לא הצלחתי למצוא שם מתאים לכותרת, כי זה לא מדויק מספיק אז אני מתנצל מראש.
לפני שנתיים - שלוש בערך היא רצתה אותי, אמרתי לה שזה לא מתאים לי כל כך ונשארנו ידידים.
לא היינו ידידים כאלה טובים בעבר וכיום אנחנו גם לא כאלה ידידים טובים, מדברים פעם בכמה ימים אם בכלל... אחרי חצי שנה בערך אני באתי אליה ושאלתי אותה אם היא רוצה שנהיה ביחד והיא אמרה שלא. אחרי עוד חצי שנה בערך היא באה אליי ואמרה שהיא רוצה שננסה להיות ביחד, אמרתי לה שאני בעניין אבל רוצה שנהיה ישר חברים, לא הרגשתי צורך "לבדוק" את עצמנו כזוג כי ידעתי שזה ילך, וזה נחתך.
אחרי חודש בערך היא שוב באה אליי ואמרה שהיא רוצה שבכל זאת ננסה ואמרתי לה שאני לא חושב שכדאי שנעשה את הצעד הזה כי נוכל רק להיפגע. כמה חודשים לאחר מכן באתי אליה ואמרתי לה שאני כן בעניין, היא אמרה שכרגע היא לא ממש רוצה. עברו מאז בערך 4 חודשים ומגיע היום הזה שאני פותח את הנושא.
סיפרתי את הסיפור בתמצית של התמצית...
כיום אני מנסה ליזום ולהיפגש איתה בתור ידיד והיא סוג של מנפנפת אותי או חוזרת אליי כשבא לה, השאלה היא איך אני כן משאיר לעצמי סיכוי איתה? כי דף חדש כבר לא יכול להיות לי איתה בעצם כי היא כן מכירה אותי ואני כן מכיר אותה בגדול.
מה אתם מציעים לעשות? אני רוצה כן להגיע לקירבה מסוימת ולבנות את זה לאט לאט אבל מצד שני לא בטוח שהיא תיתן לי כי היא חושבת שהיא מכירה אותי ושאני רוצה רק ידידות. מצד שני אם על הפעם הראשונה שהיא תחליט שהיא רוצה להיפגש איתי אני אגיד לה שחשבתי על זה ומגיע לנו עוד הזדמנות ואני אנסה לנשק אותה למשל, יכול להיות שהיא תיבהל ותברח... כי בפעם האחרונה אני זה שבא אליה והיא לא רצתה. אני מפחד לנסות ליזום יותר מדי בלי שהיא מראה שום סימן של התעניינות ולהיות "נודניק".
עד היום התנשקנו רק פעם אחת כלומר לא היה מגע מרובה.
תודה לעוזרים

ציטוט ההודעה