-------
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 16:13.
|
|
המלך מיסטרי פיספס כאן נקודה מאוד חשובה ובשל כך הקטע הזה בתורה שלו ממש לא מועיל!
הנקודה היא שבשביל להגן על הסובבים אותך, בשביל להיות מחובק עם בחורה, בשביל היכולת להביע רגשות וכו' צריך ללמוד, להשקיע, להתאמץ ולחרוש! אם תדע לעשות את כל הדברים הללו, אתה לא תשתמש בהם כ"כלים ליצירת משיכה" אלא תהנה מהם בתור תוצאות בפני עצמן!
מה שמיסטרי אומר זה כמו לומר "הכלי הכי חשוב שיהפוך אותך למלך זה להיות מלך", קרא זאת שוב לפני שאתה מנסה להבין מה אמרתי. בוא אמשיך בשביל להפוך את הנקודה שמיסטרי פיספס לברורה יותר.
לפי תורת מיסטרי:
- אתה צריך להיות עשיר בשביל להיות עשיר (דע...).
- אתה צריך להצליח עם בנות בשביל להצליח עם בנות (להה... באמת?).
- אתה צריך להיות חזק בשביל להיות חזק (איך לא ידעתי את זה קודם?!).
- אתה צריך להיות בריא בשביל להיות בריא (לרגע חשבתי שחייבים למות בשביל להיות בריאים..).
מבין את הטימטום? הוא לא חשף כאן שום "סוד", הוא לא לימד אותך בעיקרון שום דרך שתעזור לך להפוך למושך!
הוא פשוט ציין כאן מה גברים מושכים נוהגים לעשות.. בשביל זה אתה לא צריך אותו, פשוט צפה בגבר מושך ואתה תדע בדיוק מה גבר מושך עושה!
השאלה הגדולה היא "איך עושים זאת??!!!".
אם אני סופר פחדן ואפילו ג'וקים מפחידים אותי, כיצד אחד כמוני יוכל לקחת סיכונים?
אם אני בחור בתול שלא נגע בבחורה בחיים, כיצד בדיוק אני אתחבק עם מישהי ואצור "משיכה"?
אם אני אדם חסר חברים, כיצד בדיוק אני "אגן על החברים שלי"?
מבין את הטימטום הכלכך גדול בכל הרעיון שמיסטרי הציג?
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 19-03-2011 בשעה 00:46.
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 16:16.
-------
נערך לאחרונה על ידי energy204; 09-03-2012 בשעה 16:15.
בחור,
הרשה לי לגחך.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
והרי התשובה הכי ילדותית שלי עד כה.
מדוע?
אני אסביר!!
אתה לא חושב שהשיטה הזו קצת מופרכת?
בוא תסתכל על זה רגע. מיסטרי מביא לך תכונות של מנהיג שבט. זה אומר שאתה מנהיג שבט? לא ממש.
הוא מחדיר בך אמונה שהבחורה לא נמשכת אלייך ושאתה צריך לעבוד כדי לגרום לה להמשך אלייך.
אתה יודע מה המשוואה של משיכה? הנה:
כמות המשיכה אלייך = כמות המאמץ שאתה משקיע - כמות העיניין שהיא מביעה
אם אני אומר את זה במילים, אז כמותהעיניין שהיא משקיעה בך פחות כמות המאמץ שאתה משקיעה תהיה משיכה.
אז בוא נחשוב על זה ככה.
אתה: מספר לה סיפורים מעניינים שאתה לוקח מהחיים, חושב עליהם מראש ומשנן אותם, והיא מתעניינת בך קצת
אני: יושב לידה ופשוט מדבר איתה, ונהנה, בלי קסמים או כל דבר אחר שמיסטרי מציע לעשות, והיא מביעה בי את אותה כמות העיניין
מי מושך יותר?
כמובן שאני!
יודע למה?
אני לא חי לפי האמונה שאני צריך לעבוד קשה ולהמציא סיפורים כדי לגרום לבחורה להמשך אליי. להפיך! אני חי לפי האמונה שכל הבחורות כבר נמשכות אליי, ושאין טעם להשקיעה עבודה כזו קשה.
בנוסף,
מיסטרי אומר כמה דברים נכונים ויפים. אבל בוא שים לב שיש עוד 10 שיטות של פיקאפ שונות מהשיטה הזו של מיסטרי, אז אם תחשוב רגע בשביל עצמך, תראה שאפילו שיש 10 שיטות, כולן עובדות! ולכן, אתה מוזמן להסיק את המסקנה הפשוטה שהכל חלק מאמת אחת גדולה יותר. מה שמיסטרי עושה, הוא אומר לך לזייף את עצמך כדי שתעשה מה שעושה גבר מושך, הוא לא מלמד אותך להיות גבר מושך באמת. המשפט הטיפשי של fake it till you make it באמת לא עושה כלום.
אני נגד כל השיטה של הזיוף. אני לא רוצה שמישהו בלי ביטחון עצמי ייגש לבחורה, כי היא יכולה לקנות את זה שיש לו ביטחון עצמי גבוהה, לזרוק לו הערה פוגעת שהיא תחשוב שהוא יוכל להתמודד איתה, שהרי הוא הפגין כל כך הרבה ביטחון, כשבעצם ההערה הזו תהרוס אותו.
למה לזייף? יהיה הרבה יותר קל לגשת בלי ביטחון, ולצבור ניסיון הרבה יותר משמעותי.
תחשוב על זה.
ועצה מיוחדת ממני: תתחיל לחשוב בשביל עצמך.
בהצלחה.
חפשו אותי בפייסבוק,
Meydan Kaplan
לתקוע נוצות בתחת לא הופך אותך לתנרנגולת.
לשים כובע סניה ולספר שזיינת חברה חשפנית כשאתה עדיין בתול, גם לא.
הבין או לא הבין מיסטרי הוא יכול להיות חזק במה שהוא עושה אבל סליחה הוא חסר טבעיות הוא עובד כמו רובוט
טוב אז צריך לעשות ככה במצב הזה וככה במצב הזה ואם היא אומרת את זה אז אני עונה את זה ואז אני עושה את המתקפת הנינג'ה ההפוכה ומשתמש במכת ברק של פיקאצ'ו !
חוץ מזה שהשיטה שלו עובדת על בסיס שלבים A1 A2 וכו זה אומר שאם נכשלת בשלב מסוים אתה מתחיל הכל מהתחלה
וזה הדבר ההכי מגעיל שיש בו
שלא נדבר גם על הפיקוקינג שהוא עושה שמושך צומת לב שלילית ולא חיובית אני בעצמי עושה פיקוקינג אבל שמושך צומת לב חיובי למשל אני שם פולו צהוב עם שעון צהוב ... אתה לא יודע כמה תגובות אני מקבל על דברים כאלה ....
אני ממש מסכים עם בלו רוז רק אינפורמציה קטנה
מיסטרי ה"מלך" היה בבית חולים פסיכיאטרי ... הכל בגלל השטויות שלו ...
עכשיו לפני שאתה הולך אחרי מישהו עם עיניים עצומות תעצור תחשוב קצת בעצמך אתה לא נראה לי מטומטם אז זה לא אמור להיות בעיה ותראה מה עובד בשבילך
אני אומר לך את זה בתור ניסיון
גיליתי את אומנות הפיתוי עם חבר שהראה לי ספר של מיסטרי ... חשבתי הוא הכי טוב וכל זה אב חוץ מלשנות את האופן חשיבה שלי לא היה לי ממש הצלחה
עש ש גיליתי עוד כמו גמבלר הספר של פוק וזה מה שגרם לי להיות מי שאני היום טבעי ובלי כאבי ראש
לפי מה שאמרת אני חושב שבשטח אתה הולך וחושב על כל זה כשאתה רואה בחורה
"רגע בשביל שהיא תימשך אז אני יעשה פיקקינג ואז עיניים ואז אני הולך אליה ועושה DHV" וכו
נ.ב. אני יודע שהעיברית שלי לא משהו אבל ... זה סקסי ! P;
נערך לאחרונה על ידי TheMale; 23-03-2011 בשעה 15:38.