תנתק קשר לגמרי אחיי..
תנתק קשר לגמרי אחיי..
Tommy La Pook - כי גם אני מביא פוקים בכל מקום!Dx-4 Ever
|
|
ואני כמו מפגר חוזר...צודקים סיימתי איתה
השאלה שלך היא מורכבת.. בכל דבר שיש בו רגשות הדברים מורכבים...הייתי מספר לך סיפור משלי מאוד דומה למצב אבל זה בפרטי אם תרצה.
בקיצור השאלה זה בת כמה היא? היא ילדותית ? אוקיי מפה אם היא הבינה שאתה צריך אותה והיא לא אותך
גבר,.. הקשר נגמר הידידות שלה וה"תמיכה" זה רק כדי להרגיש נאהבת (בחורות אוהבות את זה אחי מאוד!@!@)
הכל בראש,הכל זה בעיה בפסיכולוגיה, העצה שלי תחתוך תנסה להתרגל לחיות בלעדיה היא סתםם עושה לך רע, תתמודד אם כל החרא לבד...
ככה גם תהיה יותר חזק ותגדל להיות אלפה, לא פודל .אני אומר תשמע זה הולך להיות קשה וכואב אם תחתוך.
היא מזלזלת בך לכן היא לא תרדוף אחריך אלא אם תראה לה שאתה לא שם עליה זין בכלל (וגם יש מצב שהיא לא תרדוף אחריך אז) .
ידידי בנות הם עם אכזר שפוגע בגברים הרבה פעמים כמו משחק ...תלמד לשחק אותו או שתיהיה פגוע כל חייך תתחיל מלנתק קשר להתחבר לאנשים אחרים תתאמן הרבהההה ותגיב לי אם אתה רוצה לשמוע תהמשך זה הולך להיות קשה אבל זה החלק שיעצב אותך בתור גבר בעולם הזה
סליחה על החפירה... מקווה שעזרתי
נערך לאחרונה על ידי Roc221; 04-04-2011 בשעה 19:26.
היא לא תרדוף אחריי גם אם אני אשים זין עליה אני לא חשוב לה וצודק אחי תגובה יפה..
אם מעניין אותך לשמוע מקרה דומה.. שלח לי הודעה בפרטי
זה נורא קשה לוותר כי זה האגו שלנו כאן שמדבר.
קשה מאוד לקבל את העובדה שהיא פשוט לא רוצה אותך.
אתה רוצה אותה אבל היא לא רוצה, לא מעוניינת, סתם מנצלת אותך בשביל לשפר את האגו שלה ולהרגיש טוב עם עצמה.
זה נורא קשה לצאת מקשר כזה ובעיקרון, אני יודעת שכל מה שאני אומר לא יעזור לך. אבל יום אחד זה יקרה, אתה פתאום תמצא מישהי אחרת בלב שלך.
תזכור תמיד ותזכיר לעצמך ברגעים שבהם אתה שוכח : אתה לא יכול להיות בקשר עם מישהי שלא רוצה להיות בקשר איתך, פשוט לא יכול.
אחח הייתי בקטע הזה, של להיות פודל של מישהי
ולרדוף אחריה למרות שהיא לא שמה עליי פס.
אבל אתה צריך להתגבר, לנתק קשר טלפוני, פייסבוק, מסנג'ר,סקייפ כל החרא הזה.
פשוט לעשות דליט.
אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת !
טוב תודה אחוקים כולל רוק שדיברתי איתו בפרטית
קיצר חבל שאי אפשר לשדר למישו דרך הלב כמה צריכים אותו\צריכים לשכוח אולי מאובססיה גם....