|
|
תקשיבו אני שומע מוזיקה שלפי מה שאתם אומרים של אתאיסטים אני מסתובב הרבה הרבה בחברת אתאיסטים וזה בכלל לא משפיע עליי אני הייתי מסורתי עוד לפני שהתחלתי לשמוע רוק ומטאל ואני לא חושב שמטאל בכלל יש לו השפעה דתית אני חושב שהמטרה היחידה של המטאל היא להרים את המצב רוח
כמעט כל מי ששומע רוק ומטאל הוא אתאיסט אבל זה לא נכון... תסתכלו על זה מהצד הזה:כמעט כל המדינה שלנו מלאה באתאיסטים ואנשים שלא שומרים וגם אנשים ששומעים פופ או ראפ הם אתאיסטים אז אנשים ששומעים רוק ומטאל הם בעצם לא חלק מהאנשים האתאיסטים של רוק מטאל הם חלק מהאתאיסטים של המדינה כולה! זאת המסקנה שלי מכל העניין הזה![]()
Live,
Love,
Die
כמה הודעות צריך בשביל קישור? אני יכולה לשלוח לך בפרטי. מדובר באיזורים מסוימים של המוח.
גם חוויות חוץ גופיות הן נקודה מאוד ספציפית של המוח שאנשים מאמינים חווים כהתגלות אלוהית אם נוגעים באותה נקודה באופן מסויים.
לעומת אטאיסטים שחווים התרגשות יוצאת דופן שלא ניתן להסביר, אבל לא רואים דמות או מפרשים את זה באיזה אופן.
ואם להתייחס לכל העניין שמטאל הוא לחכמים/טיפשים וכו'- זה לא קשור ולא מגדיר כלום.
הרי יש מטאל נוצרי מעולה, יש את המטאל ביידיש, כמו הפאנק הנוצרי והיהודי, ואם לומר את האמת בזכות ג'וני קאש אני מכירה יותר את הנצרות ואוהבת יותר את ישראל.
ברגע שהאמן מוציא שיר או אלבום זה לא שלו, זה של הקהל שיקח מזה מה שיקח. ואנחנו לוקחים מה שאנחנו רוצים.
אם זה אמונה... יאללה שיהיה.
אני שומר פעם בכיפורים ,לא עליתי לתורה ולא מרבה לשמור כשרות ,לא דוס חלוני כמובן אבל לא מתכחש שיש משהו למעלה ואין לי בעיה גם אם כאלה שמתכחשים לזה כול אחד בדעה שלו בין אם אתה מאמין באלוהים ובין אם אתה לא .
ןלא נראלי רוק או מטאל מביאים מסקנות כאלה לבן אדם אל תשכחו שיש המון שירים שמדברים על שטן שזה גם סוג של אמונה וגם רוק נוצרי מכו שצינת ועוד המון דברים אז בין אם להשוות מטאל כהדבר שיגרום הדבוללות לבין הדעה האישית של הבן כלפי האמונה שלו זה ענין אישי שלו ואי אפשר להפיל זות על סוג מוזיקה מסוייים.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
אני אטאיסט, ומאמין בשטן, אבל שני אלא לא גרמו לי לשמוע רוק או מטאל, אני בסך הכל אוהב את הזאנר..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני לא דתי אבל אני שומר על רוב המצוות הגדולות (חגים יום כיפור וכו') וכן עליתי לתורה,אבל זה בכלל לא קשור למוזיקה שאני שומע.
רוק ומטאל ברובו הגדול לא מדבר על משהו שדומה לשנאת דת ו/או אטאיסטיות לכן איני חושב שיש קשר בכלל
כל אלו שבאים לכאן ואומרים שומע בעיקר רוק והארד רוק ועדין מאמין וזה לא קשור בלא בלא בלא בלא בלא
מבינים שהאימרה המדוברת היא על מטאליסטים נכון?
כאלו ששומעים מטאל ולא מוזיקה שהמטאל בא ממנה שנקראת רוק או כאלה ששומעים משהו כמו אלטרנטיב,ניו מטאל וכאלה
כי אנשים ששומעים אותם בכלל התחילו מרקע שונה של לשמוע את המוזיקה הפופולארית וכן רוק אלטרנטיבי ובעקבותיו גם הרוק הפשוט והראשוני מאוד פופולארים עכשיו.
אני לא אומר שהמטאל משפיע על מטאליסטים להיות אתאיסטים אני אומר שיש קשר הוא בעיקר תרבותי.
ושוב אני מדבר על מטאל.
נכון הפורום הוא רוק ומטאל אך האימרה היא שמטאליסטים הם אתאיסטים .
אני לא ממש חושב שזה קשור. נכון, יש את הסטיריאוטיפ הדפוק הזה אבל זה רק בגלל שאנשים הסתכלו רק על הצד של המטאל כי הוא יותר בולט באתאיסטיות.
יש הרבה רוקיסטים שמאמינים באלוהים, אלה שאומרים "הוא שומע רוק אז הוא לא מאמין באלוהים" פשוט טמבלים.
בכל מקרה, אני אישית לא מאמין באלוהים אבל זה ממש לא קשור למה שאני שומע.
נערך לאחרונה על ידי Psycho Zombie; 27-03-2011 בשעה 13:15.
וואו, פותח האשכול, אני לא חושב שאתה חכם במיוחד.
אף פעם לא שמעתי מישהו שמקשר בין מוזיקה לתפיסת עולם דתית.
זה ממש לא קשור, צאו מהסרט, אין סיבה שזה יהיה קשור בכלל.
..Everyone Loves You When You're Dead..