|
|
TYLER פרוש,מילה.
אין מה ללכת,הדבר היחיד שהציל את הבומבמלה זה דווקא המרחק מאילת.
אין לי מה לחפש שם,סתם חור עם ערסים..לא הולך להיות איכותי בכלל
פסטיבל בראשית עדיף.
ודאמ צריך תוכניות לפסח באמת=\
אנשים אין מה להתווכח השנה זה בלגונה באילת,יכול להיות שזה ישתנה,אבל כרגע זה 100% אילת.
אז שכל אחד יעשה את השיקולים שלו אם הנסיעה + המחיר + זה שזה בחוף המסריח ההוא + ערסים שאמורים להגיע בעליל[לא אמור להפריע לאלו מביננו שרוצים לסגור שם FC..והבנתי שסוגרים שם מלא:} ] ...
אם זה עוזר הכוסיות שאני מכיר שהגיעו שנה שעברה ונהנו,צעקו בהתחלה על המיקום השנה,ואח"כ שהבינו שזה לא הולך להשתנות פשוט קנו כרטיסים מהר לפני שהמחיר יקפוץ,ככה שסחורה תהיה זה בטוח,אה וגם השנה יהיו כובעי סניה-יש סדנא של דון ג'ואן כמו שנה שעברה..![]()
כובעי סניה וכובעי נייק יש בכל מקום...
זובי אני נוסע לאילת בשביל הדבר הזה. לא בא.
טוב אם לא הולכים לבומבמלה צריך תוכניות אחרות לפסח..
BUDAH -מה זה פסטיבל בראשית?יש כוסיות?יותר חשוב יש תוכנית טובה-מוזיקה-אלכוהול?
תביאו רעיונות חברים בסוף אנחנו עוד נגמור בהופעה של ביבר מחוסר בתוכניות..![]()
30 במאי יש לכם הופעה של אנריקה איגלסיאס ! P;
באמת בחיים שלי לא הייתי באילת ולא בא לי גם ללכת לשמה (אני יסביר לכם אולי בהזדמנות למה)
אבל בפסח אני מנסה כמה שיותר להנות מהחברים/חברות התיירים שבאים מחול ומהים !
רוצים לבוא ליום הולדת שלי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
היי אני מבין שאנחנו בפורום פתוח אבל אנחנו בקושי מכירים ... חח
ברצינות בן כמה אתה הול להיות ?
זה באילת, כבר הגיעו אליי הכרטיסים, אני מגיע מהקריות מי שמגיע שידבר איתי נעשה איזה מפגש![]()
The Pod
זו הייתה הלצה O:
חחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הולך , יוצא מנהריה יש עוד מישהו שאולי יתן לי טרמפ קטן כי זה באסה ללכת באוטובוס![]()