קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון]מאמינים במה שנקרא נפגעי חרדה?
    על ידי grass בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 16-01-2009, 13:43
  2. [דיון] מאמינים בבתי החולים?
    על ידי Yeahi בפורום רפואה ובריאות
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 09-01-2009, 19:50
  3. [סקר+דיון] מאמינים ברוחות?
    על ידי MaroKaI בפורום יהדות
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 07-07-2008, 20:49
  4. [דיון] מאמינים בזה?
    על ידי rofl בפורום יהדות
    תגובות: 15
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 20:48
  5. [דיון] מאמינים באהבה וירטואלית?
    על ידי Adidi =] בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 14-11-2007, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48

דיון| מאמינים בסיפורי התנ"ך? - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי ShmuelAvera צפיה בהודעה
    כל עוד יש הוכחות אז תנ"ך לא שקר כלל. אני גם מאמין בשאר הסיפורים, אם ה' ברא את כל העולם, המעשים שם הם דברים קטנים בשבילו.
    EPIC FAIL
    אין הוכחות.
    ---
    לנושא:
    אחלה סיפורים,אבל לקרוא את זה די קשה.
    לא מאמין
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Mslipknot צפיה בהודעה
    EPIC FAIL
    אין הוכחות.
    ---
    לנושא:
    אחלה סיפורים,אבל לקרוא את זה די קשה.
    לא מאמין

למה אתה אומר שאין הוכחות?

לפני כמה ימים ראיתי את הסרט האחרון בסדרת הסרטים "הארי פוטר", ואם הוא נלחם בוולדמורט אז סימן שוולדמורט קיים ולהארי יש כוחות מיוחדים, הרי ראיתי את זה וככה גם כתוב בספר.

אז אם כתוב משהו וראיתי ציורים של איך שזה היה- זו בטוח הוכחה שזה קרה.
    אני טוען ששנינו אתאיסטים, אני רק מאמין באל אחד פחות ממך.
    כשתבין מדוע אתה מבטל את כל שאר האלים האפשרים, תבין מדוע אני מבטל את שלך.
    סטפן רוברטס

And Man Created God In His Own Image

Come Out

משתמש ותיק האוואטר של Mslipknot
    שם פרטי
    מיכאל
    לייקים
    67
    נקודות
    1
    פוסטים בבלוג
    3
    משפט מחץ
    Atheist Peace

ציטוט נכתב במקור על ידי xyossizx צפיה בהודעה
    למה אתה אומר שאין הוכחות?

לפני כמה ימים ראיתי את הסרט האחרון בסדרת הסרטים "הארי פוטר", ואם הוא נלחם בוולדמורט אז סימן שוולדמורט קיים ולהארי יש כוחות מיוחדים, הרי ראיתי את זה וככה גם כתוב בספר.

אז אם כתוב משהו וראיתי ציורים של איך שזה היה- זו בטוח הוכחה שזה קרה.
    בגישה הזאת כולם יחשבו שאנחנו
    )לא משחק אבל מבין Minecraft|Combat Arms|Maplestory
    LEAGUE OF LEGENDS EU NORDIC
    LokomotivKid
    http://9gag.com/icecreamman?success=1
    קישוריית המדריכים של Mslipknot

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

וואו,S.P.Q.R, אני מרגיש בכאילו שאני מדבר איתך בפעם הראשונה, אני יודע שכתבתי את דעותיי מזמן, אבל, אני לפחות מצפה שתזכור קצת ממה שכתבתי, כמו שאני זוכר מה שאתה כתבת פה.
    בכל מקרה, קודם כל, התורה מספרת על בריאת העולם ולא על בריאת היקום, כך שלפני כן יכל לקרות המפץ הגדול.
    לגבי ה"שני" סיפורים של הבריאה, זהסיפור אחד, פרק א' מספר על בריאת העולם (תכף אני אפרט על זה יותר)וכל החי בו, כולל האנושות (לגבי זה יש לי כמה "פירשונים", אבל הראשי הוא שביום השישי נברא המין האנושי, הרי כתוב, את האדם, לא את אדם, אלא את האדם, מה שמביא אותי להבנה של בריאת האנושות, אם תרצה, אני אסביר על זה יותר), הפרק השני מספר על בניית הגן עדן, גן כלשהו בעולם, ובו הוא יוצר אדם ואליו הוא מצרף חיות (אגב, הטענה שהאדם והחיות נוצרו מהעפר לפי התורה, לא נכונה, כי זה רק החיות בגן הזה, ורק האדם הזה ספציפית, תכף יהיה הסבר למה), והסיפור הזה מופיע בתורה כדי ללמד אותנו שהאדם (כלומר, אנחנו) לא יכול בלי אישה, הוא לא מספר על העולם, אלא על הגן ספציפית, על העולם סופר בפרק הראשון.
    לגבי איך הוא עשה, זה כבר מה שאני טוען, למדע יש את התשובה איך הוא עשה, בתורה רק מסופר שהוא עשה.
    לגבי האור ביום הראשון והשמש והכוכבים ביום הרביעי, מה זה האור לדעתך? זאת הרי השמש בצורתה הראשונית, הרי איך מערכת השמש נוצרה? בהתחלה הכל היה פה ערפילית, ואז בגלל סופר נובה ממערכת מקבילה, התחילה להיווצר פה המערכת שאנחנו יודעים כיום, בהתחלה החל להיווצר פה באמת אור, אך לא דיו בכדי שאפשר יהיה לקרוא לזה שמש (ליתר דיוק, מאור גדול), וכשהגיעה תקופת היום הרביעי (אם אתה זוכר, אני טוען שהימים הן בעצם תקופות של זמנים ארוכים), השמש כבר קיבלה את צורתה הסופית, והמערכת קיבלה את צורתה שיש לה היום, ולגבי הכוכבים, מי אמר שהוא מדבר על כל הכוכבים, הרי אחרי היווצרות מערכת השמש, נוצרו עוד כוכבים, אז עוד לא נפסק הליך היווצרות הכוכבים מהמפץ הגדול.
    לגבי זמן הימים, כמו שכבר כתבתי בעבר, הימים בבראשית (אני מתכוון לפרק א') הם לא ימים של 24 שעות, אלא בעצם תקופות ארוכות, שבהן ה' ברא את העולם, ליתר דיוק, את מערכת השמש, שלפיהן קרא לימים ימים (למשל, היום השלישי, התקופה בה נוצר כדור הארץ, על שם תקופה זאת, יש יום, יום שלישי, וכן הלאה עם הימים האחרים). עכשיו השאלה העולה מכאן, היא למה ה' סיפר להם את זה כסיפור פרימיטיבי לכאורה? למה לא סיפר להם על מיליארדי השנים של הבריאה? כי, תזכור, שזה היה לפני איזה 4000 שנה בערך, לאנשים לא היה את המדע שיש לנו כיום, הם לא ידעו מה זה תא בכלל, אז איך אתה עומד בכלל לספר להם על ערפיליות ועל לחצים של גזים שגורמים... אפילו אני לא ממש מבין את זה, אז שאנשים לפני 4000 שנה יבינו את זה, אנשים שהידע של מורכבות העולם הייתה כמו הידע של ילד בן 2 כיום? זה למה ה' סיפר להם את בריאת העולם כסיפור קליט שכזה.
    לגבי החלק עם האדם, כמו שאמרתי, התורה לא אומרת איך נוצר האדם, התורה אומרת שהוא נוצר אחרי... כמו שאמרתי, בשביל זה יש את המדע, כמו שכבר כתבתי פה, צריך להסביר הרבה מאוד זמן איך, כשבכלל הם עוד לא הגיעו למצב של להבין את זה, הם היו מוכנים לקבלת מידע מאוד מוגבל, גם היום, אנחנו לא יכולים להבין הכל, עם הזמן נבין יותר. לגבי הסתירה של תאוריית האבולוציה, כמו שאמרתי, אם אתה מתכוון לסיפור גן עדן, אז כבר אמרתי, זה סיפור חד במינו, כי הרי, בפרק הקודם כבר התפתח המין האנושי (שאלת איך, הנה איך, התפתח מהאבולוציה, ראה, קודם כל נבראו החיות, שבניהם כלול האב הקדמון של האדם, וכרמו שאמרתי, כל יום הוא המון זמן, כך שהיה מקום לתאוריית האבולוציה פה).

מקווה שעניתי לך על שאלותיך, אם יש לך עוד, שאל אותן.

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי דוד 3 צפיה בהודעה
    וואו,S.P.Q.R, אני מרגיש בכאילו שאני מדבר איתך בפעם הראשונה, אני יודע שכתבתי את דעותיי מזמן, אבל, אני לפחות מצפה שתזכור קצת ממה שכתבתי, כמו שאני זוכר מה שאתה כתבת פה.
    בכל מקרה, קודם כל, התורה מספרת על בריאת העולם ולא על בריאת היקום, כך שלפני כן יכל לקרות המפץ הגדול.
    לגבי ה"שני" סיפורים של הבריאה, זהסיפור אחד, פרק א' מספר על בריאת העולם (תכף אני אפרט על זה יותר)וכל החי בו, כולל האנושות (לגבי זה יש לי כמה "פירשונים", אבל הראשי הוא שביום השישי נברא המין האנושי, הרי כתוב, את האדם, לא את אדם, אלא את האדם, מה שמביא אותי להבנה של בריאת האנושות, אם תרצה, אני אסביר על זה יותר), הפרק השני מספר על בניית הגן עדן, גן כלשהו בעולם, ובו הוא יוצר אדם ואליו הוא מצרף חיות (אגב, הטענה שהאדם והחיות נוצרו מהעפר לפי התורה, לא נכונה, כי זה רק החיות בגן הזה, ורק האדם הזה ספציפית, תכף יהיה הסבר למה), והסיפור הזה מופיע בתורה כדי ללמד אותנו שהאדם (כלומר, אנחנו) לא יכול בלי אישה, הוא לא מספר על העולם, אלא על הגן ספציפית, על העולם סופר בפרק הראשון.
    לגבי איך הוא עשה, זה כבר מה שאני טוען, למדע יש את התשובה איך הוא עשה, בתורה רק מסופר שהוא עשה.
    לגבי האור ביום הראשון והשמש והכוכבים ביום הרביעי, מה זה האור לדעתך? זאת הרי השמש בצורתה הראשונית, הרי איך מערכת השמש נוצרה? בהתחלה הכל היה פה ערפילית, ואז בגלל סופר נובה ממערכת מקבילה, התחילה להיווצר פה המערכת שאנחנו יודעים כיום, בהתחלה החל להיווצר פה באמת אור, אך לא דיו בכדי שאפשר יהיה לקרוא לזה שמש (ליתר דיוק, מאור גדול), וכשהגיעה תקופת היום הרביעי (אם אתה זוכר, אני טוען שהימים הן בעצם תקופות של זמנים ארוכים), השמש כבר קיבלה את צורתה הסופית, והמערכת קיבלה את צורתה שיש לה היום, ולגבי הכוכבים, מי אמר שהוא מדבר על כל הכוכבים, הרי אחרי היווצרות מערכת השמש, נוצרו עוד כוכבים, אז עוד לא נפסק הליך היווצרות הכוכבים מהמפץ הגדול.
    לגבי זמן הימים, כמו שכבר כתבתי בעבר, הימים בבראשית (אני מתכוון לפרק א') הם לא ימים של 24 שעות, אלא בעצם תקופות ארוכות, שבהן ה' ברא את העולם, ליתר דיוק, את מערכת השמש, שלפיהן קרא לימים ימים (למשל, היום השלישי, התקופה בה נוצר כדור הארץ, על שם תקופה זאת, יש יום, יום שלישי, וכן הלאה עם הימים האחרים). עכשיו השאלה העולה מכאן, היא למה ה' סיפר להם את זה כסיפור פרימיטיבי לכאורה? למה לא סיפר להם על מיליארדי השנים של הבריאה? כי, תזכור, שזה היה לפני איזה 4000 שנה בערך, לאנשים לא היה את המדע שיש לנו כיום, הם לא ידעו מה זה תא בכלל, אז איך אתה עומד בכלל לספר להם על ערפיליות ועל לחצים של גזים שגורמים... אפילו אני לא ממש מבין את זה, אז שאנשים לפני 4000 שנה יבינו את זה, אנשים שהידע של מורכבות העולם הייתה כמו הידע של ילד בן 2 כיום? זה למה ה' סיפר להם את בריאת העולם כסיפור קליט שכזה.
    לגבי החלק עם האדם, כמו שאמרתי, התורה לא אומרת איך נוצר האדם, התורה אומרת שהוא נוצר אחרי... כמו שאמרתי, בשביל זה יש את המדע, כמו שכבר כתבתי פה, צריך להסביר הרבה מאוד זמן איך, כשבכלל הם עוד לא הגיעו למצב של להבין את זה, הם היו מוכנים לקבלת מידע מאוד מוגבל, גם היום, אנחנו לא יכולים להבין הכל, עם הזמן נבין יותר. לגבי הסתירה של תאוריית האבולוציה, כמו שאמרתי, אם אתה מתכוון לסיפור גן עדן, אז כבר אמרתי, זה סיפור חד במינו, כי הרי, בפרק הקודם כבר התפתח המין האנושי (שאלת איך, הנה איך, התפתח מהאבולוציה, ראה, קודם כל נבראו החיות, שבניהם כלול האב הקדמון של האדם, וכרמו שאמרתי, כל יום הוא המון זמן, כך שהיה מקום לתאוריית האבולוציה פה).

שעניתי לך על שאלותיך, אם יש לך עוד, שאל אותן.
    וואו.
    אני בהלם. איך הפכת עכבר לפיל וקראת לזה פרשנויות? טוב, נגי~~~ד.

אני מצטער להגיד לך, אבל כל הסיפור עדיין לא הגיוני.
    אתה אומר שהאור בא ממקורות אחרים? למה בלילה אתה רואה מאיפשהו חוץ מאור השמש על פני הירח?
    לא נראלי.
    סופרנובה אתה אומר? ממממ.....לא.
    האור של הסופרנובה לעולם לא הגיע אלינו(למזלנו) כי אם היה מגיע אלינו, כדור הארץ היה מתקלה קליל תחת העוצמה.
    אז אור - לא היה.
    ואם אור לא היה - פיתוח חיים על פניי כדור הארץ לא אפשרי.
    בלי אור, כדור הארץ הינו מערכת סגורה, ולפי החוק השני של טרמו-דיינמיקה, במערכת סגורה לא יכולים להתפתח חיים.
    ככה שצמחים ובעלי חיים נוצרו בלי אור? לא, לא אפשרי.

בכל מקרה, אני חייב להגיד לך שהפרשנויות האלה...הם באמת הגזמה.
    ואתה יודע מה...גם אילו היו נכונות? בני האדם לא יכלו להגיע ל-7 מיליארד נפשות תוך 4 אלף שנים.

ו...נגיד וכן יכלו, איך אתה מסביר את העובדה שאבולוציה לא דורשת הנחיה?
    אני צפיתי בעיניי באבולוציה, תחת המיקרוסקופ, ראיתי את התאים, מתאימים עצמם לסביבה חדשה.
    האם אלוהים התערב לי בניסוי המעבדה?

בכל מקרה, העניין הוא פשוט מאוד,
    אתה יכול להגיד שהמפץ הגדול - אלוהים עשה.
    האבולוציה? אלוהים הנחה.
    סיפור הבריאה? טיפשי, כי האנשים באותה תקופה לא יכלו להבין יותר מזה.

אבל אתה עדיין לא יכול להסביר,
    למה בני אדם לא יכולים לחוש את אלוהים בחמשת חושיהם?
    למה המדע לא יכול להסביר את קיומו של אלוהים?
    למה ההיגיון לא יכול להסביר את קיומו של אלוהים?
    למה קיימים כל כך הרבה פרדוקסים בעצם קיומו של אלוהים?
    איך אלוהים נוצר? הוא תמיד היה קיים? מזה 'תמיד', הריי ידוע לנו שהזמן נוצר במפץ הגדול? ואם הוא זה שיצר את הזמן, איך הוא יצר אותו? למה הוא יצר אותו? למה אחריי תקופה אינסופית אחת לא היתה לא סיבה לברוא את הזמן, ואחרי תקופה אינסופית אחרת כן היתה לו סיבה לברוא את הזמן? איפה אלוהים עכשיו? למה הוא לא עוזר לנו? למה הוא לא מתגלה אלינו? למה הוא נתן לנו היגיון בריא שסותר את קיומו, והוא לא מצפה שנשתמש בו? למה הכל פגום(תכנון האדם, העולם והיקום)?

כל כך הרבה שאלות, שאתה לא יכול לענות עליהן ואף אחד לא יכול.

One Shot - One Kill

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

התורה מספרת על בריאת העולם ולא על בריאת היקום, כך שלפני כן יכל לקרות המפץ הגדול.
    אתה מנסה להתאים את התנ"ך למדע? לא תצליח.

"וַיְהִי הַמַּבּוּל אַרְבָּעִים יוֹם, עַל-הָאָרֶץ... וַיִּמַח אֶת-כָּל-הַיְקוּם אֲשֶׁר עַל-פְּנֵי הָאֲדָמָה,
    מֵאָדָם עַד-בְּהֵמָה עַד-רֶמֶשׂ וְעַד-עוֹף הַשָּׁמַיִם, וַיִּמָּחוּ, מִן-הָאָרֶץ"
    (נח, פרק ז')

לפי התנ"ך, יקום = כל עולם החי בכדוה"א. (אדם, בהמה, רמש, עוף)
    די בזה כזה להראות את אי בקיאותו של דור התנ"ך באסטרונומיה.

תפסיק לנסות להיות חכם, אתה לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    כל כך הרבה שאלות, שאתה לא יכול לענות עליהן ואף אחד לא יכול.
    זה דוד3, אני ממליץ לך לקרוא הודעות קודמות שלו כדי שתבין עם מי אתה מתווכח.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

הרב האשכנזי הראשי של אטרף
    שם פרטי
    דניאל
    לייקים
    229
    נקודות
    328

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה

"וַיְהִי הַמַּבּוּל אַרְבָּעִים יוֹם, עַל-הָאָרֶץ... וַיִּמַח אֶת-כָּל-הַיְקוּם אֲשֶׁר עַל-פְּנֵי הָאֲדָמָה,
    מֵאָדָם עַד-בְּהֵמָה עַד-רֶמֶשׂ וְעַד-עוֹף הַשָּׁמַיִם, וַיִּמָּחוּ, מִן-הָאָרֶץ"
    (נח, פרק ז')

חח אתה יודע שכשאליעזר בן יהודה וחבריו חידשו את השפה העברית, הם לקחו המון מילים מהתנך ושינו להם את המשמעות?
    בתנך אתה יכול למצוא גם מילים כמו חשמל, ברור שבמשמעות אחרת.
    יתרון גדול בלומדי התנך שהם לא ישראלים זה שלא קורה להם בלבול כזה בין מילים של העברית החדשה לבין מילים של העברית התנכית.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

Thumbs down

S.P.Q.R, אני דיברתי על איך מערכת השמש נוצרה, לא היום, אלא לפני שבכלל היה קיים כדור הארץ והשמש, תבדוק אפילו בויקיפדיה, מערכת השמש נוצרה בשל השתלשלות אירועים שנגרמה מסופר נובה שהייתה בסמוך למערכת השמש, זה לא שאני ממציא את זה. ואתה תראה שם אפילו תמונה אילוסטרטיוית, שמראה, שבאמצע הערפילית היה אור.
    אגב, אחוז גידול האוכלוסין באותה תקופה היה גדול פי כמה מהגידול היום (למרות זאת שאני לא מבין על איזה אירוע אתה מדבר שאחריו היו 4000 שנות רביה), תזכור, פרו ורבו, זה מה שה' אמר, ובאותה תקופה באמת אנשים התרבו והתרבו. אגב, דוגמא לגידול מהיר, המוסלמים, שהיו בסך הכל כפר לפני 1600 שנה, וכיום הם מיליארד 600 מיליון איש.
    לגבי האבולוציה, תהליך האבולוציה זה נושא שמדענים אפילו רבים עליו, יש האומרים שהמוטציות ששורדות הן מקריות, אך יש האומרים שהמוטציות נוצרו בשל השפעת הסביבה על המנגנון הגנטי, שהולידה כזאת מוטציה (וגנטיקה, זאת לדעתי ההוכחה המדעית לקיום ה'), אז, כן, יש באבולוציה תכנית אלוקית.
    לגבי הבריאה, הבריאה זה לכאורה סיפור "טיפשי", אבל אם קוראים אותו, אפשר להבין שהאנשים באותה תקופה ידעו בזכות הסיפור יותר ממדענים לפני מאה שנה בכמה תחומים.
    לגבי למה אנחנו לא חשים אותו? תלוי מי, אם אתה אדם רוחני, אתה יכול להרגיש אותו, אבל אם אתה קטן אמונה, אז אתה לא.
    למה המדע וההיגיון לא יכולים להסביר? כי זאת ישות שבראה אותנו, מין הסתם, היא תהיה "קצת" יותר מסובכת בשבילנו הנבראים.
    לגבי כל שאר השאלות, אני פשוט אצטט את אבי:"אם היינו יודעים את התשובות לשאלות הללו, היינו אלים בעצמנו".

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה

(נח, פרק ז')

חח תאמין לי אתה נדב...חח איזה גבר.

S.P.Q.R, אני דיברתי על איך מערכת השמש נוצרה, לא היום, אלא לפני שבכלל היה קיים כדור הארץ והשמש, תבדוק אפילו בויקיפדיה, מערכת השמש נוצרה בשל השתלשלות אירועים שנגרמה מסופר נובה שהייתה בסמוך למערכת השמש, זה לא שאני ממציא את זה. ואתה תראה שם אפילו תמונה אילוסטרטיוית, שמראה, שבאמצע הערפילית היה אור.
    אגב, אחוז גידול האוכלוסין באותה תקופה היה גדול פי כמה מהגידול היום (למרות זאת שאני לא מבין על איזה אירוע אתה מדבר שאחריו היו 4000 שנות רביה), תזכור, פרו ורבו, זה מה שה' אמר, ובאותה תקופה באמת אנשים התרבו והתרבו. אגב, דוגמא לגידול מהיר, המוסלמים, שהיו בסך הכל כפר לפני 1600 שנה, וכיום הם מיליארד 600 מיליון איש.
    לגבי האבולוציה, תהליך האבולוציה זה נושא שמדענים אפילו רבים עליו, יש האומרים שהמוטציות ששורדות הן מקריות, אך יש האומרים שהמוטציות נוצרו בשל השפעת הסביבה על המנגנון הגנטי, שהולידה כזאת מוטציה (וגנטיקה, זאת לדעתי ההוכחה המדעית לקיום ה'), אז, כן, יש באבולוציה תכנית אלוקית.
    לגבי הבריאה, הבריאה זה לכאורה סיפור "טיפשי", אבל אם קוראים אותו, אפשר להבין שהאנשים באותה תקופה ידעו בזכות הסיפור יותר ממדענים לפני מאה שנה בכמה תחומים.
    לגבי למה אנחנו לא חשים אותו? תלוי מי, אם אתה אדם רוחני, אתה יכול להרגיש אותו, אבל אם אתה קטן אמונה, אז אתה לא.
    למה המדע וההיגיון לא יכולים להסביר? כי זאת ישות שבראה אותנו, מין הסתם, היא תהיה "קצת" יותר מסובכת בשבילנו הנבראים.
    לגבי כל שאר השאלות, אני פשוט אצטט את אבי:"אם היינו יודעים את התשובות לשאלות הללו, היינו אלים בעצמנו".
    אז נכון השמש נוצרה כתוצאה מסופרנובה- כמו כל כוכב.
    אבל כדוא הארץ לא היה קיים אז.

אבל רגע רגע.....השמש נוצרה אז לפניי כדור הארץ?
    וואלה אחי, נתתי לעצמך במהפוכה, ת'אומר שכדור הארץ לא היה קיים עוד בזמן שנבראה השמש "אני דיברתי על איך מערכת השמש נוצרה, לא היום, אלא לפני שבכלל היה קיים כדור הארץ והשמש"
    וואלה אחי, אתה נראלי מתבלבל עם עצמך כבר מרוב חוסר ההיגיון.

לא היתה סופרנובה בזמן קיומו של כדור הארת בכל מקרה.
    אין אור, בלי שמש אחי. ואם האור של הסופרנובה היה כל כך קרוב שהיינו רואים אותו?
    אז כדור הארץ היה מתקלה.

אחוז גידול האוכלסין בתקופה אז, היה הרבה יותר קטן.
    גם אם הולידו המוןילדים, מעטים שרדו! לא היו תרופות, אנשים חיו עד גיל 25-30.
    80% מהתינוקות בכלל מתו לפניי שהגיע לשנה הראשונה בחיים שלהם.
    אז לא, גידול האוכלסין ךא היה גדול יותר.
    בימינו, בשנים שאנו חיים בהם, בין שנות ה-80 לעכשיו, קיים גידול האוכלסין הכי גדול שהיה איי פעם,
    וזה מוכח. למה? כי היום אחוז תמותת התינוקות הוא 0 תודות למדע! ולא לאלוהים. ואנשים חיים עד גיל 80!
    תודות למדע, לא לאלוהים.

כל מה שדיברת לגבי האבולוציה, מוטעה לחלוטין.
    אבולוציה פועלת לא רק על מוטציה, אלא גם על ריקומבינציה, וריקומבינציה היא לא אקראית,
    היאלרוב מעשי התא עצמו, טעות, כמו שתנסה לשלוח מיליארד קופסאות למיליארד אנשים,
    אז בדוק מתישהו בתקופה מסוימת, אחת מהקופסאות לא תגיע לאיפה שהיא אמורה להגיע - טעויות קורות.
    לכן מה שאמרת היה קשקוש מוחלט.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

מי אמר שהייתה סופר נובה לידנו כשהיה כדור הארץ קיים? לא היה בזמן קיומו, היה כשהמערכת הייתה בכלל ערפילית, וכשהסופר נובה "נתקלה" בערפילית החלו להיווצר תהליכים, כשאחד הראשונים שהחלו היה, היווצרות השמש, האור, לפני שכדור הארץ נוצר(שנוצר באותם תהליכים של אחרי סופר נובה, רק אחרי תחילת היווצרות השמש, באמצע התהליך), לא הבנתי במה הבאת לי בהפוכה?
    לא ממש הבנתי מה אתה רוצה להוכיח בגידול אוכלוסין הזה, שהיום יש יותר אנשים מפעם? הוכחת, מי אמר שלא?

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

מי אמר שהייתה סופר נובה לידנו כשהיה כדור הארץ קיים? לא היה בזמן קיומו, היה כשהמערכת הייתה בכלל ערפילית, וכשהסופר נובה "נתקלה" בערפילית החלו להיווצר תהליכים, כשאחד הראשונים שהחלו היה, היווצרות השמש, האור, לפני שכדור הארץ נוצר(שנוצר באותם תהליכים של אחרי סופר נובה, רק אחרי תחילת היווצרות השמש, באמצע התהליך), לא הבנתי במה הבאת לי בהפוכה?
    לא ממש הבנתי מה אתה רוצה להוכיח בגידול אוכלוסין הזה, שהיום יש יותר אנשים מפעם? הוכחת, מי אמר שלא?
    חחחחחח
    לא ראיתיבן אדם מקשקש כל כך הרבה מאז שאפולו הגיב,
    אחי אתה פשוט בלבלת ת'שכל.

רשום בתנך שהכוכבים נבראו ביום הרביעי,
    ובמיוחד השמש שמוזכרת ספציפית.
    אז איך לעזאזל היא נבראה לפניי כדו"א אם רשום שהיא נבראה אחריי כדו"א?
    בגלל זה אמרתי שהבאתי לעצמך מהפוכה, כי אתה בלבלת בין המון דברים.

ולא אמרתי שיש יותר אנשים היום מאשר מה שהיה פעם,
    אמרתי שגידול אוכלוסין היום גדול מאשר מה שהיה פעם.
    בגלל שפעם, רק אחד מתוך כל 10 תינוקות שרד. אז לא היה תרופות כמו אנטיביוטיקה.
    ואנשים כיום חיים עד גיל 80 בממוצע, ולא עד 30 כמו לפניי 4000 שנה.

והעולם בכלל לא קיים 4000 שנה, הוא קיים 5 מיליארד שנים,
    ובני האדם קיימים כבר מאות אלפיי שנים.

ואם לעזאזל לא היה סופרנובה ליידנו כשכדו"T היה קיים,
    אז למה אמרת לפניי כמה הודעות שכן היה? וזה היה מקור לאור?
    אז אתה אומר עכשיו שאין מקום לאור? לא היה אור? אז איך חיים נבראו?
    W-T-F
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 10-04-2011 בשעה 18:24.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

איפה כתבתי שהייתה סופר נובה כשכדו"א היה קיים?
    בכל מקרה, השמש קבלה את צורתה הסופית רק ביום הרביעי (ויעש, לא ברא, כלומר, עשה אותה כזאת), אבל, לפני כן היה אותה, רק לא כמו שאנחנו יודעים אותה כיום, אור. איפה אמרתי שלא היה אור בבריאת החיים?!
    ואיפה לעזאזל אמרתי שבני האדם קיימים 4000 שנה? כמו שאמרתי, כל יום, זאת תקופה ארוכה מאוד.

לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ

אז בוא תתן לי להגיד לך משהו,על-פי ספר בראשית, השמש נבראה יחד עם הירח ביום הרביעי לבריאה: "ויאמר אלוהים: יהי מאורות ברקיע השמים, להבדיל בין היום ובין הלילה, והיו לאותות ולמועדים ולימים ושנים... ויעש אלוהים את שני המאורות הגדולים, את המאור הגדול לממשלת היום ואת המאור הקטן לממשלת הלילה ואת הכוכבים..." (א, יד-טו).
    על-פי אגדת חז"ל, נבראו שני המאורות בגודל שווה ובאיכות אור זהה, אולם בשל סכסוך יוקרה, שפרץ ביניהם - "שאין שני מלכים משמשין בכתר אחד" - הפסיד הירח ואורו נחלש וקטן.

אז תגיד לי איפה בדיוק מה שאמרת מסתדר כרגע עם מה שכתוב בתנ"ך?

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

אתה יודע מה ההבדל בין חז"ל לבין ה'? ההבדל הוא שחז"ל הם בני אדם.
    ותזכור שרק התורה ניתנה בידי שמים, הנביאים והכתובים נכתבו כמו ספרי היסטוריה על ידי בני אדם.
    נערך לאחרונה על ידי דוד 3; 10-04-2011 בשעה 21:59.

משתמש מתחיל
    לייקים
    79
    נקודות
    50

אתה יודע מה ההבדל בין חז"ל לבין ה'? ההבדל הוא שחז"ל הם בני אדם.
    ותזכור שרק התורה ניתנה בידי שמים, הנביאים והכתובים נכתבו כמו ספרי היסטוריה על ידי בני אדם.
    אבל לח"זל חייבים לציית ולחוקיהם בדיוק כמו לחוקים מהתורה שניתנה מה'..
    המשפט המפורסם "וכל אשר יגידו לך לא תסור ממנו ימין ושמאל".
    לכל ביאור דברים בתורה או תוכן חסר יש לפנות לחכמי הדור של פעם והיום ומה שהם יאמרו כאילו הוגד מן השמיים ואנחנו מצווים להקשיב להם ללא התמהמהות.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 18:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,141 | הודעות: 8,150,723 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect