קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. חדשה| כרמן אלקטרה!!! הרבה השקעה מקווה שתאהבו הפעם
    על ידי CompleX בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-10-2005, 10:05
  2. [ייעוץ] מה כדי להוריד?
    על ידי Offer בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 02:15
  3. עוד מעט כיפור אז....
    על ידי Y0har בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 17:36
  4. שתי חתימות חדשות... לא כל כך משהו כמעט בלי השקעה
    על ידי -S.D- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 20:00
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

ייעוץ| השקעה מעט חד צדדית?

ברירת מחדל ייעוץ| השקעה מעט חד צדדית?

שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם ולהתייעץ איתכם על משהו שקורה לי במערכת היחסים שלי עם חברה שלי.
    אם זה לא מתאים לפורום פה תעבירו לאן שצריך.

בעיקרון העניין הוא כזה - אני מרגיש (לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מה שאני מרגיש) שאני יותר משקיע ורוצה לעשות לה טוב, מאשר היא לי. למה אני מתכוון? אני יודע שאני אוהב אותה, מאוד, והיא אותי, מאוד. אני אהבת חייה והיא אהבת חיי, ללא ספק. העניין הוא, שאני מוצא את עצמי שוב ושוב חושב על דרכים יצירתיות ומגוונות להפתיע אותה, לשמח אותה ולגרום לה להנאה, פשוט כי אני נהנה לראות אותה נהנית ושמחה - אני עושה 'ערב רומנטי' (נרות והכל... חח משקיע), מחפש עוד מקומות שאנחנו יכולים ללכת אליהם וליהנות, משקיע במתנה סמלית ומשמעותית ביום האהבה, וכל הדברים הקיטשיים האלו שעובדים.
    עכשיו, הם באמת עובדים, היא באמת נהנית מאוד ומעריכה את זה מאוד, ודואגת להגיד לי מדי פעם שזה ממש לא מובן מאליו בשבילה. אומנם, יש לי איזושהי תחושה שאצלה בראש הדברים מתנהלים אחרת. היא לא מחפשת איך להפתיע אותי ועושה דברים מהסוג הזה. שלא תבינו לא נכון, אני לא אומר שצריך לעשות את זה כל פעם, אבל המקסימום שקיבלתי ממנה בקטעים האלו זה כרטיס ברכה רומנטי כזה בסילבסטר או ביום האהבה.
    יש מצב שאני נשמע כמו כוסית עכשיו, אבל זה קצת מוריד לי את החשק לנסות להשקיע, כי זה קורה בצורה די חד צדדית וזה גורם לי להרגיש כאילו אני כל הזמן מרצה אותה. זה לא נכון, אני לא כל הזמן מרצה אותה, אבל אני מצפה שזה יבוא ממנה גם קצת.

בקיצור, מי ששרד את החפירה והגיע עד הלום - יש לכם הצעות איך אני יכול לגרום לזה להגיע גם ממנה? לגרום לה להשקיע בי ולהשקיע זמן בחשיבה על דרכים להפתיע אותי ולשמח אותי?

ושוב, שלא תבינו לא נכון, היחסים שלנו מעולים ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד, וכיף לנו מאוד אחד עם השני. אנחנו יכולים להעביר ימים ביחד ואנחנו עושים את זה. כל האשכול הזה נובע מפרט שקצת מפריע לי וחשבתי שאני אולי יכול לשנות.

תודה רבה רבה! :-)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אני לא חושבת שאתה כוסית, סה"כ רוצה ביטוי הדדי גם ממנה.
    תראה, אין דרך פלא לשפר את המצב הזה, חוץ מלדבר איתה על זה,עם כל הפאדיחה שבדבר- אתה יכול הרי לרמוז לה בדרכים לא דרכים ויש את הבוקיות (לא שחס וחלילה אני מזלזלת בחברה שלך, אלא רק מציינת,אני לא מכירה אותה) האלה שאף פעם לא מתייחסות לרמזים שמפזרים להם
    אני גם חושבת שאיתה אתה יכול לדבר בצורה הכי אמיתית שבעולם אם אתם בעלי קשר כזה טוב וחזק..גם עצם העובדה שהקשר שלכם מעולה יכול רק להוביל לשיפור מבחינתכם- כי כשאתה תרגיש שגם בך משקיעים,אתה תהנה הרבה יותר מהקשר ולא תהיה מריר בכל פעם שרק תעלה לך המחשבה לפנק את החברה...
    מקווה שתקח לתשומת ליבך

תודה, אבל אם אני אדבר איתה זה יגרום לה להרגיש שהיא חייבת, ואני רוצה שזה יבוא מתוך באמת רצון.
    עוד הצעות?

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

לאבגירל ,אם הוא ידבר איתה על זה,זה יתרום עוד יותר לתחושה של ה"כבר השגתי אותו ועכשיו הוא מחזר אחריי ואני נהנת מזה,כל עוד זה יימשך" כי הוא זה שבעצם רודף אחריה.
    נכון,רוב הפעמים צריך לדבר על מה שהולך,אבל לא תמיד,והפעם הזו היא אחת מהיוצאים מן הכלל.

קודם כל,אתה לא כוסית ולא כלום,חברה שלה,אתה רוצה להרגיש שהיא נמשכת אליך ואתה מטריף אותה עד כדי כך שהיא תנסה כל הזמן להראות לך מחדש את האהבה שלה אליך.

דבר שני,תנסה קצת להרגיע עם כל המתנות וכל הדברים האלו,אני מבין שאתה אוהב את זה וזה כיף לראות את אהובתך נהנת ושמחה,אבל יכול מאוד להיות שעדיף לך להשקיע את הזמן הזה בלהיפגש איתה ולהתקדם מבחינה מינית,לדבר איתה יותר על דברים אינטימיים שהיא לא מספרת לאף אחד,זה יתרום לקשר הרבה יותר ויגרום לה לרצות להשקיע בך יותר.

אתה יכול גם להשתמש בשיטות של פיקאפ בשביל לגרום לה להשקיע בך.
    למשל,לבקש ממנה לעשות בשבילך דברים בהדרגתיות.
    אם תתכרבלו ביחד במיטה,ותגיד לה לקום לעשות לך קפה ולהחזיק אותו בשבילך בשביל שתשתה,היא כנראה תצחק קצת ותמשיך הלאה.
    אם אתה תגיד לה לקום רגע....אחר כך תבקש שתדליק את האור בשביל שתראה משהו,אחר כך לבקש ממנה שתעשה לך קפה ,אחר כך כשהיא מביאה את הקפה לומר לה לשבת לידך,ולשתות את הקפה מהידיים שלך...פה הסיכויים שהיא תסכים הרבה יותר גבוהים.
    אתה מבקש משהו קטן ולאט לאט מתקדם בבקשות שלך,היא כבר התרגלה להסכים למה שאתה מבקש ובגלל זה הסיכוי שהיא תסרב נמוך יותר.

אם יקרה מצב ותיפרדו,תדע בקשר הבא ,כבר מההתחלה לחנך את הבחורה שלך לכל השטויות האלו,מלדאוג לך ועד ללא להיות אדישה אליך,זה יחסוך לך הרבה כאב ראש ויעזור לקשר יותר מהנה (כמה שהמשפט "לחנך את הבחורה שלך" נשמע רע).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 10:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,993 | הודעות: 8,205,586 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect