שלום לכולם,
כמו שאתם רואים, אני הולך לפרסם הסבר מפורט על האיוונט KANTURU, כדי שכולם ידעו איך להגיע לשם
איך נכנסים לשם ומה עושים שם בכלל??

נתחיל...
קודם כל כדי להכנס ל KANTURU Event צריך, אישור כניסה, במקרה שלנו זו טבעת שיכולה שנקראת
Moon Stone Ring הנה תמונה :

איך משיגים אותה?
יש שרתים שמוכרים אותה בחנות, ויש שרתים שצריך למצוא אותה.
איפה מוצאים אותה?
הטבעת יכולה ליפול בכל מקום, לרוב היא נופלת נוריה \ דויאס, אבל זה לא קשור היא יכולה לפול לכם בכל מקום אחר.

ממשיכים..
אחרי שהשגתם את הטבעת, אתם הולכים לKanturu3 דרך מקש "M".
זה בעצם הנקודה הכי קרוב למקום שממנו נכנסים, עכשיו פשות יש לכם קצת ללכת אל ה - 141 188 Cord.
כאשר הגעתם אל הנקודה, אתם נצבים מול שער בצורת עיגול, אתם מתבקשים ללחוץ עליו.
ושם יהיה לכם רשום עוד כמה זמן האייונט יתחיל..
הנה תמונה :

ברגע שהגעתם אליו, נגיד ותראו עוד דקה שימו את הטבעת עלייכם ותלחצו Enter.

השער יתקפל ויפתח לפניכם, ראו תמונה :

נמשיך :
אחרי שנכנסתם תעמדו מול פסל ענקייי! אבל ממש ענקייי! שיתחיל לנשוף עליכםם רוח חזקה בהחלט, ולהזיז אותכם מצד לצד,
בכל פעם שתעברו מולו, ככה ייקשה עליכם את העבודה במשימה עצמה.

ראו תמונה של הפסל:

נמשיך :

אתם תעמדו בפני שלושה מבחנים, בתחילה יהיו לכם 30 חיות להרוג, ואחריהם יהי לכם בוס, לכל זה יש לכם 15 דקות בלבד!
יש לציין שיש דרופ עצבני מהבוסים.

ראו תמונה של הבוס :

אחרי שעברתם את השלב הראשון, יהיה לכם דקה הפסקה באמצע, ואחריה שוב מלחמה אבל הפעם מול 40 חיות ואחריה בוס,
למשימה הזאת יש משהו כמו 10 דקות לביצוע! יש לציין שיש דרופ עצבני מהבוסים.
ראו תמונה:

ואנחנו לקראת הסוף, פה אתם מתמודדים מול אתגר באמת קשה, מספר גדול מאוד של מפלצות קרוב ל 50 ואחריהם
תעמדו מול שני בוסים, אל תפחדו בהתחלה אתם תעשו לבוסים הרבה מאוד miss!! יש לציין שיש דרופ עצבני מהבוסים.

ראו תמונה של הבוס :

פה אתם מסיימים!!! אחרי שאתם מבסוטיםם מהדברים הסוסים שקיבלתם.. יש פיצוץ ענקי וכולם נופלים למטה!@!
זה עוד לא נגמר, זורקים אותכם לתוך מקום עם לבה ואש, בכל מקום מלא מפלצות שתוקפות אותכם.
ואז יש לכם סוג של Close Up על מי שאתם צריכים להרוג, שמו : NightMare.

ראו תמונה של NightMare :

*שימו לב ל NightMare יש כמות גדולה מאוד של חיים והרבה הגנה, מומלץ להגיע אליו כמה ביחד.
אחרי שהרגתם אותו ואת כל החיות מסביבו, יהיה לכם שביל ארוך שבנוי מקרח..
שמוביל לסוג של גביש קרח שלידו עומדת אישה בשם Elpis שכבר אותה חלק גדול מפה נראה לי כבר מכיר..
היא נמצאת בהרבה תמונות באמיו, ובהרבה לוגויים וחתימות של אנשים.

ראו תמונה :

חחחח , אני מקווה שעד לפה היה כיף..
כי כל הקרבות האלו היו כדי להגיע אליה..
לפה אני מקווה שהגעתם עם Game Stone כי היא בעצם נותן לכם את האפשרות של יצירת Jewel Of Harmony
ב - 80% ועוד הרבה Refiny.
שימו לב לאפשרויות, היא תשאל אותכם שלושה דברים, שתוכלו לעשות רק אצלה ורק כאשר אתה שולט ב Kanturu.

שימו לב לתמונה :

זהו עד לפה המשימה, עכשיו אני יציין רק כמה דברים שלא הזכרתי קודם.

*למשימה יכולים להכנס ביחד קבוצות, כדי להקל על קושי המשימות.
*מומלץ להכנס עם אלפית לשם.
*ניתן להרוג \ PK אנשים שמפריעים לכם [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
*Kanturu event ישנו בשרתים S2 המלא, S3 S4.

אז אני הייתי Cani Can1steR אני מקווה שעזרתי, ואני ימשיך להביא מדריכים
של דברים לא מובנים, נראה לי שבקרוב אני יעלה מדריך על Illusion Temple הרבה לא יודעים מה עושים שם
ומה יש שם ומזה בכלל? אז נראה..
תהנו...