קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדש [משו אני לא יודע איך קוראים לזה חח]
    על ידי Nestle בפורום גרפיקה ועיצוב אתרים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 28-08-2007, 09:53
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 08-02-2006, 20:11
  3. תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 22-12-2005, 22:26
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 13 מתוך 13

אני ופיקאפ [ אין לי כותרת לזה בדיוק .. ] - חפירה D;

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל אני ופיקאפ [ אין לי כותרת לזה בדיוק .. ] - חפירה D;

שלום לכם ילדים וילדות , אני יובל המבולבל . סתם , אני לא יובל , אבל אני באמת קצת מבולבל .

בואו נתחיל בחפירה..
    אני בן 16וחצי , נראה אחלה [ אם לדרג את עצמי בכנות , 7.5 או 8 מתוך 10 .. ] , יש לי ביטחון עצמי .
    אני לומד בכיתת 'מופת' - סוג של מחוננים ..

יש לי 2 חבורות - 1)החבר'ה בכיתה . דיי חננות , לא אוהבים לצאת , לא אוהבים מסיבות , ביישנים , 'חנונים' , לא בראש של להכיר בנות מעבר לידידות בכיתה , לא אוהבים להנות , הולכים בדרך החוקים יותר מידי - הכוונה היא שהם לא אוהבים להנות בקיצר .
    אני הדומיננטי בחבורה הזאת , כי יש לי יותר ניסיון עם בנות , ואני נראה קצת יותר טוב , ועם ביטחון יותר משלהם . חשוב לציין שאין בנות בקבוע כשיוצאים , אלא רק בנות מהכיתה פעם ב..כשבאים למישהו הביתה .. הבנים בחבורה [החברים שלי בעצם ] , לא מעונינים בפיקאפ , והצעתי להם יותר מפעם אחת .
    [כל יציאה שלנו -מתבצעת לעיתים רחוקות , פעם בחודש אולי בימי שישי- , זה ישיבה של אני ועוד 2 ~ 3 חברים , לפיצה , והביתה ]

2) חבר'ה מביצפר אחר בעיר,גרים בצד השני של העיר הקטנה והעלובה שלי . נחשבים ליותר מאגניבים , יותר בראש להנות , יותר באופי שלי , סאטלנים כאלה , אוהבים מסיבות , ולהכיר בנות , יענו ראש טוב . אני לא האלפא שם , אני לא הדומיננטי - אבל אני מנסה ליהיות, אלא החבר הכי טוב שלי הוא האלפא של החבורה הזאת. יש בנות בחבורה והכל זורם יופי .
    הקטע המפריע לי הוא שאני לא ה'קובע' , כי בתאכלס - הקשר שלי עם שאר החבורה התחיל בזכות החבר הכי טוב שלי (האלפא) , אז החיבור שלי ושלהם הוא כעקרון דרכו . ( דוגמא - בפורים רציתי לארגן נסיעה למועדון , והכל התנהל דרכו , הצעתי לחברים לנסוע , ואמרו שהם ידברו איתו , ויחליטו מה עושים..-בסוף לא נסענו X

לסיכום:
    עם חבורה מספר 1 כמו שאמרנו , הם כעקרון חברים לביצפר , ולמרות שהם חברים ממש טובים שלי , הם לא רוצים לצאת למסיבות ולהנות וכד' . וחבורה מספר 2 הם בעצם החברים שלי שאני יוצא למסיבות , להנות וכד' .

המצב מטריף אותי , אבל אין מה לעשות !

~
    אז ככה , אין לי חברים אחרים , למרות שאם כולם בשיכבה שלי אני בסדר , אומר שלום לכולם , בנים מקובלים , בנות מקובלות ויפות , והכל טוב - אבל זה בגדר שלום שלום , מה נישמע , וזהו .. ככה שזה לא חברים שאני יכול לצאת איתם , לצערי X:
    חוצמיזה , כל 'החבורות' בשיכבה דיי סגורות S:

~

הבנות שאני מכיר הם רק דרך החבורה השניה שלי , ועליהם אני בעצם מבצע מה שאני לומד פה .
    אף פעם לא באמת יצאתי לשטח כדי לנסות את מזלי [ יש רק חבר אחד שמתעניין בפיקאפ , אבל יש לו חברה .. כל השאר לא רוצים , למרות שהצעתי , וחשפתי בפניהם את הנושא ] .
    כשאני מבודד את הבנות שאני מכיר (דרך החבורה השנייה כמובן ) , אני בדרך כלל נתקע , כי אני לא מוצא משהו שיחזיק שיחה - וישר עובר לרוטינות , שפעם אחר פעם מצילות אותי , אבל זה מרגיש לי מזויף , ואני בדרך כלל לא מצליח לסגור משהו .
    הקטע שמציק לי , שזורם לי רק עם בנות בדירוג 7 או פחות , כי הבנות היותר יפות , הם רק בתחום הידידות, או שהם לא מפגרות כדי לאכול את כל הרוטינות . [ = זה גורם לי לפחד בכלל לנסות להתחיל להרשים בנות יפות שאני מכיר , למרות שאני מדבר בפייסבוק בצ'ט עם כמה ידידות יפות בהחלט , שלא היו מתנגדות ליהיות איתי , אין לי אומץ לקבוע איתן מחוץ למחשב , כי אני ישר חושב שלא יהיה לי על מה לדבר , כי אנחנו מדברים בפייסבוק המון ! ]

~

בנוסף לבעיות עם בנות, וחברים , כמו שקראתם למעלה , החיים שלי תאכלס ? הם דיי משעממים .
    חוץ מכמה חוויות בקיץ האחרון שהיו לי [ אילת , קולה וילאג וכדומה ] , ותנועת אחריי (משהו לצבא ) - אני לא עושה הרבה .
    *אירועים בחיים יוצרים גם נושאי שיחה , וזה חסר לי ! *
    החיים שלי לא מסעירים כמו שרציתי שהם יהיו , ואין לי על מה לדבר , וחוץ מיזה סתם משעמם לי בחיים , אפילו לא בשביל נושאי שיחה עם בנות .

~

טוב , אז כאן ניגמר סיפור חיי -בקצרה- , מקווה שתוכלו לתת לי טיפים להמשך החיים , להמשך הדרך , ולטיפול בבעיות שלי ! X:
    תודה רבה לכל מי שיקרא/יגיב.

2. קישורים ממומנים

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 11:17.

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

אין כותרת , אין כינוי... קצת יצירתיות בנאדם
    אממ אז ככה , קודם כל תדע שכולם פה באותה סירה. לכולם יש/הייתה את הבעיה שלך , או דומה לה.

כמה נקודות שבחרתי להתייחס אליהן:

1. אתה מדבר יותר מדי במושגים - אל תתן לתחום הזה לסחוף לך את המוח.
    תמיד תזכור מאין באת ולאן אתה הולך (המשפט הזה באמת מתחבר פה טוב). לא רק לך. להרבה אנשים כאן.
    אנשים שוכחים מאיפה הם באו. נכנסים לעולם הזה של מושגים וניתוח של כל פסיק ונהיים ממש רובוטים. מכונות פיקאפ.

2. אורח חיים - יפה ששמת לב לזה , זאת באמת נקודה חשובה.
    החיים שלי לא מסעירים כמו שרציתי שהם יהיו , ואין לי על מה לדבר , וחוץ מיזה סתם משעמם לי בחיים , אפילו לא בשביל נושאי שיחה עם בנות .
    תחיה כל יום כאילו אין מחר !
    החיים בנויים על עקרון אחד פשוט. להעז !
    אם חשבת על משהו , עשה אותו. בלי לחשוב פעמיים. תעשה שטויות , תתפרע , שבור חוקים , שבור סטיגמות.
    תצחק ותסתלבט , נצל כל דקה בחיים שלך !

נושאי שיחה באים כמו מים כשהחיים שלך מעניינים.
    כל דבר קטן יכול להפוך אותם למעניינים יותר.
    אם זה לשגע את השומרת בכניסה לקניון , או את המוכרת בקיוסק.
    אם זה לצאת לרחוב וסתם ככה להתחיל לרקוד
    שינוי באורח-חיים מתחיל בדברים הקטנים ביותר !
    מתחיל בגישה !
    מתחיל בזה שתיזום ותוציא את חברים שלך מהבית. תתחיל לצאת עם החבר'ה הטובים , אלו שזורמים.
    דמיין איך תרצה לראות את חייך - ותתחיל לחיות בדיוק לפי אותם ערכים וכללים שדמיינת. החיים שלך ישתנו ויהיו כמו שדמיינת , אם תתמיד.

זה נושא שבאמת אפשר להרחיב עליו לא מעט. אפילו כתבתי עליו מאמר (קרא "מאמר מסכם" בפורום מאמרי פיקאפ בנעוץ)

3. נצל הזדמנויות - לא באמת צריך "לצאת החוצה" בשביל להתחיל עם נשים.
    לצאת החוצה זה יותר לצאת מהמחשבות המגבילות והשטויות שחוסמות ממך לנצל את ההזדמנויות הקטנות בחיים !
    אף פעם לא באמת יצאתי לשטח כדי לנסות את מזלי
    א. אין מזל ! יש החלטה לעשות משהו וביצוע של ההחלטה !
    אתה אומר שאתה דומיננטי. תהיה דומיננטי גם בינך לבין עצמך. רצית משהו? תשיג אותו !
    ב. לא צריך לצאת.
    תסתכל סביבך. אתה מוקף בנות יפות. נצל את זה ביומ-יום בבית ספר , בעבודה , בקניון , ברחוב , בכל סביבה !
    כמה שתתנסה יותר ככה תהיה טוב יותר.

4. קרא , אבל הכל בגבול הטעם הטוב - לקרוא הרבה זה לא תמיד דבר טוב.
    תקרא ותבין , אבל יותר חשוב שתתנסה ותשכיל !

ו...אם צריך עוד משהו , אל תתבייש לפנות !
    הייתי פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    זרוק את החננות, אתה לא צריך שמה אף אחד.

תמשיך לצאת עם החבורה השניה הם נשמעים הרבה יותר נורמלים, אבל אל תיתקע שם. מזה אומר? תרחיב מעגל חברתי, אתה יוצא למסיבות איתם ומתחבר לעוד אנשים שם שלא קשורים לחבורה הזאת..

ותעבוד על הבטחון העצמי שלך. אתה יכול לטעון שיש לך בטחון עצמי עד מחר אבל כשאתה לא מצליח להחזיק שיחה עם מישי זה אומר עליך הרבה מאוד דברים.
    ותפסיק לנסות להרשים. רק מזה הבנתי שאתה חסר בטחון.

אתה לא צריך יותר מזה.
    תודה רבה !

ציטוט נכתב במקור על ידי dins8 צפיה בהודעה
    אין כותרת , אין כינוי... קצת יצירתיות בנאדם
    אממ אז ככה , קודם כל תדע שכולם פה באותה סירה. לכולם יש/הייתה את הבעיה שלך , או דומה לה.

כמה נקודות שבחרתי להתייחס אליהן:

1. אתה מדבר יותר מדי במושגים - אל תתן לתחום הזה לסחוף לך את המוח.
    תמיד תזכור מאין באת ולאן אתה הולך (המשפט הזה באמת מתחבר פה טוב). לא רק לך. להרבה אנשים כאן.
    אנשים שוכחים מאיפה הם באו. נכנסים לעולם הזה של מושגים וניתוח של כל פסיק ונהיים ממש רובוטים. מכונות פיקאפ.

2. אורח חיים - יפה ששמת לב לזה , זאת באמת נקודה חשובה.

תחיה כל יום כאילו אין מחר !
    החיים בנויים על עקרון אחד פשוט. להעז !
    אם חשבת על משהו , עשה אותו. בלי לחשוב פעמיים. תעשה שטויות , תתפרע , שבור חוקים , שבור סטיגמות.
    תצחק ותסתלבט , נצל כל דקה בחיים שלך !

נושאי שיחה באים כמו מים כשהחיים שלך מעניינים.
    כל דבר קטן יכול להפוך אותם למעניינים יותר.
    אם זה לשגע את השומרת בכניסה לקניון , או את המוכרת בקיוסק.
    אם זה לצאת לרחוב וסתם ככה להתחיל לרקוד
    שינוי באורח-חיים מתחיל בדברים הקטנים ביותר !
    מתחיל בגישה !
    מתחיל בזה שתיזום ותוציא את חברים שלך מהבית. תתחיל לצאת עם החבר'ה הטובים , אלו שזורמים.
    דמיין איך תרצה לראות את חייך - ותתחיל לחיות בדיוק לפי אותם ערכים וכללים שדמיינת. החיים שלך ישתנו ויהיו כמו שדמיינת , אם תתמיד.

זה נושא שבאמת אפשר להרחיב עליו לא מעט. אפילו כתבתי עליו מאמר (קרא "מאמר מסכם" בפורום מאמרי פיקאפ בנעוץ)

3. נצל הזדמנויות - לא באמת צריך "לצאת החוצה" בשביל להתחיל עם נשים.
    לצאת החוצה זה יותר לצאת מהמחשבות המגבילות והשטויות שחוסמות ממך לנצל את ההזדמנויות הקטנות בחיים !

א. אין מזל ! יש החלטה לעשות משהו וביצוע של ההחלטה !
    אתה אומר שאתה דומיננטי. תהיה דומיננטי גם בינך לבין עצמך. רצית משהו? תשיג אותו !
    ב. לא צריך לצאת.
    תסתכל סביבך. אתה מוקף בנות יפות. נצל את זה ביומ-יום בבית ספר , בעבודה , בקניון , ברחוב , בכל סביבה !
    כמה שתתנסה יותר ככה תהיה טוב יותר.

4. קרא , אבל הכל בגבול הטעם הטוב - לקרוא הרבה זה לא תמיד דבר טוב.
    תקרא ותבין , אבל יותר חשוב שתתנסה ותשכיל !

ו...אם צריך עוד משהו , אל תתבייש לפנות !
    תודה גבר ,נתת לי כמה נקודות למחשבה
    אבל כשאתה אומר לנצל ביומיום את הבנות שאני מוקף , כולם מסתכלות עלי בביצפר בתור 'חמוד' , או סתם ידיד..לא משהו רציני. .

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

דין אני מעריץ שלך.

לנושא

כתבת פה שיש לך ידידות מהחבורה ראושנה/שניה כבר לא הצלחתי לעקוב באמצע,

אז תנצל את זה,תזרום עם זה קבע איתן כידיד, מנסיון אישי,לבחורות מכוערות, בד"כ

יש חברות יפות. אז תצא עם הידידות והן כבר ידאגו להביא את החברות היפות שלהן שהן (אני מניח)

בעצם המטרה שלך.

לדעתי, כל אינראקציה חברתית מוסיפה לך עוד נסיון ב"איך לדבר" ואתה תבין איך לתקשר בצורה טובה ויעילה יותר

פשוט רק מלדבר עם אנשים ואתה תשים לב שנשים נוטות לדבר הרבה יותר מגברים אתה יכול רק להנהן (לא מומלץ אבל אפשרי).

אני מניח שאתה מאמין (ולא מתוך עובדה מוצדקת) שאתה משעמם. אם אתה בכיתה של מחוננים אז אתה בטח טוב במתמטיקה,

פיזיקה,ביולוגיה,וכו' וזה לא משעמם (בד"כ) אנשים אז אל תלחץ

מנסיוני האישי אני יכול להגיד לך שפעם בעבר הלא רחוק (לפני כמה ימים)

החזקתי שיחה שלמה על כמה הפיזיקה וההיגיון של העולם מדהימים אותי ואם אתה מדבר עם בחורה תמיד טוב

לזרוק כמה דברים על מזלות קארמה גורל וכו' אז תפסיק להאמין שאתה משעמם וכך תצליח יותר בחיים בכלל אני חושב.

אז בהצלחה אחי

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה גבר !

משתמש מכור האוואטר של Dins8
    לייקים
    258
    נקודות
    108

ציטוט נכתב במקור על ידי iDontHaveNik צפיה בהודעה
    תודה רבה !

תודה גבר ,נתת לי כמה נקודות למחשבה
    אבל כשאתה אומר לנצל ביומיום את הבנות שאני מוקף ,כולם מסתכלות עלי בביצפר בתור 'חמוד' , או סתם ידיד..לא משהו רציני. .
    וטוב לך עם המצב הזה?

את הבעיה איתרת.
    המטרה? להפסיק להיות ה"חמוד" , ה"ידיד ההומו" - להפוך לבחור שבחורות מסתכלות עליו ורואות בו כ"חבר פונטציאלי"
    או בקיצור - להפסיק עם המשחקים ולהתחיל להיות מיני יותר.

את הפתרון הבאתי כבר במטרה... תתחיל להיות יותר מיני.
    כתבתי על זה המון המון תגובות והאמת שנמאס לי לחזור על זה... /=
    תרפרף בתגובות שלי או חכה לתגובה של חכם ממני - אם בכל זאת לא יגיע המושיע , אנסה לפרט יותר על מה זה "להיות מיני"

בקשר ל"ניצול הזדמנויות" - זה מתחיל ממש מהדברים הקטנים , וטמון בעיקר בהצבת מטרות.
    מה המטרה שלך?
    כשתדע מה המטרה , ותפרק אותה לשלבים (כן , גם על זה יש מאמר) תדע מה אתה מצפה להשיג.
    עכשיו , אם המטרה שלך לדוגמא - להרחיב מעגל חברתי , לשפר יכולת תקשורת עם אנשים חדשים , להכיר אנשים חדשים , ל-ד-ב-ר !
    זה מתחיל ממש מהדברים הקטנים כמו לדבר עם הבחורה שיושבת בתחנה.
    עם זאת שהולכת לידך.
    עם זאת שיושבת לידך.
    עם המוכרת בקיוסק. עם המורה. עם הידידה של חבר שלך. עם השומרת בקניון. עם עם עם עם כולם !
    מתחיל מהדברים הקטנים. כשתהיה לך מטרה מול העיניים תתחיל לשים לב לדברים האלו , שאתה מפספס כל יום !

ראיתי לא מזמן בתוכנית של "נמרוד הראל" (אל תרוץ לצפות , אין לזה שום קשר לפיקאפ) משפט מאוד חכם שהוא אמר.
    הראייה שלנו היא דבר מאוד סלקטיבי.
    אתה בוחר מה אתה רוצה לראות.
    ככה לדוגמא , נשים שנכנסות להריון שמות לב פתאום שכולן נכנסות להריון מסביבן !

ככה , אם המטרה שלך תהיה להתחיל לדבר עם נשים , ולנצל הזדמנויות , תתחיל לשים לב כמה הזדמנויות נגלות לפנייך.
    אם זה כשאתה מחכה לאוטובוס , בדרך לכתה , לקניון , ברחוב ,די נמאס לי לחזור על עצמי...

הרחבה בהמשך , אני חייב לזוז
    ביי , בהצלחה בחור (:
    הייתי פה.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

אתה בתור ידיד, ידיד זה אחד שאפשר לדבר איתו, שזה בעצם גם תפקיד של חבר (עד גבול הטעם הטוב ) רק שעם חבר נכנסים למיטה.
    הפיתרון ? תתחיל לגעת, לגעת ושוב לגעת.
    תראה סקס, תחשוב סקס תהיה סקס.
    אתה מדבר עם ידידה ? תדמיין אותה מפתה אותך למיטה, תהיה קרוב אליה, תעשה מבטים מיניים. זה לא משהו פשוט לפי דעתי, כי גם אני מנסה לשנות את הגישה שלי, וזה לא קל לי, אבל זה הפיתרון שבינתיים עובד לי.
    בהצלחה !

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה רבה..עוד ?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

"חבורות סגורות"-זיון מוח שהמצאת לעצמך.תכיר אחד משם קצת יותר לעומק תצא איתו וככה תכנס "לחבורה הסגורה"

וזה שHB8+ לא אוכלות את הרוטינות,אתה לא משתמש בהן נכון ופשוט משעמם אותן.
    בעצמך אמרת שהחיים שלך משעמים ואין לך על מה לדבר,אז תעשה דברים מעניינים ותאלתר בשיחה ותזרים!

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי iDontHaveNik צפיה בהודעה
    שלום לכם ילדים וילדות , אני יובל המבולבל . סתם , אני לא יובל , אבל אני באמת קצת מבולבל .

בואו נתחיל בחפירה..
    אני בן 16וחצי , נראה אחלה [ אם לדרג את עצמי בכנות , 7.5 או 8 מתוך 10 .. ] , יש לי ביטחון עצמי .
    אני לומד בכיתת 'מופת' - סוג של מחוננים ..

יש לי 2 חבורות - 1)החבר'ה בכיתה . דיי חננות , לא אוהבים לצאת , לא אוהבים מסיבות , ביישנים , 'חנונים' , לא בראש של להכיר בנות מעבר לידידות בכיתה , לא אוהבים להנות , הולכים בדרך החוקים יותר מידי - הכוונה היא שהם לא אוהבים להנות בקיצר .
    אין כזה דבר לא אוהבים ליהנות,הם פשוט לא יודעים למה הם מסוגלים והם מקובעים בתוך מסגרת חיים מסויימת,שזה משהו שהוא מאוד AFC
    אני הדומיננטי בחבורה הזאת , כי יש לי יותר ניסיון עם בנות , ואני נראה קצת יותר טוב , ועם ביטחון יותר משלהם . חשוב לציין שאין בנות בקבוע כשיוצאים , אלא רק בנות מהכיתה פעם ב..כשבאים למישהו הביתה .. הבנים בחבורה [החברים שלי בעצם ] , לא מעונינים בפיקאפ , והצעתי להם יותר מפעם אחת .
    [כל יציאה שלנו -מתבצעת לעיתים רחוקות , פעם בחודש אולי בימי שישי- , זה ישיבה של אני ועוד 2 ~ 3 חברים , לפיצה , והביתה ]
    לא טוב לך ? תשנה את זה. תמצא חברים חדשים שכן אוהבים פיקאפ,אנשים מהאיזור שלך שאתה יכול לצאת איתם הרבה וליהנות איתם,את החברים מהבצפר תשאיר לבצפר.

2) חבר'ה מביצפר אחר בעיר,גרים בצד השני של העיר הקטנה והעלובה שלי . נחשבים ליותר מאגניבים , יותר בראש להנות , יותר באופי שלי , סאטלנים כאלה , אוהבים מסיבות , ולהכיר בנות , יענו ראש טוב . אני לא האלפא שם , אני לא הדומיננטי - אבל אני מנסה ליהיות, אלא החבר הכי טוב שלי הוא האלפא של החבורה הזאת. יש בנות בחבורה והכל זורם יופי .
    הקטע המפריע לי הוא שאני לא ה'קובע' , כי בתאכלס - הקשר שלי עם שאר החבורה התחיל בזכות החבר הכי טוב שלי (האלפא) , אז החיבור שלי ושלהם הוא כעקרון דרכו . ( דוגמא - בפורים רציתי לארגן נסיעה למועדון , והכל התנהל דרכו , הצעתי לחברים לנסוע , ואמרו שהם ידברו איתו , ויחליטו מה עושים..-בסוף לא נסענו X
    גם זה מפריע לך ? שוב ,תשנה את זה ! אל תנסה להיות האלפא,תהיה האלפא.
    תהיה דומיננטי,כשאתה אומר,גם אם אתה לא מדבר כל הזמן,שיהיה משהו מצחיק\מעניין\חשוב ולא סתם לבלבל שטויות.
    זה בא לידי ביטוי גם בצורת התנהגות ואפילו בצורת חשיבה,אתה יכול לקרוא יותר על איך להיות אלפא.

לסיכום:
    עם חבורה מספר 1 כמו שאמרנו , הם כעקרון חברים לביצפר , ולמרות שהם חברים ממש טובים שלי , הם לא רוצים לצאת למסיבות ולהנות וכד' . וחבורה מספר 2 הם בעצם החברים שלי שאני יוצא למסיבות , להנות וכד' .

המצב מטריף אותי , אבל אין מה לעשות !
    תקרא באדום,יש מה לעשות

~
    אז ככה , אין לי חברים אחרים , למרות שאם כולם בשיכבה שלי אני בסדר , אומר שלום לכולם , בנים מקובלים , בנות מקובלות ויפות , והכל טוב - אבל זה בגדר שלום שלום , מה נישמע , וזהו .. ככה שזה לא חברים שאני יכול לצאת איתם , לצערי X:
    חוצמיזה , כל 'החבורות' בשיכבה דיי סגורות S:
    בולשיט רצח,אין כזה דבר חבורה סגורה,אם אתה מתאים יקבלו אותך בברכה (הכוונה שלי במתאים זה אם אתה ערס לך תתחבר עם חבורה של ערסים ולא עם פריקים).

~

הבנות שאני מכיר הם רק דרך החבורה השניה שלי , ועליהם אני בעצם מבצע מה שאני לומד פה .
    אף פעם לא באמת יצאתי לשטח כדי לנסות את מזלי [ יש רק חבר אחד שמתעניין בפיקאפ , אבל יש לו חברה .. כל השאר לא רוצים , למרות שהצעתי , וחשפתי בפניהם את הנושא ] . אתה לא צריך אף אחד בשביל פיקאפ חוץ מעצמך,כנראה שאתה פשוט מפחד ואתה רוצה לקחת איתך מישהו בשביל לפחד קצת פחות.

כשאני מבודד את הבנות שאני מכיר (דרך החבורה השנייה כמובן ) , אני בדרך כלל נתקע , כי אני לא מוצא משהו שיחזיק שיחה - וישר עובר לרוטינות , שפעם אחר פעם מצילות אותי , אבל זה מרגיש לי מזויף , ואני בדרך כלל לא מצליח לסגור משהו .
    הקטע שמציק לי , שזורם לי רק עם בנות בדירוג 7 או פחות , כי הבנות היותר יפות , הם רק בתחום הידידות, או שהם לא מפגרות כדי לאכול את כל הרוטינות . [ = זה גורם לי לפחד בכלל לנסות להתחיל להרשים בנות יפות שאני מכיר , למרות שאני מדבר בפייסבוק בצ'ט עם כמה ידידות יפות בהחלט , שלא היו מתנגדות ליהיות איתי , אין לי אומץ לקבוע איתן מחוץ למחשב , כי אני ישר חושב שלא יהיה לי על מה לדבר , כי אנחנו מדברים בפייסבוק המון ! ]
    אתה לא צריך להרשים אף אחת,ההפך,אתה צריך להגיע למצב שאתה כל כך מושך שהן ינסו להרשים אותך,הן יתחילו לומר לך שהן מצחיקות ברגע שלא כל כך תצחק ממשהו מצחיק שהיא אמרה.
    בקשר לבחורות במחשב,תקבע איתן במציאות,תתמודד עם הפחדים שלך GOD DAMIT !

~

בנוסף לבעיות עם בנות, וחברים , כמו שקראתם למעלה , החיים שלי תאכלס ? הם דיי משעממים .
    חוץ מכמה חוויות בקיץ האחרון שהיו לי [ אילת , קולה וילאג וכדומה ] , ותנועת אחריי (משהו לצבא ) - אני לא עושה הרבה .
    *אירועים בחיים יוצרים גם נושאי שיחה , וזה חסר לי ! *
    אז תעשה עם עצמך משהו ! כל אחד יכול למצוא זמן,בין אם זה לנגן על גיטרה,לגלף עץ ועד ללצאת למועדונים באופן קבוע...תעשה משהו שמלהיב אותך ומתאים לך.
    אתה לא יודע מה לעשות ? תנסה הרבה דברים ותראה מה מעניין אותך.
    רמז: משחקי מחשב לא נחשב למשהו שהופך את החיים שלך למעניינים !

~

טוב , אז כאן ניגמר סיפור חיי -בקצרה- , מקווה שתוכלו לתת לי טיפים להמשך החיים , להמשך הדרך , ולטיפול בבעיות שלי ! X:
    תודה רבה לכל מי שיקרא/יגיב.

הכול כתוב באדום

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

תודה על התגובות הבונות חברים !
    אני לוקח לתשומת ליבי.

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

שמע, לפעמים אתה צריך להתחיל מאפס.
    יש כאלה שיגידו לך לעזוב את החנונים האלה וכאלה וצודקים אין לך מה לחפש איתם. אבל אל תשכח שאתה האלפא שם אתה תמיד יכול לגרור אותם אחריך או לפחות להראות לבנות שאתה האלפא בחבורה הזאת.
    חוץ מזה אין הרבה להוסיף, דין אמר הכולל תקשיב לו ותתחיל לפעול אחי.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect