נכתב במקור על ידי
BlueRose
יש לי דיי הרבה מה לומר,
ואתה כנראה לא תאהב את זה, אולם, אני מבקש שתתייחס למה שאני אומר בתור עצה לשיפור, שכן גם אני פה כדי לעזור.
ראשית, אתה מבין, וזה מאד יפה.
אבל, אתה מעביר את זה בצורה לא נכונה, ואני אסביר:
גבר אלפא, הוא לא כמו אריה. שכן, האריה שולט על הלהקה באמצעות פחד אימה וטרור, וזה לא הזכר האלפא בין בני אדם. בני אדם הם אנשים סוציאליים, והגבר האלפא הוא לא החזק ביותר, אלא זה שמוציא מהסובבים אותו את המיטב ודואג להם.
אישית, אני לא מדבר הרבה בחבורה, ואני נותן לכל אחד את המחרב שלו לדבר, ועדיין, אני משיג את רוב הבנות, למה? כי אני משדר את תכונת המנהיגות, אתה אומר שתכונת המנהיגות זה להיות הכי בולט, אבל זה לא יוצר משיכה בכלל ואז זה לא מעניין.
קל לומר, שצריך לשלוט במצב. אבל, סתם להכריח כל אחד להתנהג רגוע? זה יוצא קצת מזוייף, ובאמת שקשה להתנהג רגוע כל הזמן. כדי להעביר תחושה של שליטה במצב לא צריך כל הזמן להיות רגוע, למרות שאני מסכים שרוגע ונוחות הם הגורמים לגבר להראות אלפא. כדי לדעת לשלוט במצב, צריך יותר מסתם לומר למישהו להיות רגוע, שליטה אמיתית לא תהיה לעולם, ולכן כל מה שעל מישהו לעשות זה רק להשרות תחושת ביטחון על הסובבים אותו.
אני מסכים עם סנופקין בהתאם לשאר הסעיפים הבאים. אם אתה מתכוון לכתוב את זה ככה, אז זה יכול מאד לשבש אחרים, מהסיבה הפשוטה שהם פשוט יכריחו את עצמם לא להתייחס, למרות שלפעמים צריך להתייחס. כשמישהו אומר לי משהו שפוגע בי, אני לא הולך להתעלם מזה, אני הולך ליידע אותו שהוא פגע בי.
הבן, הזכר האלפא זה לא אחד שמתנהג לפי כללים מסויימים, זה אחד שמתנהג כמו הוא עצמו, ויודע לבטא את המנהיגות שלו בצורה נכונה, דואג לאחרים ומוציא בהם את הטוב ביותר.
לגבי סעיף 8. זה יכול ליצור רושם מאד מאד מתנשא מבחינת הבחורה. זה כאילו שאתה מחפצן אותה וגורם לה הרגשה שהיא חפץ, וזה לא משהו שאני אישית הייתי עושה. אתה צריך להשרות על הבחורה תחושבת ביטחון כשהיא איתך, ולא לגרום לה להרגיש חסרת תועלת. אתה לא צריך לגשת לבחורה כאילו שהיא האויב שלך, או המטרה שאתה צריך לכבוש כדי לנצח במשחק. הבחורה היא השותף שלך במשחק שאתה משחק איתה, וביחד אתם צריכים לנצח. אני ניגש לבחורה לא כאילו שאני מעליה, אני ניגש אליה בגישה הכי טבעית והכי רגילה שיש, כדי להכיר אותה, ואולי להכניס אותה לחיים שלי.
לגבי העובדות שפירסמת.
המחקר שנעשה לגבי תקשורת הוא מחקר שנעשה על כלבים ולא על בני אדם. תקשורת בין בני אדם אולם מתבצעת גם בשפת גוף אבל רוב התקשורת היא בקשר עין ומילולית.
אישית לא הייתי מסכים עם המחקר השני כי כל בחורה מבחינתי היא אינדיבידואל, והיא שונה מכל אחת אחרת, אז לא הייתי מייחס לזה הרבה משמעות.
הרבה הצלחה,
מקווה שתעזור להרבה אנשים.