קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 27-10-2010, 20:45
  2. שאלה: איך עושים תרגילים במשחק פיפא 2005
    על ידי itay בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-04-2006, 19:50
  3. [שאלה] איך עושים COPY DVD אם יש לי רק צורב DVD?
    על ידי Master-P בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 08-04-2006, 15:20
  4. [שאלה] איך עושים תרגילים בפיפא 2006
    על ידי The Soviet בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 14:25
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 14 מתוך 14

[שאלה] מה עושים כשמפקד לא רוצה לתת חופש?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ישראלה
    לייקים
    0
    נקודות
    0

Question [שאלה] מה עושים כשמפקד לא רוצה לתת חופש?

היי,
    צברתי כבר 5 ימי חופש ואני רוצה לקחת יום אחד חופש כדי לסדר את כל העניינים שלי (יש לי מינוס בבנק ואני חייבת ללכת לשם כדי שיאשרו לי מסגרת!) והמפקד לא רוצה לתת לי החודש כי הוא אומר לי שהחודש עמוס והוא צריך אותי במשרד. שתבינו שאני משרתת בקריה ושהוא אפילו לא לוקח חופש בפסח!!!!!
    מה עושים? זה חוקי???
    כדאי להוציא גימלים????

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של AND
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    106
    נקודות
    1,555
    משפט מחץ
    נשבר?, התקלקל? פנו לשאולי :) (הוא יקנה חדש)

לכי למאוחדת הקרובה לביתך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    אודי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תדאג אמר הדג, יש לי עו"ד כריש

ברירת מחדל חופש לוקחים - לא מקבלים :)

וואלה איזה חצוף המפקד. מה זה? תגידי לו שיש לך סידורים ויתן לך לצאת כמה שעות.. את עוד משרתת בקריה! בקריה!
    לכי למשקית ת"ש, תדברי איתה על זה.
    תוציאי גימלים.
    תעשי מה שאפשר כדי להראות לו שאת לא פראיירית
    מה זה השטויות האלה?
    תכלס הייתי אומר לך להרשם בכלל לשירות של ביצוע פעולות דרך האינטרנט אבל לא יודע באיזה בנק את ואם בכלל יש לבנק שלך דבר כזה. לי יש במזרחי ואני מטפל בכל הדברים האלה דרך סמס (אפשר גם דרך המחשב אבל לא מהמחשב שבבסיס...) אם יש לך אפשרות להיכנס לאתרים חיצוניים במחשב שלך אולי באמת כדאי לך לבדוק אם יש לך אפשרות לסיסמא לפחות או משהו כזה באתר של הבנק שלך (אם זה יעזור לך, אלא אם כן את ממש צריכה לדבר עם הבנק).
    קיצר אני אומר תנסי את המשקית ת"ש ואם זה לא עובד - גימלים!

ציינת למפקד שאת צריכה את החופש בשביל להסדיר את עניין המינוס?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אין לך חופש בחגים?

מזה התנאים הנאו נאציים האלה, תעשי בלאגן אל תתני לאף אחד להוריד לך תזכויות...חובה לשחרר אותך בשישי שבת ובחגים מה המערכת המפגרת הזאת חושבת שהיא עושה?

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

למישהי שאני מכיר הייתה בעיה שמזכירה את שלך... יש לה בעיות גב, ואסור לה לעשות שמירות, לישון בשק"ש על הרצפה וכו'...
    אבל למפקד שלה לא היה אכפת והוא נתן לה לעשות את כל מה שאסור לה, למרות שיש לה פטורים.
    היא פשוט הוציאה גימלים על ימין ועל שמאל, בטענה שיש לה כאבי גב.. וזהו, אחרי שבועיים שהיא ישבה בבית אף אחד לא העז להגיד לה לעשות משהו שיש לה פטור ממנו.

כנ"ל תעשי את. לא נותנים לך חופש? תוציאי גימלים. יש מיליון ואחד שיטות.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

גימלים זה לא הפתרון וחבל שזה כל מה שאתם רואים מול העיניים.

להוציא גימלים זה תופעה של פחדנות.

שחף- אתה לא יודע מה התפקיד שלה ואם המפקד לא נותן לה חופש אז כנראה שיש סיבה. אולי זה מפקד רם דרג שקשור להסלמה ויחד עם הערכות המצב יודע שיהיה בלאגן בשבועות הקרובים ולכן לא יכול לשחרר את הפקידה שלו לסידורים שניתן לדחות אותם למועד אחר.
    אבל הנה באת אתה למוד ניסיון צבאי וממליץ מבלי למצמץ לרוץ לרופא ולבצע עבירה שניתן לשבת בגינה אף בכלא צבאי, וההשלכות של מהלך כזה יפגעו בתפקוד של אותו מפקד בכיר והדבר ישפיעה על קבלת החלטות חשובות ודחופות לדוג' טנק זיהה מחבל על גג בית ספר בעזה, השאלה היא אם לירות או לא לירות. השאלה הזו מגיע לדרגים הגבוהים ביותר- עיכוב במתן תשובה יכול לגרום לפגיעה חמורה בצד שלנו. החלטה פזיזה לתקרית בין לאומית.

ישראלה- תגשי למפקד שלך ודברי איתו בגובה העיניים. את יכולה לנפח קצת את הסיפור כדי להמחיש את הדחיפות של המצב שלך לדוג' "אין לי מה לאכול בבית כי חרגתי מהמינוס אני חייבת עכשיו לאשר מסגרת כדי לאכול ארוחת ערב".

לא, לא כדאי להוציא גימלים במיוחד כשיודעים שלא באמת היית חולה אז היחס שונה אחר כך וזה יכול להתבטא בנקמנות ודווקא כלפיך מצד המפקד.

משתמש כבוד האוואטר של Flash
    לייקים
    390
    נקודות
    586

אלון אתה רציני?
    אם המפקד מניאק לא נותן חופש ולא אכפת לו
    הדרך הכי טובה זה להוציא גימלים כל יום לנסות ללכת אפילו שאתה לא חולה בכוונה להראות לו שאם הוא מניאק אתה יותר מניאק
    ואם יש עוד בעיות תוציאי הפניות לקבן לרופא לכל דבר אפשרי ככה שהוא לא יוכל אפילו לראות אותך ולדבר אליך
    ואז הוא יבין שאתה לא פרייארית

אלון קצינים ג'ובניקים זה לא כמו בקרבי שאם באים לעזור לך קצין ג'ובניק זה חיה מוזרה אתה צריך להבין את זה

בקיצור תבואי למפקד שלך תגידי לו אני הולכת להוציא גימלים ולקבן תראי שהוא יתחיל לעזור לך

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

ציטוט נכתב במקור על ידי Alon צפיה בהודעה
    גימלים זה לא הפתרון וחבל שזה כל מה שאתם רואים מול העיניים.

להוציא גימלים זה תופעה של פחדנות.

שחף- אתה לא יודע מה התפקיד שלה ואם המפקד לא נותן לה חופש אז כנראה שיש סיבה. אולי זה מפקד רם דרג שקשור להסלמה ויחד עם הערכות המצב יודע שיהיה בלאגן בשבועות הקרובים ולכן לא יכול לשחרר את הפקידה שלו לסידורים שניתן לדחות אותם למועד אחר.
    אבל הנה באת אתה למוד ניסיון צבאי וממליץ מבלי למצמץ לרוץ לרופא ולבצע עבירה שניתן לשבת בגינה אף בכלא צבאי, וההשלכות של מהלך כזה יפגעו בתפקוד של אותו מפקד בכיר והדבר ישפיעה על קבלת החלטות חשובות ודחופות לדוג' טנק זיהה מחבל על גג בית ספר בעזה, השאלה היא אם לירות או לא לירות. השאלה הזו מגיע לדרגים הגבוהים ביותר- עיכוב במתן תשובה יכול לגרום לפגיעה חמורה בצד שלנו. החלטה פזיזה לתקרית בין לאומית.

ישראלה- תגשי למפקד שלך ודברי איתו בגובה העיניים. את יכולה לנפח קצת את הסיפור כדי להמחיש את הדחיפות של המצב שלך לדוג' "אין לי מה לאכול בבית כי חרגתי מהמינוס אני חייבת עכשיו לאשר מסגרת כדי לאכול ארוחת ערב".

לא, לא כדאי להוציא גימלים במיוחד כשיודעים שלא באמת היית חולה אז היחס שונה אחר כך וזה יכול להתבטא בנקמנות ודווקא כלפיך מצד המפקד.
    אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר, אבל עדיין עומד מאחורי דבריי.
    אגב, אני לא למוד ניסיון צבאי. אני רק מתגייס בעוד חודש וחצי.

הצעתי את מה שהצעתי, כי לפי התיאור של התפקיד שלה "שתבינו שאני משרתת בקריה" הסקתי שזה לא תפקיד כל כך רציני, שאם היא תקבל יום אחד חופשי המדינה תתמוטט.
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

אני רציני. אני אולי לא מכיר את הזן הזה של הקצינים אבל אני מכיר בני אדם.
    אין אדם שישאר אדיש למשפט שהצגתי למעלה.
    ויש דרכים מקובלות לדוג' מש"קית ת"ש.

אני מציאותי, במידה וכלו כל הקיצין ובאמת מתקיים מצב כמו במשפט שאני מציג אז אין ספק. אבל להוציא גימלים כפתרון ראשוני וזה כדי ל"חנך" קצין כלשהו. לא זו הדרך.
    זו הדרך המהירה ליחסים חרא בין פקוד ומפקד ולדווקא וכאן הקצין מנצח כי לו הסמכויות והכלים.

אם פקוד שלי היה עושה דבר כזה ואני יודע שזה בכוונה, תאמין לי שאני לא הייתי נשאר אדיש לגימלים האלו וברמה החוקית אין מה לעשות כנגד הגימלים הללו אבל אפשר להזכיר בכל רגע נתון את השקר הזה ואת ההתנהגות הלא ראויה הזו ע"י משימות מיוחדות ובדרכים כשרות.

בכל אופן אני לא ממליץ על גימלים- לא לשכוח. לשקר אין רגליים!

ציטוט נכתב במקור על ידי B1ackSn0w צפיה בהודעה
    אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר, אבל עדיין עומד מאחורי דבריי.
    אגב, אני לא למוד ניסיון צבאי. אני רק מתגייס בעוד חודש וחצי.

הצעתי את מה שהצעתי, כי לפי התיאור של התפקיד שלה "שתבינו שאני משרתת בקריה" הסקתי שזה לא תפקיד כל כך רציני, שאם היא תקבל יום אחד חופשי המדינה תתמוטט.
    בהעדר ניסיון במיוחד שאתה מלש"ב, תקרא היטב את הדברים וזה יהיה שיעור חינם בשבילך.

אני מאוד אוהב שאנשים מסיקים דברים, במיוחד כשיש פוטנציאל אדיר לטעות מצדם.
    הקריה זה מתקן מאוד מאוד מרכזי שתאכלס הרבה דברים מתנהלים דרכו- ונתתי לך כבר דוגמה.
    גם התפקיד הכי שולי של טבח חשוב בצבא לדוגמה טבח שמוצב במוצב והוא טבח יחיד מחליט שהוא דופק גימלים ואין לו מחליף התוצאה הישירה של זה זה חיילים רעבים.
    כנ"ל החשיבות של פקידה.

תפקיד של לוחם זה מאוד חשוב וזה לעשות תאכלס את העבודה. אבל כדי שאתה תעשה את העבודה אתה צריך הרבה תנאים שיתקיימו:
    שמישהו ייצר לך את התחמושת שאתה משתמש בה, שיאכילו אותך, שיתקנו לך את הנשק כשצריך.
    שמישהו יתפור לך את הווסט, שיתפרו לך מדים.
    כל תפקיד הוא חשוב כדי שהמערכת תמשיך לתפקד.

תופעת ההשתמטות כבר הפכה לנורמה ותופעת הגימלים שאולה מההשתמטות.
    נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 09-04-2011 בשעה 17:02.

לייקים
    390
    נקודות
    586

תשמע אלון
    אם המפקד מניאק
    להוציא לו גימלים הוא יתחיל להתעצבן מזה ולהבין שאתה לא פריאר זאת הדרך היחידה המפקד לא יכול לעשות כלום ויבין שהוא צריך לוותר לך כי אחרת אתה תוציא לו גימלים
    וזה לא שקר
    תגיד למפקד שלך שאתה הולך להוציא גימלים כי הוא לא נותן לך חופש והוא יבין שהוא טועה שהוא לא נותן לך חופש

משתמש מכור
    לייקים
    6
    נקודות
    0

דבר ראשון להוציא גימלים זה לא כזה קל.
    אולי היום שחיילי הקריה מסופחים למרפאות מאוחדת.

אני שירתתי בתור מפקד בצבא והיו לי הרבה פקודים במהלך השירות, אחד שהיה עושה לי קטע כזה ואני הייתי יודע בוודאות שזה חרטא תאמין לי שהיה סובל. נכון אני הייתי מזדיין מחוסר הסד"כ אבל זה לא קריטי הנטל נופל על שאר החבר'ה (יש בהוצאת גימלים גם השלכות כלפי החברים שלך) אבל אותו חייל היה סובל ממני אחר כך.

אתה צודק מיליון אחוז, להעניש או לנזוף בחייל שקיבל גימלים כדין אסור. אבל הלוחמים שבינינו מכירים את הביטוי. לכל שבת יש מצאי שבת.
    וכדי שכולם יבינו הג'ובניקים המלש"בים כולם, אתה משתין על הצבא, הצבא נרטב, הצבא משתין עליך אתה טובע.

בסופו של דבר זה וויכוח סרק, אני מזהיר מפני מעשה כזה. יכול לגרור ריב עם המפקד בין אם גלוי ובין אם לא ויכול להתבטא בהרבה מישורים.
    לדוג' יום כיף ליחידה ואיכשהו פותחת הנושא תנודב להישאר ולעשות את העבודה השחורה בזמן שכל השאר נהנים ומשתזפים להם במימדיון.
    יחס כזה הוא לא נעים ורצוי להמנע ממנו ואם אפשר בדיבורים ובשיחה בגובה העיניים תוך התפשרות של 2 הצדדים, מה טוב.

שבוע טוב.

לייקים
    390
    נקודות
    586

אחי אתה לא מבין מזה קריה
    זה לא כמו לוחמים
    בקריה אם אתה הפקיד של המפקד שלך אין לו מישהו אחר חוץ ממך והוא נדפק אתה לא מפיל נטל על שום בן אדם אחר
    אתה דופק רק אותו ואין לו שום כוח למפקד שלך הוא לא יכול לדפוק אותך כי אין לו סמכות להשאיר אותך שבת או ריתוק על הוצאת גימלים או כל דבר אחר או לתת לך פתאום עבודות קשות שאתה לא צריך לעשות כמו

ויש מפקדים שהם סנובים מניאקים וככה צריך להתנהג אליהם שהם יתיאשו ממך ויתנו לך לעשות מה שבראש שלך

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

אלון, איפה שירתת בצבא ?

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 19:03.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,736 | הודעות: 8,151,318 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect