קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 19-11-2011, 23:22
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 22 מתוך 22

איסלאם - עמוד 2

תומך טכני
    לייקים
    72
    נקודות
    911

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    המחיר של הדלק הוא שתי שקל, פלוס מיסים והכל זה יוצא 7.

בסדר מה אני אגיד לך,
    הם יעשו חרם עלינו, אנחנו נעשה חרם עליהם.
    אבל שוב
    אנחנו לא איזה מעצמה עם שדות חיטה או מלאי אדיר של נפט
    אין לנו את האפשרות לחיות לבד ללא ייבוא שלא לדבר על זמן ממושך...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

ברור שגידול האיסלם זאת צרה, כיום, האיסלם הם אויבי העולם, ולצערנו הרב, אירופה נופלת קורבן לגידול הזה, האיסלם משתלט על אירופה, הולך להיות עשור לא פשוט שם, זה לא יגיע לשליש מהאוכלוסיה בעולם, כי בשלב כלשהו, פשוט ישחתו (אין מה לעשות, זה יהיה הפתרון היחידי שלהם אם הם רוצים לחיות) אותם על ימין ועל שמאל, ותהיה מלחמת עולם שלישית נגד האיסלם, הגודל שלהם לא יעזור להם כ"כ, כי המדינות הנוצריות ואנחנו נגדם, נמחק אותם תוך כמה חודשים, המדינות שיהיה הכי קשה להילחם נגדם יהיו, טורקיה (אירן לא, כי בלי האיום האטומי, אין להם כלום, לשם דוגמא, למיטב ידיעתי אין להם אפילו מטוס קרבי אחד שיכול לטוס לישראל ובחזרה בלי לתדלק את עצמו ומערכת הנ"ט שלנו תקצוץ אותם לגזרים, באדמה, אין להם סיכוי להגיע אלינו, הם יצטרכו ללכת אלפי קילומטרים לישראל אם ירצו להילחם בנו בקרקע, ועד אז, יהיה גבול ירדני של מפציצים שיקצוצו אחד אחד את האירנים אם בכלל יצליחו להגיע לפה אחרי הפצצות המטוסים שלנו) ומצרים (רק בגלל ה"הסכם שלום" שיש לנו איתם, אחרי החתימה על ההסכם, כל בני הברית שלנו התחילו למכור להם נשק, כולל ארה"ב, וכיום, אם תפרוץ נגדם מלחמה, אנחנו אולי ננצח, אבל יהיו לנו לפחות 10,000 הרוגים), כך שהבעיה שלנו תהיה האיסלם בתוך אירופה. בכל מקרה, לשליש מהאוכלוסיה הם לא יגיעו בשנת 2050.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

Slats Slats Slats
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 03-05-2011 בשעה 12:26.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    ברור שגידול האיסלם זאת צרה, כיום, האיסלם הם אויבי העולם, ולצערנו הרב, אירופה נופלת קורבן לגידול הזה, האיסלם משתלט על אירופה, הולך להיות עשור לא פשוט שם, זה לא יגיע לשליש מהאוכלוסיה בעולם, כי בשלב כלשהו, פשוט ישחתו (אין מה לעשות, זה יהיה הפתרון היחידי שלהם אם הם רוצים לחיות) אותם על ימין ועל שמאל, ותהיה מלחמת עולם שלישית נגד האיסלם, הגודל שלהם לא יעזור להם כ"כ, כי המדינות הנוצריות ואנחנו נגדם, נמחק אותם תוך כמה חודשים, המדינות שיהיה הכי קשה להילחם נגדם יהיו, טורקיה (אירן לא, כי בלי האיום האטומי, אין להם כלום, לשם דוגמא, למיטב ידיעתי אין להם אפילו מטוס קרבי אחד שיכול לטוס לישראל ובחזרה בלי לתדלק את עצמו ומערכת הנ"ט שלנו תקצוץ אותם לגזרים, באדמה, אין להם סיכוי להגיע אלינו, הם יצטרכו ללכת אלפי קילומטרים לישראל אם ירצו להילחם בנו בקרקע, ועד אז, יהיה גבול ירדני של מפציצים שיקצוצו אחד אחד את האירנים אם בכלל יצליחו להגיע לפה אחרי הפצצות המטוסים שלנו) ומצרים (רק בגלל ה"הסכם שלום" שיש לנו איתם, אחרי החתימה על ההסכם, כל בני הברית שלנו התחילו למכור להם נשק, כולל ארה"ב, וכיום, אם תפרוץ נגדם מלחמה, אנחנו אולי ננצח, אבל יהיו לנו לפחות 10,000 הרוגים), כך שהבעיה שלנו תהיה האיסלם בתוך אירופה. בכל מקרה, לשליש מהאוכלוסיה הם לא יגיעו בשנת 2050.
    יהיה לנו לפחות 10 אלף הרוגים??!?!!?!
    אני עכשיו מתאבד אם דבר כזה יקרה!

מזה 10 אלף מה השתגעת?

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    ערבים הם חיות ומי שטוען אחרת בחיים לא הרגיש קסאם שמעופף עד אליו, בחיים לא פחד על חיי קרובים וחברים שלו בדרום ובצפון (בתקופות שהפגיזו שמה, בעיקר בדרום כי הייתי חבר של אשדודית אחת והייתי מסתובב שם הרבה באותה תקופה)

לחסל אחד אחד לפני שהם יתרבו וישתלטו על העולם. את הנשים, את הילדים, את כולם. שלא ישאר ערבי מסריח אחד. אין לי רחמים לחיות האלה מאז שאני ומי שציינתי כמעט נהרגנו בגללם. הייתי מאחל לאוהבי הערבים והשמאלנים להרגיש את אותה ההרגשה שהרגשתי שאני עומד למות אבל עזבו דבר כזה אפשר לאחל רק לערבים.

שמאלנים צאו קצת מהבועה התל אביבית שלכם ותבינו שאנחנו לא נלחמים בבני אדם אלא ביצורים שטופי מוח שאין להם רגשות והם רוצים רק לעשות נזק.

קיצר צריך אצלם באירן וכל המדינות זבל האלה איזו רעידת אדמה וכמה צונמי כמו ביפן, הם מתרבים כמו ג'וקים גם ככה שימותו גם קצת מה יש

ערבי גבר הוא ערבי בקבר!
    צודק אבל למה 'ערבי'?
    תגיד מוסלמי קיצוני.

כי 80% מהמוסלמים בעולם לא קיצוניים, סתם חיים איפהשהו באפריקה, מסכנים חיים בזבל,
    לא יודעים מזה 'יהודי' בכלל ואתה רוצה להרוג אותם? חח מסכנים.

הערבים שבעזה, אותם צריך להרוג אחד אחד.
    וזה לא ערבים, זה מחבלים.
    ואתה יודע מה, מצידי שאחד אחד ימותו בעזה זה לא יעניין אותי מחבל לא מחבל.
    אבל במקומות כמו אירן למשל, יש אנישם שמפגינים נגד הגזענות והאנטישמיות, להרוג גם אותם?

ברור שגידול האיסלם זאת צרה
    טוב זה סתם גזענות, לא כל מוסלמי זה מוסלמי-מחבל.
    80% מהמוסלמים גרים באפריקה ואין להם מושג מזה יהודי בכלל, לא מבינים מהחיים שלהם,
    סתם גרים בכפרים שלהם עם ילדים וכו'.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 24-03-2011 בשעה 18:59.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אני לא מתכוון לאפריקאים (למרות שהאפריקאים הם המסתננים, שזה גם סוג של סכנה בשבילנו), אני מתכוון לגידול המוסלמי באירופה, אתה יודע ש40% מכמה מדינות, כבר מוסלמית? ולמה האירופאים לא עושים כלום, כי זה יחשב "גזענות" אם הם יעשו משהו בנידון, וזה נוגד את חוקי הליברליזם, תראו לאן הם הגיעו, לאיבוד שליטה במצב. וכן, לצערי הרב, לאחר שחתמנו בשנת 80 על ה"הסכם שלום" עם מצרים, ארה"ב מכרה כמות נשק לא קטנה למצרים, שלצערי הרב, אם תהיה מלחמה של אחד על אחד (ישראל-מצרים, ללא התערבות של אף אחד), אנחנו לצערי הרב נאבד 10000 חיילים, וזה מה שמעלה בי את השאלה, איזה מין הסכם שלום זה? שהמעצמה השניה רק מתחזקת, ושבכל רגע נתון, יכולים להיבחר האחים המוסלמים ופשוט לירוק על הניירות של ההסכם, ולפתוח במלחמה (ובבחירות, האחים המוסלמים צפויים לקבל, או 40% מהקולות, או 60% מהקולות, השאלה היא כמה). אז בסדר, אתם רוצים שלום, אז תתנהגו כמו חזקים, ועל תתנו 2 שליש מהארץ שלכם, כי אם לא היינו חותמים על ההסכם הזה, סיני הייתה בידינו, היינו מקבלים לא מעט כסף מהנפט שיש שם, ולא היינו מפנים מסכנים מהבתים שלהם, והכי חשוב, ארה"ב לא הייתה מוכרת נשק למצרים (לא נהוג בין מדינות חברות, למכור נשק לאויבים של המדינה החברה), והיינו יכולים פשוט לרמוס במקרה של מלחמה את הצבא המצרי.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני לא מתכוון לאפריקאים (למרות שהאפריקאים הם המסתננים, שזה גם סוג של סכנה בשבילנו), אני מתכוון לגידול המוסלמי באירופה, אתה יודע ש40% מכמה מדינות, כבר מוסלמית? ולמה האירופאים לא עושים כלום, כי זה יחשב "גזענות" אם הם יעשו משהו בנידון, וזה נוגד את חוקי הליברליזם, תראו לאן הם הגיעו, לאיבוד שליטה במצב. וכן, לצערי הרב, לאחר שחתמנו בשנת 80 על ה"הסכם שלום" עם מצרים, ארה"ב מכרה כמות נשק לא קטנה למצרים, שלצערי הרב, אם תהיה מלחמה של אחד על אחד (ישראל-מצרים, ללא התערבות של אף אחד), אנחנו לצערי הרב נאבד 10000 חיילים, וזה מה שמעלה בי את השאלה, איזה מין הסכם שלום זה? שהמעצמה השניה רק מתחזקת, ושבכל רגע נתון, יכולים להיבחר האחים המוסלמים ופשוט לירוק על הניירות של ההסכם, ולפתוח במלחמה (ובבחירות, האחים המוסלמים צפויים לקבל, או 40% מהקולות, או 60% מהקולות, השאלה היא כמה). אז בסדר, אתם רוצים שלום, אז תתנהגו כמו חזקים, ועל תתנו 2 שליש מהארץ שלכם, כי אם לא היינו חותמים על ההסכם הזה, סיני הייתה בידינו, היינו מקבלים לא מעט כסף מהנפט שיש שם, ולא היינו מפנים מסכנים מהבתים שלהם, והכי חשוב, ארה"ב לא הייתה מוכרת נשק למצרים (לא נהוג בין מדינות חברות, למכור נשק לאויבים של המדינה החברה), והיינו יכולים פשוט לרמוס במקרה של מלחמה את הצבא המצרי.
    אתה חיי בסרט אחי,
    ישראל חזקה ממצרים פי כמה עשרות.

אין למצרים מטוסים בכלל ואם יש, יש להם מיג.
    חיל האויר יקטוש אותם כהרף עין. כמו מה שקורה עכשיו ללוב.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

תאמין לי, גם אני אמרתי ככה, עד שראיתי את הנתונים על הצבא שלהם... וממש לא אמרתי שלא ננצח אותם (אולי אפילו נביס), יש לנו למקרה חירום אפילו פצצת אטום, אבל, אין מה לעשות, תבדוק, ארה"ב מכרה להם מלא נשק. אם תהיה מלחמת יחידים נגדם, זה יהיה כמו במלחמת העולם השניה (כמובן לא כמות האבידות), אנחנו נביס אותם, אבל יהיו לנו הרבה קורבנות, כי ציוד המלחמה גם משתכלל.

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect