נכתב במקור על ידי
TheNuts
אין צורך להתגונן, לא תקפתי, חשוב לי שתבין שמה שאתה כותב עכשיו שווה ערך ללבוא להגיד שרכיבה על אופנים משמעותה לקחת אופניים ולרקוד עליהן ואז כשאני אתקן אותך לבוא להגיד, התכוונתי באופן מטאפורי, אני נותן לזה פן מעשי, וכו וכו.. כשבפועל אתה פשוט טועה.
מרוגז עליך אני בטוח לא, אבל פיצצת פה את הבחור במידע, והמידע הזה אולי נכון אבל כל קשר בינו לבין פריים קונטרול מקרי לגמרי.
פריים קונטרול, אם להעמיד דברים על דיוקם, הוא אפילו לא תחום שקשור לNLP, וההתחייסות אליו בNLP (אם בכלל) היא מאוד מינימלית, פריים שלי לא יכול להיות חזק, או חלש - פריים זה נטו איך אני מבין סיטואציה על בסיס כל המידע שיש לי.
לצורך העניין הפריים של בחורה (ונחזור לפיקאפ לרגע, כי יהיה לך יותר קל להבין את ההבדל), יכול להיות "הוא פיקאפר, הוא מתחיל עם בנות, אני לא אהיה אחת שהוא יכול להתחיל איתה" או "הוא מאוד מיני כל הזמן, ואם אני אזרום איתו אני אראה שרמוטה". במקרה הזה הגישה שלך לא טובה, אתה לא משנה לה את הפריים - אתה רק "מאמת" אותו. הרעיון בפריים קונטרול הוא לעשות ריפריים לאיך שהיא חושבת עליך, ולא "להיות עם פריים דומיננטי". (ריפריים נכון יהיה לתת לעצמך נפח אחר, לגלות לה "סוד" על עצמך, משהו שהיא לא יודעת וישנה את איך שהיא חושבת עליך.)
תסכים איתי שהעובדה שאתה מוריד ממך את הציפיות רק מונעת ממך מלהגיע לתשובות הנכונות?