שלום לכולם, רציתי לשאול אתכם ולהתייעץ איתכם על משהו שקורה לי במערכת היחסים שלי עם חברה שלי.
אם זה לא מתאים לפורום פה תעבירו לאן שצריך.
בעיקרון העניין הוא כזה - אני מרגיש (לא יודע עד כמה זה נכון, אבל זה מה שאני מרגיש) שאני יותר משקיע ורוצה לעשות לה טוב, מאשר היא לי. למה אני מתכוון? אני יודע שאני אוהב אותה, מאוד, והיא אותי, מאוד. אני אהבת חייה והיא אהבת חיי, ללא ספק. העניין הוא, שאני מוצא את עצמי שוב ושוב חושב על דרכים יצירתיות ומגוונות להפתיע אותה, לשמח אותה ולגרום לה להנאה, פשוט כי אני נהנה לראות אותה נהנית ושמחה - אני עושה 'ערב רומנטי' (נרות והכל... חח משקיע), מחפש עוד מקומות שאנחנו יכולים ללכת אליהם וליהנות, משקיע במתנה סמלית ומשמעותית ביום האהבה, וכל הדברים הקיטשיים האלו שעובדים.
עכשיו, הם באמת עובדים, היא באמת נהנית מאוד ומעריכה את זה מאוד, ודואגת להגיד לי מדי פעם שזה ממש לא מובן מאליו בשבילה. אומנם, יש לי איזושהי תחושה שאצלה בראש הדברים מתנהלים אחרת. היא לא מחפשת איך להפתיע אותי ועושה דברים מהסוג הזה. שלא תבינו לא נכון, אני לא אומר שצריך לעשות את זה כל פעם, אבל המקסימום שקיבלתי ממנה בקטעים האלו זה כרטיס ברכה רומנטי כזה בסילבסטר או ביום האהבה.
יש מצב שאני נשמע כמו כוסית עכשיו, אבל זה קצת מוריד לי את החשק לנסות להשקיע, כי זה קורה בצורה די חד צדדית וזה גורם לי להרגיש כאילו אני כל הזמן מרצה אותה. זה לא נכון, אני לא כל הזמן מרצה אותה, אבל אני מצפה שזה יבוא ממנה גם קצת.
בקיצור, מי ששרד את החפירה והגיע עד הלום - יש לכם הצעות איך אני יכול לגרום לזה להגיע גם ממנה? לגרום לה להשקיע בי ולהשקיע זמן בחשיבה על דרכים להפתיע אותי ולשמח אותי?
ושוב, שלא תבינו לא נכון, היחסים שלנו מעולים ואנחנו אוהבים אחד את השני מאוד, וכיף לנו מאוד אחד עם השני. אנחנו יכולים להעביר ימים ביחד ואנחנו עושים את זה. כל האשכול הזה נובע מפרט שקצת מפריע לי וחשבתי שאני אולי יכול לשנות.
תודה רבה רבה! :-)

ציטוט ההודעה