אהלן,
לחברה שלי נהיה לפני יומיים הרפס בשפתיים. היא גם לא מרגישה טוב וקצת חולה (אם זה קשור).
וואלה לא זורם לי להדבק עכשיו בהרפס, וזה עוד לכל החיים. מה עושים? לחכות שיעבור לה? הבנתי שגם אז זה קצת מדבק.
בתודה,
MIr123
אהלן,
לחברה שלי נהיה לפני יומיים הרפס בשפתיים. היא גם לא מרגישה טוב וקצת חולה (אם זה קשור).
וואלה לא זורם לי להדבק עכשיו בהרפס, וזה עוד לכל החיים. מה עושים? לחכות שיעבור לה? הבנתי שגם אז זה קצת מדבק.
בתודה,
MIr123
|
|
אל תנשק אותה
אחרת יהיה לך גם
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 16-03-2011 בשעה 22:27. סיבה: בלי הערות מיותרות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
אפשר לאמר די בביטחון שגם לך יש.
למה? כי כמעט כל איש ואשה על פני כדור הארץ נושאים את אחד מנגיפי משפחת ההרפס (או שיידבקו בהם במהלך חייהם).
בכל מקרה, עדיף לא להתנשק בתקופה של התפרצות.
תן לה קצת זמן להבריא ולהתאושש. עדיף לשניכם
תכלס...לא שווה את זה.
אתם לא תתחתנו וגם אם כן זה עדיין לא כדאי.
תחכה שזה יעבור לה.
גם כשההתפרצות עוברת, היא עדיין יכולה להדביק אותך. במקומך הייתי עוזב אותה. יש הרבה דגים בים בלי הרפס.
פשוט אם אתם מעשנים או זה לא לעביר דברים מפה לפה או להתנשק וזהו
תתנזר ממנה לאיזה שבוע וחצי עד יעבור לה. בלי נשיקות נגיעות וכו'.
רק תדבר איתה, תבלה איתה וכו'.
מה הטעם שתגע בה ואז גם לך יהיה, ולא יעבור ועדיין לא תוכלו לגעת אחד בשני.
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
עצוב מאוד שאדם בוגר מביא איתו בורות גדולה בתחום מערכות היחסים, אתה מייעץ לו לעזוב את חברה שלו בגלל שיש לה הרפס? לכל בנאדם שני על פני כדור הארץ יש הרפס, בין אם בגלוי או בצורה רדומה, אתה לא יכול לדעת אצל מי קיים הנגיף ועצוב מאוד שאתה בכלל מגיב ככה.
אין סיבה לפסול או לעזוב בן זוג בגלל שיש לו או לה הרפס, זה מדבק, וזה עובר, עדיף שלא תקיימו יחסי מין עד שזה יעבור (במיוחד אוראליים).
נראה שדווקא אתה מפגין בורות. הרפס זו משפחה גדולה, ורק חלקם גורמים להתפרצויות לא נעימות כאלו. להגיד שלכל בן אדם שני יש הרפס מסוג כלשהו, זה כמו לומר לכולנו יהיה שפעת מסוג כלשהו מתישהו, בעוד שיש רק מעט מאוד סוגי שפעת שיכולים ממש לפגוע בבריאות שלנו.
העולם מתחלק לכמה סוגים של אנשים, ובהם: אלו שלא רוצים בן זוג שיש לו מחלת מין, אלו שזה לא יפריע להם כל עוד זה לא מסכן חיים, ואלו שינסו להביא ילדים נשאים לעולם עם חולה איידס.
להגיד "זה עובר" גם מעיד על בורות. הדבר היחיד שעובר זה ההתפרצויות, והמחלה מוגדרת כחשוכת מרפא - כל חייה יהיו לה התפרצויות.
אז לדעתי, מי שיש לו הרפס שגורם להתפרצויות כאלו, מוטב לא לקיים איתו יחסים כדי להקטין את הסיכון שאתה עצמך תהיה חשוף למחלה הזו. אם אתה חושב אחרת, זכותך, אבל אל תקרא לי טיפש.