אני בוכה הרבה ומשטויות ואני לא יודע למה זה קורה לי . אני בן 15 גבר . ואין לי מושג למה אני פשוט בוכה משטויות . אני רוצה להפסיק כמה שיותר מהר כי זה עושה לי בושות לבכות ככה.
למישהו יש עצות ?
אני בוכה הרבה ומשטויות ואני לא יודע למה זה קורה לי . אני בן 15 גבר . ואין לי מושג למה אני פשוט בוכה משטויות . אני רוצה להפסיק כמה שיותר מהר כי זה עושה לי בושות לבכות ככה.
למישהו יש עצות ?
|
|
לא ולא .
זה נוהג שחוזר על עצמו מאז שהייתי ילד קטן. כנראה פשוט מצב שבוא אני לא יכול להכיל את עצמי . וזה בא לידי ביטוי גם בהתנהגות שלי בכיתה ובעוד דברים.
אבל אני רוצה כרגע שתעזרו לי רק על עניין הבכי .
תודה על הניסיון לעזור.
או שהוא פשוט בחור רגיש שניפגע בקלות.
אין מה לעשות, זאת יכולה להיות תכונה טובה ויכולה להיות תכונה רעה, תלוי בסיטואציה שאתה נימצא בא.
הדבר הזה יכול לרגש בנות ולעזור לך להשיג אותם ויכול לפדח אותך בפניהם ובפני חברים שלך
ד"א למה אתה מתכוון שאתה אומר "שטויות" ?
נערך לאחרונה על ידי VOCA; 28-03-2011 בשעה 17:53.
לשעבר 'Like
זה רק יכול לפדח בן שבוכה . אין דרך לפתור את זה ? פשוט לא לבכות ?
האבחון העצמי שלך לקוי ואין דרך בשבילי לפחות לאבחן אותך.
עצם העובדה שאתה אומר
"אבל אני רוצה כרגע שתעזרו לי רק על עניין הבכי . "
רק מעידה על כך שאתה צריך להבין - בכי זה התפרצות רגשות.
אנשים מסוימים בוכים רק שהרגשות שלהם באמת כבדים מידי, ויש אנשים שבוכים מרגשות קלים בלבד .
יש אנשים שיכולים להכיל המון רגשות ועדיין יש להם לב של אבן
ויש אנשים שהלב שלהם הוא מרגרינה וכל מקבץ רגשות קטן מצליח לייצר התפרצות של בכי.
יש גם סוגים שונים של בכי.
יש יבבה יש התייפחות, יש צעקת בכי,
יש יותר מידי קטרוגים וקיטלוגים לרגשות ובכי.
זה לא עניין הבכי, זה טיפה יותר מורכב
נערך לאחרונה על ידי Mr. Ingidao; 28-03-2011 בשעה 18:18.
אז שבא לי בכי , איך אני יכול לעצור את עצמי ?
לא סתם נגיד חבר מקלל אותי על שטות פתאום אני מתחיל לבכות לידו .
תודה על הניסיון לעזור ספיר , אבל כלל לא איבחנת את הסיטואציה נכון.
אתה מגזים אם התגובות שלך ..
אני לא קראתי את שאר התגובות שלך, אחר כך אני אקרא ואערך ואתן לך תשובה יותר מעמיקה ..
אבל יש מצב שזה משהו בחינוך שלך ..
נגיד תינוק שרץ ונכנס בשולחן ומתחיל לבכות ..
אז יש כמה אופציות חינוך במצב כזה :
1) אבא\אמא שלך "ירביצו לשולחן כדי מה פתאום הוא עומד לך בדרך .. ?
2)אבא\אמא ירימו אותך ויגידו לך להפסיק לבכות כי זה לא משמעותי ולא קרה שום דבר ושתתמוד בלי לבכות .
אתה בטח גודלת על החינוך מספר -1 ,
מה שהוביל לבעיה בהסתדרות שלך עם דברים
כי תמיד היית בוכה והיו "מרביצים" או נותנים לך מה שאתה רוצה כי אתה בכית ..
תקן אותי אם אני טועה ..
אני חייב לציין שלא קראתי את זה במקום כל שהוא ושזאת סתם השארה של הידע הכללי וההגיוני שלי ...
אל תקח את זה למקום של הבעיה אצל ההורים שלך חס וחלילה..
גם אני בוכה הרבה ומשטויות ץץ ולפעמים אני יושבת וסתם ככה מתחילה לבכות ( אני מוצאת איזושהי סיבה בעולם לבכות )
אמממ... כשזה קורה תכנס למחשב ןתנסה לגמור את מריו כוכבים XD
זה פשוט שאני מרגיש שקשה לי להכיל את עצמי רגשית . אם זה בגלל ההורים , אין לי מושג . כי ההורים אדישים הרבה לבכי שלי .
היי,
אתה בגיל שמאופיין בשינויים קיצוניים מאוד, כל האמוציות מתפרצות. - זה לגיטימי ואין כל סיבה להלחץ.
כל אחד מתמודד עם גיל ההתבגרות בצורה שונה, אצלך מסתבר, זה בא ע"י ביטוי בבכי.
מתיאורך עולה שהבכי אינו רציונלי ואף מלחיץ אותך כשאתה בקרב חבריך. יכול להיות שזה נובע מזכרונות רעים או שמא תחושות לא נעימות שאינך יודע כיצד להתמודד איתם?
לפי מה שהבנתי הנ"ל, הינך סובל זמן רב מהתפרצויות ה'בכי', ולמרות מאמצייך להתגבר עליו אינך מצליח.
אני חושבת שהינך צריך לעבוד על ביטחונך האישי, הייתי ממליצה לפנות לאיש מקצוע ולטפל בבעייתך ביעילות.
(מוטב שתדע שייתכן וזה יעבור בגיל מאוחר יותר).
עלה והצליח.