומות, אני לדוגמא מהאתר שלי מרוויח בין 14 ל 19 דולר ביום, מה 2 דולר בשבוע?
את זה אני יכול ביום מלשאול אנשים בפיצוציות אם יש להם שקל..
למי שרוצה לראות אתר לדוגמא תכנסו לאתר שבחתימה שלי ותלחצו על הפרסומת שם הייה מדריך בצד להרוויח כסף מהפירסומת, לא לדאוג אני לא מרוויח שקל כל עוד אתם לא נרשמים.
נערך לאחרונה על ידי Musicnews; 21-03-2011 בשעה 23:27.
תעמוד בתחנת דלק ותשאל כל מי שבא לתדלק
יש'ך שקל ??וכך תעשה 50$ בשבוע
(מניסיון)
נכון האתר היחיד שאני יודע זה מטיפו חחח
נו ולא עניתן לי על השאלה מאיפה אני יכול או איפה אני יכול לפרסם את ההורדות שלי נגיד פירסמתי פה איזה לינק אם הורדה של משחק והורידו בקושי 3 אנשים איך אני יכול להגיע לאלף בישביל להרוויח משהו?
באקסים... כרגע אני לא יכול למצוא לך, אבל תחפש באינטרנט באקס טוב...
בקלות בשבוע אתה יכול לעשות 1-5 דולר .. תלוי כמה תחפש
אני הייתי בדיוק כמו שניכם, לא ידעתי ואמרתי לעצמי שאין לי סיכוי להרוויח כסף מאתרים.
ועבר משהו כמו שבועיים-שלוש מאז ועכשיו אני כבר בתוך תכנות HTML אחסונים דומיינים , מערכות.
וזה ממש קל, זה לא קשה כמו שחושבים. ורק בהתחלה צריך לשבת על מציאת שרת ואישורו, מציאת דומיין וכל זה,
ואז להתחיל להתעסק בהתקנת האתר הHTML לתוך השרת וכל מיני ואז אתה חופשי לעסוק רק בתוכן ועיצוב האתר.
נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 23-03-2011 בשעה 01:22.