קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. מי גבר ונותן ללי ניק טוב לקאונטר סטריק?
    על ידי KingpiN בפורום Counter Strike
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 25-07-2009, 02:49
  2. מי גבר ונותן ללי ניק טוב לקאונטר סטריק?
    על ידי KingpiN בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-11-2005, 01:57
  3. 31 סיבות למה עדיף להיות גבר:
    על ידי BlackCrow בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 22:00
  4. מי פה מספיק גבר לצאת איתי ראש בראש
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 20:32
  5. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 13-09-2005, 16:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

10 הדברות - גבר אלפא

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל 10 הדברות - גבר אלפא

איך להיות גבר אלפא:

תמיד רציתם להיות גבר מסוג אלפא ?
    אני הולך להסביר לכם, מה זה, ואיך להיות גבר אלפא.
    לא מבטיח לכם הצלחה באותו רגע, זה לוקח זמן .
    זה לשנות גישה, לשנות אופי ,
    בהצלחה.

* בקצרה, כי יש הגבלת תווים.

סעיף 1- ביטחון עצמי:

דבר אלפא הוא כמו האריה.
    גבר אלפא הוא המנהיג של החבורה.
    זה צריך להיות ברור בתוך ומחוץ החבורה.
    אם אין לך ביטחון עצמי , תקרא בלינקייה, תעבוד על זה.
    ואז תחזור למדריך הזה .

איך תדע שיש לך ביטחון עצמי ?

- אם אתה מאמין בעצמך, וחושב חיובי.
    - אם אתה יודע שאתה יכול להשיג כל מה שתרצה.
    - אם אתה לא מכיר את המילה: בושה או פחד.
    - אם בישיבות עם חברים \ ידידות - אתה מדבר רוב הערב ולא שותק

תדע שאתה בכיוון הנכון .

סעיף 2- שליטה במצב:

כמו שהאריה שולט בכל מה שקורה אצלהם.
    ככה אתה , אמור לשלוט בכל מה שקורה.
    לדעת איך לצאת מכל מצב.
    לדעת מה 2 הצעדים הבאים שלך, תמיד !
    לשלוט במצב.

תמיד תהיה רגוע,
    זה מראה על שליטה במצב.
    ברגע שאתה עצבני , אתה משדר חולשה .
    ברגע שאתה רגוע , יותר כיף לשבת ולדבר איתך .

סעיף 3- אל תתייחס:

לא משנה מה אומרים לך.
    גבר אלפא לא מתייחס לכל שטות שאומרים עליו.
    זה שמדברים עליך , זה מקנאה.
    ואם מדברים עליך , סימן שאתה קיים , ומאיים על אלה שמדברים.

סעיף 4- אל תתנהג כמו ילד:

אם אתה תתנהג כמו ילד , תחפש שהבחורה תיתן לך צומי,
    אתה רק תהרוס לעצמך.
    אתה תיראה כאחד שמחפש צומי מבחורה.
    בחורה צריכה גבר, שישמור עליה.
    מנהיג.
    לא אחד שמתנהג כמו ילד קטן .

סעיף 5- אל תתחנן:

אל תהיה נזקק, במילים אחרות.
    אל תרדוף או תתחנן לבחורה.
    גם לא לכל בן אדם אחר.
    אתה יכול להסתדר לבד.

סעיף 6- אתה לא מושלם:

מותר ואפילו רצוי שלפעמים תצחק על עצמך .
    גבר שיודע מה החיסרון שלו , ולא מתבייש בו
    זה גבר אלפא.
    ככה שאם אתם יושבים וצוחקים,
    אתה יכול לצחוק על עצמך פעם ב ..
    לא להגזים , כן ?!

סעיף 7- לא חסרות בנות:

ביום נניח שאתם רואים 300 בנות ?
    בחודש זה 9000.
    בשנה קרוב למאה אלף בנות.
    מתוכם לפחות - 30 אלף פנויות.
    1000 בטעם שלכם,
    נכון ?
    אז אם מישהי אחת לא הביאה לך מספר ? דלג הלאה.
    אל תתיאש.
    תמשיך להבאה .

סעיף 8- אתה הפרס:

אם תיגש לבחורה בגישה מפוחדת.
    תחשוב שהיא מעליך,
    היא תזהה את הפחד הזה.
    כמו שכלב מריח פחד, ככה גם בחורה.
    סדר לעצמך בראש - "יש לה מזל שאני ניגש אליה"
    תשדר שאתה לא עושה חשבון לאף אחד, תשדר שאין לה שום יתרון עליך.

דוגמה לשיחה שלי עם מישהי בפייסבוק -

אני: מה את עושה ?
    היא: מדברת איתך ..
    אני: אז זה כנראה יום המזל שלך.

הבנתם את הרעיון ?

סעיף 9- תהיה החלטי:

מהיום, אין לא יודע !
    רק כן ולא.
    אתה החלטתי , אומר את האמת.
    לא מפחד לתת את דעתך.
    תוריד את המסכות.

סעיף 10- טיפוח:

כמו שאתה מצפה מבחורה להיות מטופחת.
    ככה גם היא מצפה מהגבר שיטפח את עצמו.
    אני לא אומר שתעשה גבות או לק ..

- שים עליך בושם ודאודוראנט.
    - תתקלח כל יום.
    - תסתרק.
    - תתלבש יפה.

- -

2 עובדות, שפורסמו על ידי טובי החוקרים בעולם:

1. מחקרים מוכיחים ש 80% מהשיחה מועברת בדרך לא מילולית.
    זאת אומרת: טון דיבור, שפת גוף .
    ככה שאם אין לכם את סעיף 1, לא עשיתם כלום .

2. בחורה ממוצעת מחפשת בגבר 70% אופי טוב ..
    נשאר 30% יופי.
    מה 30% האלה- לפחות 20% מדבר על טיפוח.
    אז תתיחסו ברצינות גם לסעיף 10.

לשאלות, עזרה- אני בפרטי .
    בהצלחה .

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

תודה גבר עזרתה לי מאוד וחידשתה לי קצת

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לגבי סעיף 1,אתה פשוט מפנה אותנו לחפש בלינקיה.

סעיף 2,אתה רק מסביר איך לשדר שאתה שולט במצב ,אבל לא מסביר איך באמת לשלוט בו.

סעיפים 3-6 , אתה מסביר משהו על אופי של בנדאם,אלו דברים שצריך להתפתח אליהם ובכך לשנות אותם,ולא משהו שקוראים פעם אחת ומשנים.

עדיף שתפרט יותר ותוריד את כל הכתב המוזר.
    ואם כבר,אז תפרסם את זה בפורום מאמרים.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

יש לי דיי הרבה מה לומר,
    ואתה כנראה לא תאהב את זה, אולם, אני מבקש שתתייחס למה שאני אומר בתור עצה לשיפור, שכן גם אני פה כדי לעזור.

ראשית, אתה מבין, וזה מאד יפה.
    אבל, אתה מעביר את זה בצורה לא נכונה, ואני אסביר:

גבר אלפא, הוא לא כמו אריה. שכן, האריה שולט על הלהקה באמצעות פחד אימה וטרור, וזה לא הזכר האלפא בין בני אדם. בני אדם הם אנשים סוציאליים, והגבר האלפא הוא לא החזק ביותר, אלא זה שמוציא מהסובבים אותו את המיטב ודואג להם.
    אישית, אני לא מדבר הרבה בחבורה, ואני נותן לכל אחד את המחרב שלו לדבר, ועדיין, אני משיג את רוב הבנות, למה? כי אני משדר את תכונת המנהיגות, אתה אומר שתכונת המנהיגות זה להיות הכי בולט, אבל זה לא יוצר משיכה בכלל ואז זה לא מעניין.

קל לומר, שצריך לשלוט במצב. אבל, סתם להכריח כל אחד להתנהג רגוע? זה יוצא קצת מזוייף, ובאמת שקשה להתנהג רגוע כל הזמן. כדי להעביר תחושה של שליטה במצב לא צריך כל הזמן להיות רגוע, למרות שאני מסכים שרוגע ונוחות הם הגורמים לגבר להראות אלפא. כדי לדעת לשלוט במצב, צריך יותר מסתם לומר למישהו להיות רגוע, שליטה אמיתית לא תהיה לעולם, ולכן כל מה שעל מישהו לעשות זה רק להשרות תחושת ביטחון על הסובבים אותו.

אני מסכים עם סנופקין בהתאם לשאר הסעיפים הבאים. אם אתה מתכוון לכתוב את זה ככה, אז זה יכול מאד לשבש אחרים, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט יכריחו את עצמם לא להתייחס, למרות שלפעמים צריך להתייחס. כשמישהו אומר לי משהו שפוגע בי, אני לא הולך להתעלם מזה, אני הולך ליידע אותו שהוא פגע בי.
    הבן, הזכר האלפא זה לא אחד שמתנהג לפי כללים מסויימים, זה אחד שמתנהג כמו הוא עצמו, ויודע לבטא את המנהיגות שלו בצורה נכונה, דואג לאחרים ומוציא בהם את הטוב ביותר.

לגבי סעיף 8. זה יכול ליצור רושם מאד מאד מתנשא מבחינת הבחורה. זה כאילו שאתה מחפצן אותה וגורם לה הרגשה שהיא חפץ, וזה לא משהו שאני אישית הייתי עושה. אתה צריך להשרות על הבחורה תחושבת ביטחון כשהיא איתך, ולא לגרום לה להרגיש חסרת תועלת. אתה לא צריך לגשת לבחורה כאילו שהיא האויב שלך, או המטרה שאתה צריך לכבוש כדי לנצח במשחק. הבחורה היא השותף שלך במשחק שאתה משחק איתה, וביחד אתם צריכים לנצח. אני ניגש לבחורה לא כאילו שאני מעליה, אני ניגש אליה בגישה הכי טבעית והכי רגילה שיש, כדי להכיר אותה, ואולי להכניס אותה לחיים שלי.

לגבי העובדות שפירסמת.
    המחקר שנעשה לגבי תקשורת הוא מחקר שנעשה על כלבים ולא על בני אדם. תקשורת בין בני אדם אולם מתבצעת גם בשפת גוף אבל רוב התקשורת היא בקשר עין ומילולית.
    אישית לא הייתי מסכים עם המחקר השני כי כל בחורה מבחינתי היא אינדיבידואל, והיא שונה מכל אחת אחרת, אז לא הייתי מייחס לזה הרבה משמעות.

הרבה הצלחה,
    מקווה שתעזור להרבה אנשים.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    יש לי דיי הרבה מה לומר,
    ואתה כנראה לא תאהב את זה, אולם, אני מבקש שתתייחס למה שאני אומר בתור עצה לשיפור, שכן גם אני פה כדי לעזור.

גבר אלפא, הוא לא כמו אריה. שכן, האריה שולט על הלהקה באמצעות פחד אימה וטרור, וזה לא הזכר האלפא בין בני אדם. בני אדם הם אנשים סוציאליים, והגבר האלפא הוא לא החזק ביותר, אלא זה שמוציא מהסובבים אותו את המיטב ודואג להם.
    אישית, אני לא מדבר הרבה בחבורה, ואני נותן לכל אחד את המחרב שלו לדבר, ועדיין, אני משיג את רוב הבנות, למה? כי אני משדר את תכונת המנהיגות, אתה אומר שתכונת המנהיגות זה להיות הכי בולט, אבל זה לא יוצר משיכה בכלל ואז זה לא מעניין.

קל לומר, שצריך לשלוט במצב. אבל, סתם להכריח כל אחד להתנהג רגוע? זה יוצא קצת מזוייף, ובאמת שקשה להתנהג רגוע כל הזמן. כדי להעביר תחושה של שליטה במצב לא צריך כל הזמן להיות רגוע, למרות שאני מסכים שרוגע ונוחות הם הגורמים לגבר להראות אלפא. כדי לדעת לשלוט במצב, צריך יותר מסתם לומר למישהו להיות רגוע, שליטה אמיתית לא תהיה לעולם, ולכן כל מה שעל מישהו לעשות זה רק להשרות תחושת ביטחון על הסובבים אותו.

אני מסכים עם סנופקין בהתאם לשאר הסעיפים הבאים. אם אתה מתכוון לכתוב את זה ככה, אז זה יכול מאד לשבש אחרים, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט יכריחו את עצמם לא להתייחס, למרות שלפעמים צריך להתייחס. כשמישהו אומר לי משהו שפוגע בי, אני לא הולך להתעלם מזה, אני הולך ליידע אותו שהוא פגע בי.
    הבן, הזכר האלפא זה לא אחד שמתנהג לפי כללים מסויימים, זה אחד שמתנהג כמו הוא עצמו, ויודע לבטא את המנהיגות שלו בצורה נכונה, דואג לאחרים ומוציא בהם את הטוב ביותר.

לגבי סעיף 8. זה יכול ליצור רושם מאד מאד מתנשא מבחינת הבחורה. זה כאילו שאתה מחפצן אותה וגורם לה הרגשה שהיא חפץ, וזה לא משהו שאני אישית הייתי עושה. אתה צריך להשרות על הבחורה תחושבת ביטחון כשהיא איתך, ולא לגרום לה להרגיש חסרת תועלת. אתה לא צריך לגשת לבחורה כאילו שהיא האויב שלך, או המטרה שאתה צריך לכבוש כדי לנצח במשחק. הבחורה היא השותף שלך במשחק שאתה משחק איתה, וביחד אתם צריכים לנצח. אני ניגש לבחורה לא כאילו שאני מעליה, אני ניגש אליה בגישה הכי טבעית והכי רגילה שיש, כדי להכיר אותה, ואולי להכניס אותה לחיים שלי.

לגבי העובדות שפירסמת.
    המחקר שנעשה לגבי תקשורת הוא מחקר שנעשה על כלבים ולא על בני אדם. תקשורת בין בני אדם אולם מתבצעת גם בשפת גוף אבל רוב התקשורת היא בקשר עין ומילולית.
    אישית לא הייתי מסכים עם המחקר השני כי כל בחורה מבחינתי היא אינדיבידואל, והיא שונה מכל אחת אחרת, אז לא הייתי מייחס לזה הרבה משמעות.

הרבה הצלחה,
    אהבתי ורד כחול. אבל מה קשור ורד כחול, קצת סיסי יחסית לאלפא לא ? ;]

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי BlueRose צפיה בהודעה
    יש לי דיי הרבה מה לומר,

לגבי העובדות שפירסמת.

הרבה הצלחה,

קראתי , והנה ההסבר -

מין הסתן שום בנאדם לא יקרב אליו אנשים בגלל שהם פוחדים ממנו.
    אז שאני אומר אריה , אני מתכוון במובן החיובי.
    תקרא באסטרולוגיה על מזל אריה , ותבין למה אני מתכוון.

איך אתה רוצה שאני אסביר לך מה זה לשלוט במצב ?
    כל סיטואציה זה משהו אחר.
    אולי בהתחלה זה יהיה מזויף , אבל בהמשך זה יהיה חלק ממך.
    ככה זה גם הפיקאפ עצמו.

אם מישהו פגע בך , אתה יכול להגיב לו.
    כמובן לא באלימות (מה שאריה אמיתי היה עושה)
    שאמרתי לא להתייחס , התכוונתי למצב שמישהו אומר לך "יהומו" וכאלה.

לגבי סעיף 8.
    אני אשאל אותך שאלה פשוטה.
    עדיף להיות הסמרטוט של הבחורה ?
    חברת דון ז'ואן עובדת על בסיס הסעיף הזה.
    ככה שהוא לא יגרום נזק אם תשתמש בו בצורה הנכונה.
    ברור שהגבול דק בין התנשאות למחשבה חיובית.

יש לי שאלה אליך - מהי לדעתך תכונת המנהיגות אם לא להיות הכי בולט ?
    לבלוט מעל השאר , לדאוג לקרובים שלך ולהגן עליהם במידת הצורך , לדעת לצאת מכל סיטואציה לא נעימה , להיות רגוע זה משדר ביטחון ואמינות , והכי חשוב - להיות שונה משאר הגברים הסמרטוטים שמפזרים מחמאות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מידן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    יום אחד, כולם ייתהלכו בעולם הזה ויידעו שהם לא נורמאליים, ושזה נורמאלי.

Xanax-
    אני מאד סיסי, אז בגלל זה השם הזה.

מאסטר יקר.
    אתה אומר דברים נכונים מאד, אבל הדבר שאני לא אוהב במה שאתה אומר, זו הגישה שבה אתה אומר את זה, ולדעתי זה לא משהו טוב. זו גישה שמשדרת שאתה מנסה יותר מידי. כמובן שלא עדיף להיות הסמרטוט של הבחורה, אבל צריך לדעת גם לגרום לה להרגיש בטוחה. הרבה בחורות בגלל זה נמצאות במערכות יחסים לא טובות שבהן הגבר מרביץ לבחורה, והיא נשארת איתו בגלל ראציונאליזציה פשוטה שלפיה, אם הוא מרביץ לה והיא נשארת סימן שהיא אוהבת אותו עד כדי כך.
    אישית, אני לא הסמרטוט של הבחורה, אבל כן, אני אקנה לה גלידה, וכן, אני אזמין אותה לאכול איתי. הבעיה הסעיף הזה זה שהמון אנשים לא מבינים אותו נכון. אפשר להיות זה שקונה לה דברים, אבל זאת רק כי אתה משדר שאתה לא קונה לה את זה כדי שהיא תעשה איתך עסקת חליפין ותשכב איתך, אלא אתה קונה לה את זה כי אכפת לך, סתם ככה. אני בחור מאד רומנטי, ואני יכול לקנות לבחורה שלי סתם ככה משהו, כי אני יודע שהיא תאהב את זה, והיא לא צריכה לתת לי שום דבר בתמורה. לעומת זאת, אם היא תקנה לי משהו, אז היא יודעת שבתמורה היא תקבל נשיקה או אפילו יותר.
    אתה מבין למה הכוונה שלי?

לפעמים לא תמיד טוב להיות המנהיג. כשאתה בולט יותר מידי, זה כאילו שאתה מנסה יותר מידי. אני ממש לא רוצה להיות זה שמכריח את עצמו להיות המנהיג של כולם - ולפי מה שכתבת, זה בדיוק מה שאתה רוצה שאנשים יעשו. הדבר האחרון שמישהו רוצה לעשות זה להכריח את המנהיגות שלו על אחרים, ובכך להרוס את הסדר החברתי ופשוט לגרום לאי נוחות, ובסופו של דבר לאבד מהערך שלו.
    כמובן שחשוב להיות שונה מהגברים האחרים שמביאים את המנהיגות לבחורה, וזה תפקיד שהיא לא רוצה, אבל אתה לא חייב להיות הכי בולט! תהיה שונה, תיגש ותגרום לה להבין שאתה לא אחד מהכלבלבים שלה.

מקווה שהבהרתי את עצמי נכון.
    חפשו אותי בפייסבוק,
    Meydan Kaplan

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

תקשיב אחי אתה מדבר יותר מדי פוליטקלי קוררקט וזה לא המקום.
    חשוב להיות פולטיקלי קוררקט בחיים האמיתיים אבל לא כאן.
    כאן מדברים תכלס, אם אתה חושב ככה, אתה, בתכלס, נאיבי.

the leader get the girls.

אני מסכים איתך לגבי זה שאתה דואג לבחורה שלך והכל.
    ...זאת תכונה של מנהיג.
    מנהיג הלהקה דואג לנקבות.

כמו שאמרת כשאתה מנהיג, או חלק מההנהגה, לא חייב להיות מנהיג יחיד, אתה יכול להיות חלק מה-council אתה בולט.
    כשאתה בולט, הבנות שמות לב אליך.
    אין צורך להכריח שום דבר, זה שתכריח לא יעזור לך, כי זה לא עובד ככה בחברה... מה תעשה תאיים לירות בהם?
    אתה צריך להתברג, להפוך למנהיג שהם מחפשים, כי הם מבולבלים ונאיביים בדיוק כמוך.

ועוד דבר אחד אחרון, אני בעד אנשים טובים, nice guys, אני גם כזה, אבל אתה חייב לשים את הקלפים על השולחן, להבליט את הגבולות שלך.
    תהיה נחמד, אבל תהיה גם חזק.
    להיות סיסי לא עזר לאף אחד אף פעם, סיסי זה אחד שהוא לא גבר.
    להיות גנטלמן זה לא להיות סיסי, להיות גנטלמן זה להעריך את האישה שלך, קצת יומרני להגיד, להעריך אותה על זה שיש לה טעם מספיק טוב.

קצת חפרתי והכל, אבל בקטנה... מקווה שאתה מבין שאני רק מנסה לעזור, ולא להכריח אותך לחשוב כמוני.

כולם יודעים מה הם התכונות של גבר אלפא,לסגל אותם לחיים שלהם ולאמץ אותם כל הזמן,נדירים עושים את זה.

ממש אבל ממש לא מסכים עם סעיף 2.
    אין כזה דבר לשלוט במצב. אין בן אדם בעולם שיכול לשלוט לחלוטין בכל מה שקורה לו. אף אחד לא יכול להיות בשליטה כל הזמן.
    מה לעשות, יש דברים שלא בשליטתך.
    הקטע הוא, לא להיות בשליטה כל הזמן, אלא לדעת לקבל את זה שיש לך אי וודאות בחיים, שאתה לא תמיד תהיה מוכן להכל, ובכל זאת להיות רגוע ונינוח כשדברים כאלה קורים לך.

את סעיף 8 אתה מציג בצורה שגויה. לא תצליח לקדם קשר כמו שצריך אם תהיה כל הזמן "הפרס". מה הקטע בלהשאיר את עצמך כל הזמן מעל כולם? כולם יפחדו להתקרב, ובסוף יצא שלא השגת כלום.

לבסוף, מה שנשמע קצת הזוי, אישיות מושכת זה לא בטחון עצמי. בחורה לא בהכרח תמשך לבן אדם עם בטחון עצמי. ע"ע ערסים ששורקים לבחורות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    50

אני: מה את עושה ?
    היא: מדברת איתך ..

אני: אז זה כנראה יום המזל שלך.

אני בנאדם עם בטחון עצמי יחסית גבוה. הדבר היחיד שעבר לי בראש אחרי שקראתי את התשובה שלך זה LAME!(אלא אם כן אמרת את זה בצחוק וזה ברור לשניכם)

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 06:28.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,745 | הודעות: 8,201,338 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect