קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Trapt - Someone in Control (2005)
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:48
  2. 50 & Mobb Deep - Outta Control
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 12-09-2005, 16:17
  3. Trapt - Someone in Control (2005)
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 16:25
  4. Ciara&Missy Elliott&Fatman Scoop-Lose Control
    על ידי GodFather בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 07:06
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 18 מתוך 18

frame control - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אין צורך להתגונן, לא תקפתי, חשוב לי שתבין שמה שאתה כותב עכשיו שווה ערך ללבוא להגיד שרכיבה על אופנים משמעותה לקחת אופניים ולרקוד עליהן ואז כשאני אתקן אותך לבוא להגיד, התכוונתי באופן מטאפורי, אני נותן לזה פן מעשי, וכו וכו.. כשבפועל אתה פשוט טועה.

מרוגז עליך אני בטוח לא, אבל פיצצת פה את הבחור במידע, והמידע הזה אולי נכון אבל כל קשר בינו לבין פריים קונטרול מקרי לגמרי.
    פריים קונטרול, אם להעמיד דברים על דיוקם, הוא אפילו לא תחום שקשור לNLP, וההתחייסות אליו בNLP (אם בכלל) היא מאוד מינימלית, פריים שלי לא יכול להיות חזק, או חלש - פריים זה נטו איך אני מבין סיטואציה על בסיס כל המידע שיש לי.

לצורך העניין הפריים של בחורה (ונחזור לפיקאפ לרגע, כי יהיה לך יותר קל להבין את ההבדל), יכול להיות "הוא פיקאפר, הוא מתחיל עם בנות, אני לא אהיה אחת שהוא יכול להתחיל איתה" או "הוא מאוד מיני כל הזמן, ואם אני אזרום איתו אני אראה שרמוטה". במקרה הזה הגישה שלך לא טובה, אתה לא משנה לה את הפריים - אתה רק "מאמת" אותו. הרעיון בפריים קונטרול הוא לעשות ריפריים לאיך שהיא חושבת עליך, ולא "להיות עם פריים דומיננטי". (ריפריים נכון יהיה לתת לעצמך נפח אחר, לגלות לה "סוד" על עצמך, משהו שהיא לא יודעת וישנה את איך שהיא חושבת עליך.)

תסכים איתי שהעובדה שאתה מוריד ממך את הציפיות רק מונעת ממך מלהגיע לתשובות הנכונות?
    מממ... עכשו רק גרמת לי להתעניין יותר הייתי בטוח שהבנתי מה שסוניק אומר ועכשו אתה בא על מונח אחר ביכלל

(מישו אמר ריפריימינג?)

רק שאני אבין (תרדו לרגע מעניין הבחורות למרות שהוא ממש מעניין) אם אני איש מכירות איך אני יכול

לעשות ללקוח ריפריימינג לגבי אנשי מכירות הוא הרי בטוח שכולם באים לדפוק אותו?

זה אפשרי בכלל?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי sniph צפיה בהודעה
    מממ... עכשו רק גרמת לי להתעניין יותר הייתי בטוח שהבנתי מה שסוניק אומר ועכשו אתה בא על מונח אחר ביכלל

(מישו אמר ריפריימינג?)

רק שאני אבין (תרדו לרגע מעניין הבחורות למרות שהוא ממש מעניין) אם אני איש מכירות איך אני יכול

זה אפשרי בכלל?
    כל יום אני נתקל באיש מכירות זה או אחר, רובן בחורות כך שיצא לי לדבר איתן על ריפריים בצורה עקיפה כמובן.
    באופן כללי, לא לפי מונחים ולא לפי הגדרות, ברגע שאתה מדבר עם הלקוח שלך כאדם אל אדם ולא כמוכר אל לקוח, אתה למעשה מבצע ריפריימינג ומגדיל את הסיכויים שלך למכור (מסקנה זו נובעת מתוך נסיוני ומפת עולמי, חוץ מכמה סיסמאות באינטרנט שמאששים מסקנה זו לא קראתי איזה ספר שמדביר על כך). כיצד זה בא לידי ביטוי? פעם איזו משווקת קורסים ניגשה אלי עם המשפט הקבוע "בא לך לשמוע על הקורס שלנו?", בגלל שהיא הייתה נחמדה מבחינת המראה, טרחתי לעצור ולקשקש איתה קצת, כך השבתי "עם משפט כזה את לא תמשכי לקוחות פוטנציאליים..", "וואלה? אז מה לומר בפעם הבאה?", "מממ... אם יש לי חברה!", "אוקי, יש לך חברה?", "לא ", "למה? אתה בחור חמוד.."

מבין מה הלך כאן למעשה? משיחה של שיווק ומכירה השיחה שלנו נהפכה לשיחה בין שני אנשים שמתעניינים אחד בשני ומעוניינים לעזור אחד לשני (שיחה פסיכולוגית ומעניינת, בדיוק כמו שאני אוהב!), אין פלא שהסכמתי לתת לה את המספר שלי אחרי זה ושהיא תקבל את הבונוס שלה בעבודה בגלל זה. כאן בעצם אני הוא זה שביצע את הריפריימינג, אך היא הרוויחה מזה!

כמובן שאשמח לשמוע את המילים הצפויות של THENUTS וזה מקובל עלי מכיוון שאני בטוח שאין שום דיוק במה שאמרתי לך עכשיו, אין דיוק, יש מציאות! במציאות שום דבר לא מדוייק כמו בספר מכיוון שישנם המון משתנים. בכל מקרה, אני בדיוק כמוך ממתין לדיוקים של THENUTS, מסקרן אותי לשמוע, הוא ממש שפיץ בנושא!
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 30-03-2011 בשעה 21:09.

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי sniph צפיה בהודעה

(מישו אמר ריפריימינג?)

זה אפשרי בכלל?
    בוודאי, מריפריימינג פיזי ע"י זה שאנחנו גורמים לו לסובב את הגב למי שהוא איתו, דרך שימוש במילים מרגיעות ("תיהיה בטוח ש..", "תסכים איתי ש.." "שיקול הדעת שלך..") ועד להצגת אלטרנטיבות "מזוייפות". אם הוא חושב שהוא זה שבוחר ולא אתה זה שמוכר, זה פריים קונטרול. אתה שולט באיך שהוא מבין את הסיטואציה. .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,736 | הודעות: 8,151,318 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect