בינתיים פירסמתי הורדה פה ולפני שבוע בערך ועדיין יש לי רק 3 הורדות אז אני שואל מה אני יכול לפרסם ואיפה אני יכול לפרסם את זה? בישביל שהיו 1000 הורדות או יותר שככה אני יוכל להרוויח קצת?
בינתיים פירסמתי הורדה פה ולפני שבוע בערך ועדיין יש לי רק 3 הורדות אז אני שואל מה אני יכול לפרסם ואיפה אני יכול לפרסם את זה? בישביל שהיו 1000 הורדות או יותר שככה אני יוכל להרוויח קצת?
|
|
העלתי משחק והורידו אותו כבר 2700 פעמים ..
חח אתמול אפולדינג הזונות האלו מחקו לי משחק שהורידו אותו 600 פעמים
לאן העלת?
את המשחק הורידו הרוב בשהורידו אותו 2700 פעמים)
iatraf וב ***
יפה אחי אני רואה אתה מתקדם.. מאחל לך להיות כמוני ואפילו לעבור אותי..
אתה בקרוב תראה שאתה תתחיל להרוויח אוטומטית כמו שעכשיו יש אצלי.
אני לא מעלה כבר 3 שבועות אפילו לא קובץ 1 ולא פירסמתי ואני מרוויח ביום 30$-40$
אם אתה רוצה לעשות כמות נכבדת של הורדות ביום אני ממליץ לך לפתוח אשכול באיזה פורום ישראלי או בחול ולעשות אוסף של משחקים.
תשקיע באשכול הזה כ-4-5 שעות של עיצוב יפה תמונות תקינות הורדות בציטוטים והכל שהיה מסודר תשים כ-100 משחקים לפחות ותראה שאתה תרוויח המון ביום.
וגם אפילו תפרסם את זה ב-warerz אם 200-400 גולשים זה היה בסדר כי גוגל סורק את האשכול שלך וכל מילת ביטוי שרשמתה באשכול ואם משהוא מחפש את המשחק הזה בגוגל זה יפנה אותו לקישור שלך ומשמה הוא יוריד.
ד"א עוד טיפ לקדם את האשכול שלך בגוגל זה
שם המשחק
תמונה
סיקור
הורדה
חובה שהיה שם המשחק כדי שגוגל יראה ויוסיף למאגר שלו.
וד:א צונזר לך המילים
חח אותו עיקרון אני גם עשיתי כדי לעלות ל-ultra אבל אני עשיתי את זה קצת שונה..
חתכתי את התמונה של הפרימיום ורשמתי שמי שקונה פרימיום מקבל הורדה במהירות 10MB לשניה (חירטוט) חח והורדה ללא הגבלה וכו' כו'...
ומי שרשם תגובה ישר ציטטתי אותו ורשמתי אני ממליץ לך לקנות פרימיום אתה תוריד במהירות הכי גבוהה שיש.
ואם משהוא היה שואל האם המשחק בצרפתית וזה היה באנגלית באמת אז אמרתי לו כן כאילו שיקרתי שמה חחח
אבל זה כבר לא אחפת לי העיקר אני ULTRA
מה המהירויות אינטרנט שלכם ?
אני למשל יש לי 2.5MB, אז המקס' שאני יכול לעלות זה תוכנות/משחקים קטנים.. יותר כבד מזה לוקח מלא זמן.
יש דבר כזה שנקרא סידבוקס
כנס לפורום תוכנות שיתוף ושאל לגבי סידבוקס עם גישה להעלות קבצים לאינטרנט
נערך לאחרונה על ידי MichaelItsMe3; 22-03-2011 בשעה 20:02.
קראתתי קצת כאן : http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=459444
זה עולה כסף ?![]()