AppRedeem, מצאתי דרך לרמות אותם ולקבל סכום מטורף על כל אפליקצייה!!! וואי אני לא מאמין רק עכשיו ראיתי את זה!! 423.18$ -
ועכשיו Letitbit, פרסמתי כמה הורדות שהעלאתי בכמה פורומים ואני פשוט לא מאמין!!! 442.31$ -
![]()
AppRedeem, מצאתי דרך לרמות אותם ולקבל סכום מטורף על כל אפליקצייה!!! וואי אני לא מאמין רק עכשיו ראיתי את זה!! 423.18$ -
ועכשיו Letitbit, פרסמתי כמה הורדות שהעלאתי בכמה פורומים ואני פשוט לא מאמין!!! 442.31$ -
![]()
נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 15:56.
|
|
התמונות לא עובדות... וזה לא נשמע אמין כל כך...
עריכה:
אוקיי, עובדות XD
נערך לאחרונה על ידי GameIL; 26-03-2011 בשעה 15:56.
אתה אפס טמבל
לפחות אם אתה מזייף את זה תזייף טוב
אני נותן לך הזדמנות להגיד שזייפת לפני שאני יפרסם איך זייפת חבל אחי.
או שהוא מקצוען וישתמש בקוד Java לעריכת העמוד..
הסיבה שהדפוק הזה הביא כל כך מטומטמת...
וואי אתה חתיכת מטומטם אתה יודע את זה? תקרא את מה שרשמתי לEUC ותבין כמה שיצאת אפס אידיוט.
אין פשוט אידיוט. קרא מה שכתבתי ל EUC
או סופסוף צדיק בסדום..
איזה פוטושופ בראש שלכם? ProVirus יצאת כל כך מושפל ואידיוט... פוטושופ.. פחחח עזוב, תן לעצמך כאפת שטות. וואי אתה לא מבין כמה שיצאת דפוק... אתה עכשיו קראת לתמונה שPAYPAL מייצרת! תמונה ערוכה! פשוט ילד מושפל! איך ערוכה? זה מהמערכת של PAYPAL שהאתר שלהם יצר. ילד דפוק.
זה תמונה שהמערכת של PAYPAL יצרה רק עם נתונים שאני נתתי לה.
בקיצור ProVirus = ילד מושפל.
והסיבה היחידה שאני מדבר אליו ככה זה בגלל שהוא דיבר אליי ככה.
נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 16:52.
אני יצאתי?
אני בדקתי בדרך אחת וזה פגע בול
ואני המושפל שמזייף קבלות של כסף? לפי מה שזכור לי אתה זה שעושה את זה
מתערבים שאתה לא יודע מזה בכלל JAVA
אתה סתם אומר שהוא צודק בגלל שהוא אומר "או שהוא מקצוען וישתמש בקוד Java לעריכת העמוד.."
לצאת מזה בזול קיצור את אפס תתחיל להשקיע אולי תגיע עם היכולת שלך ל0.1$ בחודש
ההוכחת תשלום האמיתית היא של 20$.
וואי אתה פשוט מושפל? נכנסתי לקוד מקור של האינרטנט ונתתי שם את הנתונים, למה אתה אידיוט?
הנה עכשיו אני יוצר עמוד דרך הקוד מקור שאתה כותב דברים דפוקים, אני עורך תוך דקה שתיים.
עושים איתכם צחוקים ואתם לוקחים רציני... אין לי אפילו Photoshop על המחשב ואני לא יודע לערוך בפוטושופ.
הנה אם אתה לא מאמין:
![]()
נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 16:52.
וואי עושים לכם דברים בצחוק ואתה לוקח רציני..
יצאת מושפל כי עשית את עצמך מלך מבין כאילו אתה יודע הכל 100% ובסוף דיברת שטויות במיץ עגבניות. אתה אמרת שהתמונה שPayPal יצרה ערוכה! התמונה שהמחשב של PayPal יוצרת, ערוכה, מה אתה רוצה דבר אחר שאני אגיד לך?
למה LIKE?
נערך לאחרונה על ידי dxxddxxd; 26-03-2011 בשעה 16:55.